Beau Séjour

Beau Séjour

Tiendelige VRT-dramareeks over een vermoord meisje dat haar eigen moordzaak moet oplossen.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Het Lijk

Kato wordt bebloed wakker in hotel Beau Séjour, en ziet haar eigen levenloze lichaam in de badkuip liggen. Ze vlucht weg en zoekt hulp, maar niemand ziet haar nog. Ze is dood. Gaandeweg ontdekt Kato dat vijf mensen haar nog wél kunnen zien.

2. De Vijf

De federale politie onderzoekt de moord op Kato. Kato's vader Luc, moeder Kristel, stiefvader Marcus en stiefzus Sofia worden ondervraagd. Wanneer Kato op haar eigen begrafenis is, komt ze oog in oog te staan met haar vijf 'zieners'.

3. Het Medium

Kato probeert de commissarissen van de federale politie naar de plaats delict in kamer 108 van hotel Beau Séjour te brengen. Ze wil dat de vijf 'zieners' mee naar de politie stappen, maar zij blijken elk hun eigen agenda te hebben.

4. De Opening

Kato raakt gefrustreerd wanneer commissarissen Marion en Dora de foute sporen onderzoeken. Ze pakken Jef Dewael op, het medium dat beweert meer te weten over de plaats waar Kato vermoord werd.

5. Volle Maan

Hoofdinspecteur Alexander Vinken stelt Kato voor de keuze: als ze zwijgt over de bekentenis van hoteleigenares Melanie, zal hij vertellen wie haar moordenaar is. Marion en Dora proberen uit te zoeken wie de motorrijder op de verkeersbeelden is.

6. De Bruiloft

Kato ontdekt dat er een zesde 'ziener' is. Heeft hij haar vermoord? En wat is zijn connectie met de vijf anderen? Ze ontdekt dat niet iedereen de waarheid spreekt.

7. De Film

Kato leert dat hoofdinspecteur Alexander Vinken de Hollandse drugdealer Vanderkerk heeft neergeschoten. Ze is in alle staten en vertelt Charlie wat ze te weten is gekomen over Melanie. Alexander wordt intussen geschorst.
Het hele dorp is in shock na het nieuws over Sofia en crossheld Leon. De politie tast in het duister over wat er met hen gebeurd is. Kato begint meer en meer te vermoeden dat de 'zieners' allemaal iets voor haar achterhouden.
Alle puzzelstukken lijken in elkaar te vallen na de bekentenis van Charlie bij de politie. Maar Kato gelooft er niets van. Ook commissaris Marion Schneider begint te twijfelen...

10. De Nacht

Kato komt bij bewustzijn na de slag op haar hoofd. Ze merkt dat ze in een koffer van een auto ligt. Ze kan enkel het woord 'Subaru' nog lezen, wanneer een schim haar een zware klop geeft. Even later wordt Kato wakker in een kist onder de grond.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.