Code van Coppens

Code van Coppens

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.

9 afleveringen

Nathalie Meskens en Tine Embrechts nemen het op tegen Pommelien Thijs en Francisco Schuster. Staf en Mathias sturen hen naar het midden van de woestijn. Doorstaan ze de broeierige hitte en geraken ze in de schatkamer? Leven ze nog lang en gelukkig of eindigt dit avontuur in een ware nachtmerrie?
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Vandaag worden onder meer Kürt Rogiers en Kamal Kharmach ondergedompeld in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.

3. Garage

Wie worden de beste garagisten van het land? Goeie vrienden Jens Dendoncker en Jeroen Verdick strijden tegen Stephanie en Francesco Planckaert. Nooit eerder moesten ze op deze manier samenwerken. Ze zullen alles uit de kast moeten halen om de proeven tot een goed einde te brengen. Het begint al meteen wanneer ze een parcours moeten afleggen met een miniautootje.

4. Cinema

Staf en Mathias rollen de rode loper uit voor Bart Kaëll en Luc Appermont. Zij zijn net als Gloria Monserez en Maksim Stojanac uitgenodigd op een exclusieve filmpremière. Al snel komen ze terecht in een griezelig avontuur over een clown en een acrobaat. Die jagen hen met plezier de stuipen op het lijf. Geraken ze in één stuk uit de cinemazaal of zitten ze voor altijd vast?

6. Frituur

Geen hoogstaand kerstmenu voor Lize Feryn, Klaasje Meijer, Joke Emmers en Jasmijn Van Hoof, maar een stevige en vooral vettige portie frituursnacks. Wie trotseert het best liters saus en smerigheid? Wat hebben nieuwe patatjes te maken met bruine zeep? En een 'Coppens speciale', hoe maak je dat juist? Lize & Klaasje en Joke & Jasmijn ondervinden het aan den lijve.

7. Himalaya

Jeroen Meus laat de kookpotten even voor wat ze zijn en trekt samen met Peter Vanlaet de bergen in. Het duo gaat net zoals Nora Gharib en Gers Pardoel naar de Himalaya om er te onderzoeken waarom er bergklimmers blijven verdwijnen. Nog nooit was teamwork zo belangrijk als tijdens de levensgevaarlijke klim van de Mount Everest. Scheren ze hoge toppen? Of vriezen ze dood?

8. Brandweer

Staf en Mathias steken de boel helemaal in de fik. Marie Verhulst en Andy Peelman & Kim Van Oncen en Loïc Van Impe zijn de straffe brandweerteams van dienst om de boel te komen blussen. Voor Marie en Kim lijkt een vuile wc al meteen een onmogelijke horde. Rapen ze al hun moed samen? Ontpoppen beide duo's zich tot ware helden? Of wordt het toch te heet onder hun voeten?

9. Visserij

De broers starten hun eigen viswinkel op de dijk van Oostende: 'Vischery Coppens'. Ze gaan op zoek naar het perfecte personeel voor hun zaak. Metejoor en Olivia Trappeniers gaan de strijd aan met Frances Lefebure en Daphne Wellens. Beide duo's gooien letterlijk lijf en leden in de strijd wanneer ze op de woeste zee vissen moeten vangen. Geraken ze op tijd in de winkel voor de grote opening?
In deze slotaflevering geven Staf en Mathias een exclusieve inkijk achter de schermen én tonen ze met de nodige tips en tricks hoe je zelf een escaperoom in elkaar kan steken.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.