Dag En Nacht: Hotel Eburon

Dag En Nacht: Hotel Eburon

Een team van enthousiaste medewerkers in een vierstellenhotel stelt alles in het werk om de dagdagelijkse werking in goede banen te leiden.

Afleveringen

13 afleveringen

General manager Ludo is ontslagen en grote baas Steve Sanders komt naar het hotel om de opvolger aan te kondigen. Mathias denkt dat de buit binnen is en begint de 'troonopvolging' voor te bereiden. Hierbij trapt hij ongegeneerd op een aantal tenen. Maar Lena pusht haar man Vincent tot een laatste charme-offensief. De strijd is duidelijk nog niet gestreden.
Nathalie Sanders wordt al op haar eerste dag als General Manager geconfronteerd met vijandigheden van Mathias en Lena. Bovendien valt haar eerste beslissing niet in goede aarde: niet iedereen gelooft dat Sylvia een goed hoofd van de onderhoudsploeg zal zijn. En alsof dat niet genoeg is, breekt er een betoging uit voor de deur van het hotel. Een protest tegen de komst van couturier Bruno Gembers.
Ludo, de vorige General Manager, checkt in en zet het hotel op stelten. Hij heeft zijn ontslag niet verwerkt en probeert het leven van Nathalie zo moeilijk mogelijk te maken. Mathias geniet als hij ziet dat Nathalie Ludo moeilijk de baas kan. Maar haar helpen? Alleen op voorwaarde dat hij een aantal van zijn oude privileges terugkrijgt.
Hotel Eburon moet iemand ontslaan. Nathalie zit met de handen in het haar. Maar er is echt geen andere oplossing. Iedereen heeft wel een goede reden om zeker te mogen blijven. Mathias maakt de keuze nog moeilijker. Intussen check een Aziatische gast in die opvallend veel oog voor Amber heeft. Amber is niet echt geïnteresseerd. Maar de klant is koning, zeker als er ontslagen vallen.
Een nieuwe rockband checkt in: Drax. Lena ziet hierin een uitgelezen kans om de omzet van bar en minibar te verhogen. Maar de jongens worden zeer kort gehouden door hun manager. Titus zal de bevoorrading op eigenzinnige manier moeten aanpakken. De verjaardag van Lena komt er ook aan. Vincent wil haar verrassen met een feestje, maar speelt het spel te overtuigend.
Een man checkt met zijn maîtresse in voor een romantisch weekend. Maar dan checkt, compleet onverwacht, zijn echtgenote ook in. Amber en Gio zetten alles op alles om een confrontatie te vermijden. Dokter Dirk, de bekende relatietherapeut, houdt een meet & greet in het hotel voor zijn nieuwe boek 'Liefde is praten'. Zowel Lena als Vincent vinden de man maar een kwakzalver.
De Sanders Group houdt zijn jaarlijkse prijsuitreiking. Nathalie is in de running voor 'Manager van het Jaar'. Maar ook haar oude boezemvriend en huidige collega Tina maakt kans. Mathias supportert voor Tina en hoopt zelf ook kans te maken, bij haar dan. Gio zoekt een goede tweedehandswagen voor zijn zoon. Titus kan wel iets regelen. Maar is hij wel te vertrouwen met zo'n som geld?
Een operazangeres checkt in met haar nichtje Sari. De rebelse puber ziet Titus wel zitten. Gio verplicht Titus om zich te bedwingen, maar Sari geeft niet snel op. Eef en Vincent hebben geheime afspraakjes in hotelkamers. Maryam ontdekt dit en moet liegen tegen Lena om hen te beschermen. Maar Lena ruikt onraad en vermoedt overspel.
Omdat de bar goed draait krijgt Titus een assistent: Jimmy. Deze is al snel de lieveling van de gasten én van Lena. Titus ziet zijn eigen positie in gedrang komen en wil terugvechten. Maar Jimmy is echt heel goed in z'n vak. Titus legt zich echter niet neer bij de situatie. Daarnaast komt oude stamgast Tack langs met zijn kersverse bruid, Brigitte.
Mathilde, een jeugdvriendin van Amber, gaat trouwen. Haar aanstaande brengt zijn laatste nacht door in het hotel. Wanneer Amber ontdekt dat hij die laatste nacht echter beleeft met een andere vrouw, knaagt haar geweten en overweegt ze Mathilde in te lichten. Nathalie ontfermt zich dan weer over Rosa en Stany, een koppel waarvan de relatie in het slop zit.
Een wielerploeg overrompelt het hotel. Gio is fan van de nieuwe wielerbelofte Jurgen Lados, maar durft hem niet te benaderen. Amber heeft hier minder problemen mee, zeker als ze hoort hoe rijk hij is. De manager van het team, Hugo Sameyn, werkt Mathias op de zenuwen. Om een of andere reden heeft Hugo enkel oog voor Nathalie en niet voor hem. Hij vermoedt meer dan alleen mannelijke interesse.
Professor Chabert, een gerenommeerd kunsthistoricus, heeft het geheim van de Tongerse Dodecaëder ontsluierd. Hij organiseert een grote persconferentie in het hotel om zijn ontdekking aan de wereld te verkondigen. Het geheim is dan ook zeer verrassend. Eef ontfermt zich intussen over Ray, een vluchteling op weg naar Engeland. Ze biedt hem een slaapplaats aan in het hotel.
Professor Chabert, een gerenommeerd kunsthistoricus, heeft het geheim van de Tongerse Dodecaëder ontsluierd. Hij organiseert een grote persconferentie in het hotel om zijn ontdekking aan de wereld te verkondigen. Het geheim is dan ook zeer verrassend. Eef ontfermt zich intussen over Ray, een vluchteling op weg naar Engeland. Ze biedt hem een slaapplaats aan in het hotel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.