Bon Dia Middelbaar!

Bon Dia Middelbaar!

Stel je voor… je verhuist naar de andere kant van de wereld, laat al je vrienden achter en vervolgens lukt het je maar niet om je draai te vinden in je nieuwe omgeving. Dit is precies wat Romy overkomt nadat ze naar Curaçao is verhuisd.

Afleveringen

40 afleveringen

Als blijkt dat Romy's moeder toch niet zomaar aan het werk kan op Curaçao, is het nog maar even de vraag of ze daar wel kunnen blijven.
Als Cher het gevoel krijgt dat Romy het qua populariteit wel eens van haar kan gaan winnen, vindt ze dit bedreigend en begint ze Romy zwart te maken bij Maria.
Kenley krijgt een slecht cijfer terug van school. N een paar opmerkingen van Tom begint hij te vrezen dat hij misschien wel dom is. Er zit maar een ding op: een goed cijfer halen. Maar hoe dan?
Romy schrikt als Maria haar beschuldigt dat zij zich als een typisch Hollands meisje gedraagt dat geen interesse heeft in het echte Curaçao. Het zet Romy wel aan het denken. Heeft Maria gelijk?
Ella en Slippy doen allebei heel koppig en gaan in volle vaart op een hevige ontploffing van twee sterren af. Maar er is ook een ontploffing tussen twee vrienden.
Tom vindt dat Maria niet zo over zich heen moet laten lopen door Cher, maar Maria vindt het vreemd dat uitgerekend Tom dit zegt. Alsof hij ooit voor zichzelf opkomt. Tom besluit te veranderen, wat grote gevolgen heeft.
Romy is jarig en probeert dit voor haar klasgenoten te verbergen, omdat ze het maar ongemakkelijk vindt om haar verjaardag met hen te vieren.
Als Cher stiekem met Denzel in de stad is, worden ze door een collega van haar vader gezien. Cher zet Maria in voor damage control, maar die is daar niet al te blij mee.
Romy gaat samen met Hope naar het strand om een schoolopdracht te gaan doen, maar dat verloopt heel anders dan ze gedacht had.
Als de moeder van Romy geld kwijt is, begint Romy te vermoeden dat Hope dit heeft gestolen. Ze probeert subtiel navraag te doen over Hope bij haar klasgenoten, maar helaas worden ze afgeluisterd.
Kenley zoekt naar een manier om een betere baseballer te worden. Misschien dat de oude baseballbat van de bekende baseballer Kenley Jansen kan helpen? Kenley besluit het ding te jatten.
Romy is alleen thuis en door alle vreemde geluiden die ze hoort, is ze plots bang. Als Hope haar gezelschap komt houden, maakt ze Romy met haar griezelige verhalen alleen maar banger.
Cher sneakt Denzel haar huis in als haar vader weg is en gebruikt Hope als excuus. Helaas werkt Hope niet helemaal lekker mee en komt haar vader eerder thuis.
Tom ergert zich flink aan de manier waarop Cher iedereen behandelt en besluit haar eens flink te laten schrikken in het quarantainehuis.
Als de oma van Hope ziek wordt en zich gek gaat gedragen, komt Kenleys heldhaftige kant omhoog. Of heeft hij een andere reden om zo te doen?
Cher probeert voor haar vader te verbergen dat ze iets met Denzel heeft, maar ziet door Hope in dat ze eerlijk moet zijn: ze is er klaar mee om de perfecte dochter te spelen.
Jayden mist een belangrijke baseballtraining, omdat hij straf kreeg nadat hij met Tom op het schoolplein aan het overgooien was. Tom weet de straf te ontlopen, wat Jayden nog bozer maakt.
Kenley begint te vermoeden dat hij wel kans maakt bij Romy. Ze heeft dan misschien verkering, maar dat houdt toch geen stand.
Gijs vindt het lastig dat hij Romy zo weinig spreekt en als hij haar dan eindelijk te pakken krijgt, blijkt dat ze met een andere jongen op het strand zit. Hij wordt jaloers en besluit haar op te zoeken.
Gijs zet alles op alles om naar Romy toe te kunnen, en met succes: zijn moeder geeft eindelijk toestemming. Hij heeft dan ook geen idee dat Romy ondertussen toch wel serieus begint te twijfelen aan hun verkering.
Tom vindt een vreemd koffertje bij het strand. Hij denkt een drugszaak op het spoor te zijn. Gelukkig helpt Jayden hem met zijn onderzoek.
Romy twijfelt over haar verkering met Gijs, maar heeft geen idee dat hij op dat moment thuis op haar zit te wachten. En dan begint Kenley ook nog eens moeilijk te doen.
Hope denkt dat het leven eindelijk meezit als Johnny haar een tof voorstel doet. Alhoewel Tom realistisch is, denkt Jayden voordeel te kunnen halen uit Hopes geluk.
Het lukt Romy niet om Kenley bij Gijs weg te houden, waardoor Gijs steeds sterker vermoedt dat er iets speelt tussen hen. Iets dat Romy tegenover Gijs fel ontkent. Maar is dat nog wel terecht?
Hope ergert zich als haar broer haar (en Jayden) heeft laten zitten. Jayden vermoedt dat Denzel hen heeft laten stikken voor Cher en nu vast de tijd van zijn leven heeft.
Cher schrikt even als Denzel haar egoïstisch noemt. Vindt hij haar dan niet leuk?
Gijs begint te vermoeden dat er iets speelt tussen Romy en Kenley. Jayden ziet dit als een kans om eventjes flink te stoken.
Opgehitst door Jayden begluren Tom en Denzel een blote Mina onder de douche.
Hope wil een inzamelingsactie houden voor vluchtelingen, maar daarvoor heeft ze de hulp van Denzel nodig.
Tom wil wraak nemen op Denzel als die hem voor gek zet, maar weet niet hoe hij dat moet doen. Mina helpt een handje.
Gijs en Kenley strijden om Romy. Wie eindigt er met de liefde van zijn leven?
Gijs hoort opeens dat Romy misschien wel terug naar Nederland gaat. Dat zet alles weer op scherp.
Maria zoekt iemand om haar hart te kunnen luchten over de ellende van haar ouders. Maar die blijkt maar moeilijk te vinden.
Wanneer Romy en Kenley gaan snorkelen, wordt het wel heel gezellig.
Hope zit nog steeds met veel vragen over het dodelijke ongeluk van haar ouders. Ze verzint een manier om aan meer informatie te komen.
Cher krijgt Denzel zo ver om haar te leren autorijden. Helaas gaat alles mis wat maar mis kan gaan.
Hope vindt een fles drank in de auto waarin haar ouders zijn verongelukt. Tom ontdekt echter dat Jayden hier achter zit.
Kenley regelt dat hij samen met Romy een project kan doen.
Maria komt erachter dat ze niet boos kan zijn. En dat vindt ze echt vervelend.
Cher krijgt ruzie met Denzel na de dreigementen van haar vader.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.