De Keuken van Sofie

De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont bereidt een smakelijk gerecht in haar gezellige keuken. Van klassieke tot gezonde gerechten en van voorgerechtjes tot dessertjes: alles komt aan bod in 'De Keuken van Sofie'.

Afleveringen

200 afleveringen

Sofie let op de centen: Macaroni 'Welkom thuis'.
Sofie goes classic: Pepersteak met frietjes en salade.

3. Kaiserschmarrn

Sofie kookt met Benthe (8 jaar). Ze is afgelopen zomer met haar ouders op vakantie geweest naar Oostenrijk en heeft daar de plaatselijke specialiteit kaiserschmarrn gegeten. Benthe vond dit zo lekker dat ze daar ook thuis graag van zou smullen. Ze probeerde samen met haar mama al wel eens om het klaarmaken, maar jammer genoeg zonder lekker resultaat. Daarom wil ze nu van Sofie leren hoe ze een geslaagde kaiserschmarrn klaarmaakt.
Sofie let op de lijn: Gestoomde zalmforel met portobello paddestoelen, geconfijte tomaatjes en salade.
Sofie met een korstje: bokkenpootjes met marsepein.
Sofie let op de centen: Gebakken spiering met gele boontjes, trostomaten en krielaardappelen.
Sofie goes classic: Duifje 'Clamart'.
Aan de vooravond van de week van MS, kookt Sofie met Emilia (12 jaar). Emelia's mama is MS-patiënte en daarom wil ze een gerecht leren klaarmaken dat aangepast is aan de specifieke noden van haar mama's ziekte. Sofie gaat deze uitdaging met plezier aan en bereidt samen met Emilia een gerecht boordevol vitamine D, een erg belangrijke voedingsstof voor MS-patiënten.
Sofie let op de lijn: Kalfstournedos met gevulde gele courgette.
Sofie met een korstje: Rode en blauwe bessentaartjes met kaasmousse.
Sofie let op de centen: Varkensribbetjes met Romeinse sla en vinaigrette van Roquefort.
Sofie goes classic: Varkenshaasje 'Blackwell' met amandelkroketten.
Sofie kookt met Stef (9 jaar). Hij is verzot op koken en zit binnenkort aan de feesttafel, want zijn papa wordt 40 en zijn grootouders gaan met pensioen. De mama van Stef plant een verrassingsfeest, maar Stef wil graag originele aperitiefhapjes voorzien, iets waar Sofie hem graag bij wil helpen.
Sofie let op de lijn: volkoren cappellini met vegetarische bolognaisesaus en parmezaanwafeltjes.
Sofie met een korstje: amandelsoesjes met chocolade banketbakkersroom.
Sofie let op de centen: witte en zwarte pens met rozemarijn rösti en taartjes van appels en perziken.
Sofie goes classic: coq au vin blanc met citroenpuree.
Sofie kookt met kids: gezonde voetbalburger. Sofie kookt met Lars (10 jaar). Lars speelt voetbal en is het beu om na een training of een match steeds ongezonde snacks te eten. Als sportman wil hij letten op zijn voeding en zou hij graag van Sofie een gezond alternatief krijgen, dat toch past bij een stoere voetballer.
Sofie let op de lijn: dorade met een stoofpotje van groentjes.
Sofie met een korstje: amandeltaart met vanillecrème en aardbeien.
Sofie let op de centen: gegratineerd visschoteltje.
Sofie goes classic: gepocheerde tarbot met dijonaisesaus en natuuraardappeltjes.
Sofie kookt met kids: waterzooi van Zeeuwse mosselen. Vandaag kookt ze met Achille (13 jaar). Achille studeert sinds dit schooljaar aan de hotelschool. Hij weet dat een goede kok alles zou moeten eten, maar helaas lust hij geen mosselen. Achille ziet in Sofie de geknipte persoon om voor hem iets klaar te maken met mosselen dat hij toch met smaak zal opeten. Een uitdaging die Sofie met plezier aanvaardt.
Sofie let op de lijn: lasagne van rode poon met een coulis van peterselie en notensla.
Sofie met een korstje: citroen-vanillezandkoekjes met zelfgemaakte ijsthee.
Sofie let op de centen: stoofpotje van kippenvleugels met citrusjus en witte rijst.

27. Jockey Club

Sofie goes classic: Jockey Club.
Sofie kookt met kids: Chocolade-bananentaart. Sofie kookt met Emilia (10 jaar) naar aanleiding van 'de Dag van de Leraar' op vrijdag 4 oktober. Emilia wil juf Vicky verrassen met een heerlijke taart omdat Vicky voor Emilia de beste juf ter wereld is, maar ook omdat de vriendin van juf Vicky binnenkort bevalt van hun eerste kindje.
Sofie let op de lijn: kalkoenlapje met shiitake-paddenstoelen, volkoren pasta en een lichte dragon roomsaus.

