BOOH!

BOOH!

Vlaamse griezelserie.

Afleveringen

9 afleveringen

Jonas, de zestienjarige zoon van de weinig succesvolle vastgoedmakelaar Marcel Kronkel, vindt in de kelder van een leegstaand kasteel een vreemdsoortige bril. Die bril zal zijn leven voorgoed veranderen.
Het alledaagse leventje in het kasteel wordt verstoord door het verjaardagsfeestje van Jonas. Kronkel heeft voor zijn zoon een wel heel bijzondere goochelact ingehuurd.
Het is Aagjes eerste dag als spook. Ze kan er maar moeilijk aan wennen. Tot een balletkoning het kasteel wil opkopen en ze hem met eigen middelen bestrijdt.
Philomena is het beu altijd het huis alleen te moeten vuilmaken. Ze gaat in staking. De mannen bedenken een plan om haar eens goed te verwennen. Ze hopen haar zo te overhalen om weer in actie te schieten.
Nu Aagje voor een spiegel heeft staan dansen, hebben miljoenen mensen haar op TV gezien. Haar vroegere goochelkompaan Clandestino wil haar koste wat het kost weer in zijn shows als onzichtbare assistente.
Jonas ontdekt het geheim dagboek van Ridder Woeste. Al gauw blijkt dat deze kranige kruisvaarder helemaal niet gestorven is bij de slag om Aerschot. Wat er dan wel precies gebeurd is, dat moet een geheim blijven.
Aagje wil leren discodansen, maar Witte Jos weigert haar dansles te geven. Jonas ontdekt hoe het komt dat Jos helemaal niets kent van disco. Hij belooft er aan niemand iets van te zeggen. Tot Woeste roet in het eten gooit.
Een dief zoekt tijdelijk een onderkomen in het kasteel. Jonas en de spoken zijn daar hoegenaamd niet over te spreken.
Bij een spelletje wordt de bril van Jonas gestolen. Daardoor kan hij niet meer in contact komen met de spoken. Wie is de dief? En zal de bril opnieuw opduiken?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.