Beau Séjour

Beau Séjour

Tiendelige VRT-dramareeks over een vermoord meisje dat haar eigen moordzaak moet oplossen.

Afleveringen

10 afleveringen

1. De Storm

Gewezen marinecommandant Maurice Teirlinck ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van zijn zeilboot 'Beau Séjour'. Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Maar waarom?

2. De Video

Maurice kan zich nog steeds niets herinneren van de nacht van de storm. Hij gaat op onderzoek en schakelt hiervoor de hulp in van Vinnie. Maurice ontdekt dat er nog meer 'zieners' zijn, mensen die hem wel nog kunnen zien en horen.

3. Opie

Het bezoek aan de notaris zorgt voor opschudding bij de zussen en Bea. Maurice komt oog in oog met hen te staan. Vinnie spreekt met de wetsdokter, hij is ervan overtuigd dat er iets niet klopt.
Maurice heeft opnieuw Vinnies hulp nodig en gelukkig twijfelt die niet. Bea en Tille gaan samen op zoek naar antwoorden. Zeven jaar eerder, wordt Esther tijdens haar opleiding onder druk gezet.

5. Het Bootje

De waarheid over het kampvuur werpt een nieuw licht op de nacht van de storm. Vinnie neemt Maurice mee naar een verhoring, maar dit pakt niet goed uit. Lola's liefdesverdriet loopt uit de hand.

6. Het Ongeluk

Het een en ander wordt duidelijk over de toestand van Maurice. Britt raakt meer en meer de pedalen kwijt. De familie bekommert zich om haar. Het overlijden van Erik liet een verscheurde familie achter.

7. Het Artikel

Maurice zoekt een manier om Britt te troosten. Bea ontdekt iets ontstellends over Tilles verleden en de situatie escaleert. Vinnie wendt zich tot Mira en samen gaan ze verder op zoek naar bewijsmateriaal. Alice voelt zich onveilig.

8. Het Bedrog

Maurice probeert een verklaring te vinden voor de afgelopen nacht. Britt heeft het moeilijk, Alice houdt haar in het oog. Maurice en Vinnie gaan een leugenaar achterna.
Het waterstaal geeft het onderzoek een boost. Ondertussen blijft een teleurgestelde Alice in de greep van Yasmine en denkt Maurice te weten waarom zijn 'zieners' er zijn.
De beelden zorgen voor een shock. Ongeloof en woede veroorzaken drastische acties. Maurice probeert het verleden voor eens en altijd te lijmen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.