Behind The Mask

Behind The Mask

Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger!

Afleveringen

12 afleveringen

De eerste ontmaskering in The Masked Singer is meteen een verrassing van formaat, Monster toont eindelijk zijn ware gelaat! Hoe heeft hij de intense maanden beleefd? "Die kop werd erop gezet en ik had geen lucht meer. Het was een claustrofobisch gevoel. Ik dacht: waar ben ik aan begonnen?
Ook de tweede ontmaskering in The Masked Singer is een grote verrassing, Libelle toont haar ware gelaat. Hoe heeft zij dit avontuur beleefd? "Ik kreeg een paniekaanval toen dat hoofd op ging. Het werd heel warm in het masker, ik had het gevoel dat ik geen zuurstof kreeg. Er stond een witte spot op mij waardoor ik niks meer zag. Toen ben ik helemaal geflipt."
Na maanden vol geheimzinnigheid mag een derde BV het masker afzetten. Otter is ontmaskerd "Jammer dat ik er als eerste van de professionele zangers uit lig" zegt hij. "Maar ik heb het niet persoonlijk genomen, eigenlijk is het vooral een loterij."
Het vierde masker valt af. Het liedje van Duiveltje is na vier weken uitgezongen. Eindelijk komen we te weten wie er achter de rode buik verscholen zit. "Omdat ik zo zenuwachtig was, heb ik me nooit echt geamuseerd."
Ook de vijfde aflevering van The Masked Singer brengt een ontmaskering met zich mee. Zeemeermin mag haar masker afzetten. "Ik kan terug ademen en ik zie jullie eindelijk echt", knipoogde Kathleen."
Opnieuw wordt er een masker afgezet, in aflevering 6 komt de aap uit de mouw. "Ik heb nog nooit in heel mijn leven zoveel gelogen als de laatste weken", lacht Ruth. "En ik ben onaflatend gestalkt door Karen Damen."
Zo zuur voor de immer zoete Suikerspin om vlak voor de finale ontmaskerd te worden. "Ik neem het pak mee naar huis! Zo tof!", laat ze weten.
Alle reeds ontmaskerde kandidaten geven hun geheimen prijs in The Masked Singer - Behind The Mask. We krijgen een exclusieve inkijk in hun parcours. Over één ding is iedereen het eens: Duiker, Koningin en Wolf hebben hun plek in de finale verdiend.
Voor Wolf komt de finale als eerste ten einde. Hij zong en huilde zich, op een uiterst entertainende wijze, een weg naar de allerlaatste aflevering. Helaas moest hij het ultieme gevecht aan Duiker en Koningin laten.
Duiker kwam op geen enkel moment zuurstof tekort om ons omver te blazen met zijn zang- en danstalent. Enkel voor hare majesteit de Koningin moest hij buigen.
Koningin kwam, zong en overwon. Hare majesteit bleef gedurende de hele reeks overtuigd op haar troon zitten. Na het winnen van The Masked Singer, leeft ze nog lang en gelukkig!
Een dag na de grote finale volgt Behind The Mask - The Day After de 3 finalisten. Hoe verliep hun parcours in The Masked Singer? De drie blikken terug op het avontuur tot aan hun ontmaskering en gunnen de kijkers een blik achter de schermen bij alle voorbereidingen, repetities en opnames voor The Masked Singer.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.