DA'S LIEFDE!

DA'S LIEFDE!

Romanticus pur sang, Jens Dendoncker zoekt op basis van de wetenschap uit wat liefde is. Aan de hand van experimenten toetst hij wetenschappelijke studies over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk.

Afleveringen

8 afleveringen

Jens Dendoncker test de wetenschap over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk in het Venetië van het noorden: Brugge. Hij trekt met zijn biechtstoel de Brugse pleinen op en laat (ex-)partners leugentjes om bestwil aan elkaar opbiechten. Hij helpt verliefde kinderen hun gevoelens neer te schrijven in een liefdesbrief, en die af te geven aan de gelukkige in kwestie.
Jens nodigt enkele bevriende koppels uit voor een experiment rond vergeving en stelt daarvoor de relatie van Aster Nzeyimana en Lize Feryn en die van Tine Embrechts en Guga Baúl op de proef. Klopt het dat boosheid plaats maakt voor verliefdheid als er schattige hondjes in de buurt zijn?
Jens onderzoekt of vrouwen op een partner vallen die op hun vader lijkt. Hoe hard lijken Jean-Marie Pfaff en Sam Gooris op elkaar? Hebben de gewezen voetbalvedette en de zanger meer met elkaar gemeen dan je zou denken en is Kelly dus eigenlijk met haar vader getrouwd?
Jens trekt met zijn biechtstoel naar Antwerpen en overtuigt enkele koppels om grote of minder grote leugens aan hun geliefde op te biechten. Het belooft best wel spannend te worden, want er wordt zowel bedrog als een koopverslaving opgebiecht aan Jens. Worden de leugens vergeven of zit er een dik haar in de boter bij de biechtende koppels?
Jens daagt opnieuw een hoop moedige Vlamingen uit voor experimenten rond de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde. En dat de liefde soms pijn doet, dat weten we allemaal. Maar de liefde kan ook helen.
Jens Dendoncker toetst opnieuw aan de hand van experimenten enkele wetenschappelijke studies over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk.
Jens Dendoncker toetst opnieuw aan de hand van experimenten enkele wetenschappelijke studies over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk.
In deze compilatie blikt Jens terug op welke oplossing hij kon bieden aan de dagelijkse ergernissen en irritaties tussen koppels. We kijken mee hoe hij ontdekte dat bij meer dan de helft van de koppels de passie binnen de relatie verdwenen is en hoe hij probeerde dit opnieuw aan te wakkeren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.