Code van Coppens

Code van Coppens

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.

9 afleveringen

1. Mortuarium

Hanne, Marthe en Klaasje van K3 strijden tegen Gunther, Davy en Chris van de Romeo's. Hun doel? Uit de handen blijven van dokters Coppens. Die hebben hen opgesloten in hun groezelig labo. Twee van de drie worden wakker in een mortuarium-schuif. Eén van hen zit vastgeketend in een rolstoel en moet de anderen zien te bevrijden.

2. Hotel

Duo's Siska Schoeters & Tomas De Soete en Lize Feryn & Aster Nzeyimana proberen als snelste te ontsnappen uit een luxehotel waar de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten geraakt is.

3. Oorlog

Dimitri Vegas & Anouk Matton en Christoff & Lindsay komen terecht in de loopgraven van de Tweede Wereldoorlog waarin ze de vijandige bunker zo snel mogelijk tot ontploffing moeten brengen. Wie ontwijkt het best de bommen en granaten, en komt als ware oorlogsheld uit dit avontuur?
Vandaag nemen Sandrine André en Kürt Rogiers het op tegen Bab Buelens en Vincent Banic.

5. Space

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten. Vandaag nemen Andy Peelman en Dina Tersago het op tegen Vincent Fierens en Sam De Bruyn.

6. Kunstroof

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een kamer vol mysteries instuurt? Wie vindt er het snelst de weg naar buiten? Deze keer nemen Sean en Allison Dhondt het op tegen Gene Thomas en Kristel Verbeke.
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten. Vandaag nemen Guga Baúl en Tine Embrechts het in een race tegen de klok op tegen Jens Dendoncker en Lauren Versnick.

8. Taxidermist

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een kamer vol mysteries instuurt? Wie vindt er het snelst de weg naar buiten? Vandaag nemen Laura Tesoro en Julie Van den Steen het op tegen Ella en Olga Leyers.
Compilatie met een blik achter de schermen en nooit eerder vertoonde beelden van het voorbije seizoen 'Code van Coppens'.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.