Kurkdroog: Challenge Accepted

Kurkdroog: Challenge Accepted

Het komische duo Kurkdroog zijn boezemvrienden, maar in in Challenge accepted worden ze elkaars rivalen. Ze nemen het tegen elkaar op in absurde uitdagingen, waarbij de verliezer een genante straf ondergaat.

Afleveringen

8 afleveringen

De opdracht van vandaag is, verzamel zoveel mogelijk teennagels... De arena: centrum Aalst. De tegenprestatie is de natte droom van elke voetfetisjist: zuig slagroom van de tenen van de winnaar.
Deze aflevering moeten Toon en Angel zoveel mogelijk passanten overtuigen om hun ondergoed af te staan. De verliezer moet zelf uit de kleren voor een pikante fotoshoot en pronkt met zijn kathedraal van een lichaam op de grootste billboard van Antwerpen.
Zon, zee, strand en ijs met de meest degoutante topping: challenge accepted goes Blankenberge! Een hoorntje met kwal of een bol met vers geschoren beenhaar alstublieft. Toon en Angel kunnen maar beter veel verkopen, of er wacht hen een koekje van eigen 'smerige' deeg.
Ditmaal moeten de heren van kurkdroog al hun charmes en overtuigingskracht in de strijd gooien om zoveel mogelijk mensen te verleiden om hen te kussen. Ze kunnen maar beter hun best doen want de verliezer wacht een prachtige tepelpiercing.
De opdracht is simpel: fix zo snel mogelijk mensen die je eens héél pijn mag doen. De verliezer van deze challenge mag zich opmaken voor een ultiem relax moment in bad... gevuld vol netels.
Toon en Angel testen dé oplossing voor een triestige Belgische zomer zonder zon: spray tanning. Alleen gebruiken ze de 'bruinen zonder zon-methode' net iets anders: namelijk om gênante of pijnlijke boodschappen op het lichaam van nietsvermoedende passanten te zetten.
Opgelet: verhoogd risico op rode oortjes! Toon en Angel moeten seksspeeltjes verzamelen op de camping van pukkelpop. Het is niet de vraag of die er zijn, maar wel hoeveel? En wie wil ze afgeven? It's playtime... De verliezer mag de toiletten van het festival poetsen.
De Lokerse Feesten, dé ideale plek om mensen te overtuigen om samen standjes van de kama sutra uit te beelden? Toon en Angel nemen de proef op de som en installeren hun pop up-slaapkamer aan de inkom van het festival.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.