The Resident

The Resident

In het Chastain Memorial Hospital in Atlanta komen de artsen en verpleegkundigen dagelijks voor persoonlijke en professionele uitdagingen te staan.

Afleveringen

7 afleveringen

Conrad behandelt een klasgenootje van Gigi. De jongen heeft last van hevige buikpijn, maar al gauw wordt duidelijk dat er meer aan de hand is. Devon, Bill en Kitt nemen de stagiairs mee naar een rusthuis in de hoop dat ze geïnteresseerd geraken in de geriatrie. Leela doet een verontrustende ontdekking.
Korte tijd nadat Conrad een apothekeres heeft aangesproken over vervalste voorschriften, wordt de vrouw dood aangetroffen. De spoed wordt overspoeld door familieleden van enkele gecrashte straatracers.

19. All We Have is Now

Carol, de moeder van AJ, gaat zienderogen achteruit. Iedereen steekt een tandje bij om het ziekenhuis draaiende te houden terwijl AJ worstelt met afscheid nemen. De artsen hebben moeite om een diagnose te stellen bij een patiënt die ziek is teruggekeerd van een kampeeruitje.

20. Fork in the Road

Dankzij een van hun patiënten krijgen Conrad en Kincaid nieuwe inzichten in de handel in vervalste voorschriften. Leela drijft zichzelf tot het uiterste.

21. Risk

Wanneer een van de artsen net buiten het ziekenhuis wordt neergeschoten, wordt de spoeddienst hermetisch afgesloten. Een patiënt krijgt te horen dat hij door zijn vaccinatiestatus geen recht heeft op een transplantatie.
De artsen behandelen een jongen die lijdt aan een zeldzame ziekte waardoor zijn botten heel breekbaar zijn. Devon moet zware knopen doorhakken wat betreft zijn carrière, nu zijn klinische studie een succes is gebleken.

23. Neon Moon

Conrad denkt na over zijn toekomst terwijl hij herinneringen ophaalt aan een speciale avond met een zeer belangrijk gesprek met Nic. Ondertussen krijgt Devon een geweldige carrièrekans buiten de staat en wordt Ian geconfronteerd met een verwoestende diagnose, waardoor hij moet vertrouwen op de artsen van Chastain. Kitt en Bell vieren hun verloving.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.