Believe

Believe

In Believe volgen we hoe de Rode Duivels én supporters toeleven naar het EK in Duitsland 2024.

Afleveringen

5 afleveringen

Op 24 maart versloeg België Zweden met 0-3. De ideale start van de kwalificatiecampagne voor het EK van 2024. Ontdek in de eerste aflevering van 'Believe' hoe de supporters de eerste wedstrijd van dit nieuwe tijdperk van de Rode Duivels beleefden. Ook Dodi Lukebakio was op de afspraak.
Begin december kondigde Eden Hazard zijn interlandpensioen aan. In de nieuwe episode van 'Believe' herbeleef je het welverdiende afscheid van onze voormalige aanvoerder voor de match tegen Oostenrijk. Daarnaast krijg je een inkijk in de Rode Duivels-carrière van Hazard en duik je in het dagelijkse leven van een van zijn fans, Kevin, speler bij de Belgian Blind Devils.
Maak kennis met de enthousiaste familie van Johan Bakayoko. De jonge flankspeler maakt het mooie weer bij PSV en de Rode Duivels, maar vergeet absoluut niet vanwaar hij komt. Zijn familie komt op de eerste plaats. Herbeleef in een nieuwe episode van Believe de wedstrijden tegen Azerbeidzjan en Estland samen met de familie Bakayoko.
"Believe in your dreams" - "Geloof in je dromen". De titel van de vierde aflevering is niet zomaar gekozen. Amadou Onana en Sirine Bouharat jaagden hun dromen na en klommen van het pleintje op tot het profvoetbal. Ontdek hier hun verhaal, net als dat van Maxim Addo.
Als recordinternational en ervaren rot neemt Jan Vertonghen de nieuwe generatie op sleeptouw. Ervaringen delen, tips geven... de verdediger staat altijd klaar. Zelf probeert hij steeds bewuster te genieten van de wedstrijden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.