De Bauers

De Bauers

Twintig jaar geleden al gunden Frans Bauer, Mariska en hun twee jonge zonen ons een blik op hun leven en de carrière van Frans. Hoe vergaat het hen nu, nu de kinderen jongvolwassen zijn en Frans als zanger alles heeft bereikt waar hij van droomde?

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Het is drie weken voor Frans zijn 50ste verjaardag. Iets waar hij behoorlijk tegenop ziet. Hij vindt het ouder worden maar niks en zijn gezin maakt het er niet beter op. Zijn zonen steken de draak met het ouder worden en zijn fysieke ongemakken. Maar ze zijn gewaarschuwd, want zoals de foto's aantonen hebben ze de genen van hun vader.

Aflevering 2

De grote dag is aangebroken: Frans zijn 50e verjaardag! Hoewel hij vooral niet te veel poespas wilde, staat hem het tegenovergestelde te wachten. Voor dag en dauw is het huis omgetoverd tot een feestlocatie met ballonnen, slingers én een enorme Abrahampop. Voor Frans is deze dag een emotionele rollercoaster. Hij vindt het heel speciaal dat dit alles voor hem geregeld is en moet heel wat traantjes wegpinken.

Aflevering 3

Mariska is twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Hoewel het heel goed met haar gaat, leeft ze nog wel met de gevolgen. Ze gaat samen met Frans naar het ziekenhuis voor de uitslag van een aantal onderzoeken. Frans begint met het afstrepen van zijn bucketlist. Het eerste punt: 30 kilo afvallen. Hij wil het echt serieus gaan aanpakken en sluit zelfs een weddenschap af met zijn zonen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.