Code van Coppens

Code van Coppens

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.

9 afleveringen

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans nemen het op tegen Sandrine André en Kürt Rogiers. Beide duo's komen terecht in een creepy ziekenhuis. Hun opdracht: 'Red tante Rita uit de handen van een totaal losgeslagen chirurg'. Lukt het hen om haar op tijd buiten te krijgen? En redden ze daarmee niet enkel haar, maar ook zichzelf?

2. Horror

Mathias en Staf sluiten vier BV's op in een kamer waar de geest van een verdwenen meisje ronddwaalt. Niels Albert en zanger Christoff nemen het op tegen Charlotte Timmers en Olga Leyers. Welk duo is het koelbloedigst en raakt als eerste uit deze huiveringwekkende kamer?

3. De Bank

Collega's Jeroen Meus en Wim Lybaert en tortelduifjes Jens Dendoncker en Lauren Versnick zijn uit een gevangenistransport ontsnapt en terechtgekomen in Bank Coppens. De duo's hebben maar één doel voor ogen: een diamanten ring stelen. Eén probleem: ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Omzeilen ze alle obstakels? Wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?

4. Riool

Staf en Mathias sluiten hun oudste broer Maarten en hun neef Dieter op in het huis van een gevaarlijke seriemoordenaar. Geraken ze levend buiten of blijven ze voor altijd vastzitten? De broers hopen dat Dieter en Maarten de eer van de familie hoog houden. Hun tegenstanders Jelle De Beule en Guga Baúl gaan uiteraard ook tot het uiterste om als eerste te ontsnappen van de moordenaar.

5. Ijslabo

Staf en Mathias sturen vier bekende collega's op 'Expeditie Coppens', richting zuidpool. Sam De Bruyn en Laura Tesoro willen net als lovebirds Vincent Banic en Bab Buelens als eersten uit een verlaten labo op Antarctica ontsnappen. Al 34 jaar is er niemand levend buiten geraakt. Lukt het de duo's wel om de koude te trotseren en via een steile ijsberg de weg naar de vrijheid te vinden?

6. Gevangenis

Koen Wauters is door Staf en Mathias samen met zijn vrouw Valerie De Booser opgesloten in een streng bewaakte gevangenis. Koen in een dwangbuis en Valerie met de handen geboeid op de rug. Hun opponenten Sean Dhondt en Laura Tesoro zijn hetzelfde lot beschoren. Wie bijt in het zand? En wie graaft zich een weg richting het vrije leven daarbuiten?

7. Kernreactor

Olga Leyers, Sam De Bruyn, Dina Tersago en Ann Van Elsen krijgen van Staf en Mathias de opdracht de wereld te redden van een nucleaire ramp. Hiervoor moeten ze afdalen in een levensgevaarlijke kernreactor. Kunnen ze de mensheid vrijwaren van een grote catastrofe? Wie slaagt er als eerste in de uraniumstaven naar buiten te krijgen? Wie wordt de held van de dag?
Ruth Beeckmans, Charlotte Timmers, Sven De Ridder en Rob Vanoudenhoven ontpoppen zich vandaag tot ware avonturiers. Ze gaan op zoek naar aanwijzingen in een kamer vol slangen en spinnen. De vrouwen nemen het op tegen de mannen. Wie is het dapperst? Wie raakt het snelste buiten en in welk team schuilt een ware Indiana Jones?
Staf en Mathias kijken achter de schermen van 'Code van Coppens' en blikken terug op de grappigste en spannendste momenten van de eerste jaargang.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.