Bon Dia Middelbaar!

Bon Dia Middelbaar!

Brugklasser Romy verhuist naar Curaçao en maakt kennis met haar nieuwe klasgenoten. Hoe is het om je leven opnieuw op te bouwen aan de andere kant van de wereld? En hoe is het om je plek te vinden in een compleet nieuwe brugklas?

Afleveringen

25 afleveringen

Als blijkt dat Romy's moeder toch niet zomaar aan het werk kan op Curaçao, is het nog maar even de vraag of ze daar wel kunnen blijven.
Als Cher het gevoel krijgt dat Romy het qua populariteit wel eens van haar kan gaan winnen, vindt ze dit bedreigend en begint ze Romy zwart te maken bij Maria.
Kenley krijgt een slecht cijfer terug van school en na een paar opmerkingen van Tom, begint hij te vrezen dat ie misschien wel dom is... Er zit maar 1 ding op: een goed cijfer halen! Maar hoe dan?
Romy schrikt als Maria haar beschuldigd dat zij zich als een typisch Hollands meisje gedraagt die geen interesse heeft in het echte Curaçao. Het zet Romy wel aan het denken... Heeft Maria gelijk?
Hope vindt het moeilijk om hulp te accepteren, terwijl ze zelf wel graag mensen helpt. Als Hope dit zelf in de gaten krijgt, besluit ze daar verandering in te brengen.
Tom vindt dat Maria niet zo over zich heen moet laten lopen door Cher, maar Maria vindt het vreemd dat uitgerekend Tom dit zegt: alsof hij ooit voor zichzelf opkomt! Tom besluit te veranderen, wat grote gevolgen heeft.
Romy is jarig en probeert dit voor haar klasgenoten te verbergen, omdat ze het maar ongemakkelijk vindt om haar verjaardag met hen te vieren.
Als Cher stiekem met Denzel in de stad is, worden ze door een collega van haar vader gezien. Cher zet Maria in voor damage control, maar die is daar niet al te blij mee
Romy gaat samen met Hope naar het strand om een schoolopdracht te gaan doen, maar dat verloopt heel anders dan ze gedacht had.
Als de moeder van Romy geld kwijt is, begint Romy te vermoeden dat Hope dit heeft gestolen. Ze probeert subtiel navraag te doen over Hope bij haar klasgenoten, maar helaas worden ze afgeluisterd.
Kenley zoekt naar een manier om een betere baseballer te worden. Misschien dat de oude baseball bat van de bekende baseballer Kenley Jansen kan helpen? Kenley besluit het ding te jatten.
Romy is alleen thuis en door alle vreemde geluiden die ze hoort, is ze plots bang. Als Hope haar gezelschap komt houden, maakt die Romy met haar griezelige verhalen alleen maar banger. Help!
Cher sneakt Denzel haar huis in als haar vader weg is en gebruikt Hope als excuus. Helaas werkt Hope niet helemaal lekker mee en komt haar vader eerder thuis.
Tom ergert zich flink aan de manier waarop Cher iedereen behandelt, en besluit haar eens flink te laten schrikken in het quarantainehuis.
Als de oma van Hope ziek wordt en zich gek gaat gedragen, komt Kenley's heldhaftige kant omhoog. Of heeft hij een andere reden om zo te doen?
Cher probeert voor haar vader te verbergen dat ze iets met Denzel heeft, maar ziet door Hope in dat ze eerlijk moet zijn: ze is er klaar mee om de perfecte dochter te spelen.
Jayden mist een belangrijke baseballtraining, omdat hij straf kreeg nadat hij met Tom op het schoolplein aan het overgooien was. Tom weet de straf te ontlopen, wat Jayden nog bozer maakt.
Kenley begint te vermoeden dat hij wel kans maakt bij Romy. Ze heeft dan misschien verkering, maar die gaat toch nooit stand houden.
Gijs vindt het lastig dat hij Romy zo weinig spreekt en als hij haar dan eindelijk te pakken krijgt, blijkt dat ze met een andere jongen op het strand zit. Hij wordt jaloers en besluit haar op te gaan zoeken.
Gijs zet alles op alles om naar Romy toe te kunnen en met succes: zijn moeder geeft eindelijk toestemming. Hij heeft dan ook geen idee dat Romy ondertussen toch wel serieus begint te twijfelen aan hun verkering.
Tom vindt een vreemd koffertje bij het strand! Hij denkt een drugszaak op het spoor te zijn... Gelukkig helpt Jayden hem in zijn onderzoek.
Romy twijfelt over haar verkering met Gijs, maar heeft geen idee dat hij op dat moment thuis op haar zit te wachten. En dan begint Kenley ook nog eens moeilijk te doen!
Hope denkt dat het leven eindelijk meezit als Johnny haar een tof voorstel doet. Alhoewel Tom realistisch is, denkt Jayden voordeel te kunnen halen uit Hope's geluk.
Het lukt Romy niet om Kenley bij Gijs weg te houden, waardoor Gijs steeds sterker vermoedt dat er iets speelt tussen hen. Iets dat Romy tegenover Gijs fel ontkent, maar... Is dat nog wel terecht?
Hope ergert zich als haar broer haar (en Jayden) heeft laten zitten. Jayden vermoedt dat Denzel hen heeft laten stikken voor Cher, en nu vast de tijd van zijn leven heeft.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.