30. Ile Flottante

Sofie met een korstje: Ile Flottante.
Sofie let op de centen: gepocheerde eitjes met karnemelkpuree en filet de sax.

32. Salade Liegoise

Sofie goes classic: Salade Liégoise.
Sofie kookt met kids: Suikervrije cupcakes met kiwi en mango. Sofie kookt met Marijke (12 jaar) omdat ze wil leren hoe je suikervrije cupcakes maakt. Haar beste vriendin is immers suikerziek en kan nooit meesmullen van al het lekkers op verjaardagsfeestjes. Daarom wil Marijke haar vriendin op haar verjaardag trakteren met een suikervrije verrassing.
Sofie let op de lijn: gerookte heilbot met zalmeitjes, knolselder en komkommer.
Sofie met een korstje: geflambeerde ananas met chocolade-ijs en sabayon.
Sofie let op de centen: boerenworst met gegratineerde selderstoemp.
Sofie goes classic: lotte met prei en pommes duchesse.
Sofie kookt met kids: Balletjes met kriekjes en ronde kroketjes. Sofie krijgt het bezoek van Zoë (8 jaar). Zoë is lid van de chiro en heeft op bivak balletjes met krieken gegeten. Sindsdien is het haar lievelingsgerecht, maar zowel haar mama als haar oma slagen er niet in om het gerecht net zo lekker klaar te maken als op kamp.
Sofie bereidt een kalfsburger met maïs, gemengde sla, gemarineerde venkel en zoete ui. Lekker én goed voor de lijn!
Sofie met een korstje: tompoes met saffraancrème en pruimen.
Sofie let op de centen: spaghetti met gebakken kip, prei en look.
Sofie goes classic: lamskotelet met gratin van zoete aardappel, tomaten uit de oven en koffiesaus.
Sofie kookt met kids: Gebakken forel met peterselie-aardappelen en gebakken courgette. Viktor (12 jaar) komt op bezoek in de keuken. Samen met het gezin gaat Viktor elk jaar langs bij vrienden in Duitsland die in een bos wonen en een vijver met forellen hebben. Hij mag er steeds op forel vissen en de vangst wordt ter plekke gekuist en klaargemaakt op de barbecue.
Sofie let op de lijn: zelfgemaakte groentenburger met bulgur en rode biet.
Sofie bakt een heerlijke gembercake met gekonfijt fruit, overgoten met chocolade ganache.
In het kader van Halloween bereidt Sofie een bloederige pompoensoep met spoken en afgesneden vingers.
Sofie maakt een bespookte ovenschotel voor ons klaar.
Samen met de achtarige Jirne kookt Sofie in het thema Halloween. Voor zijn verjaardag organiseert hij een halloweenfeestje en wil hij zijn schoolkameraden verrassen met een griezelig gerecht. Op het menu? Wormen met stinkvoetensaus en gebakken heksenhersenen.
Sofie bereidt een heerlijke halloweenstoemp met zeeduivel en courgette.

50. Kerkuiltje

Het is halloweenweek en daarom bakt Sofie een bijzonder taartje in de vorm van een kerkuil.

51. Kapsalon

Kapsalon, een snack die de meesten kennen uit een pita- of kebabzaak, bestaande uit een aluminium bakje met frieten met daar bovenop een laag pitavlees, rauwkost en een sneetje kaas. Deze keer focust Sofie zich op een budgetvriendelijk gerecht voor de studenten onder ons. Een kapsalon is de laatste tijd namelijk een erg populaire snack in studentensteden.
Sofie goes classic: Papardelle met Zeeuwse mosselen en pastissaus.
Vandaag krijgt Sofie assistentie van de achtjarige Thibo, die vindt dat hij de liefste buurvrouw ter wereld heeft. Telkens als ze hem ziet, mag hij een snoepje kiezen, of twee, of drie. Ze zorgt dat ze steeds zijn favoriete snoep in huis heeft.
Sofie let op de lijn: lamsfilet met knolseldercrème en zoete aardappel.
Sofie bereidt een klassiek Frans dessert: clafoutis met gele nectarines, geserveerd met vanilleroomijs en krokante speculaas.
Sofie laat zien hoe je een groentebouillon met gebakken balletjes en vermicelli bereidt.
Sofie verrast ons met een echte klassieker: quiche met witloof en Zeeuwse mosselen.
De elfjarige Mayté komt op bezoek. Ze gaat over twee jaar naar de hotelschool en is thuis al volop aan het leren koken. Het lukt haar echter niet om mousselinesaus te maken. Gelukkig is er reddende engel Sofie die haar zal leren hoe het moet.
Een lekker én gezond gerechtje: Sint-Jacobsnoot met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado.
Sofie verrast ons met een vanillebavarois met kaneel, chocolade-walnotencrumble en mandarijntjes.
Deze keer bereidt Sofie pladijsfilet met paddenstoelen, courgette en een lekkere currysaus.
Sofie maakt een klassieker klaar: wortelstoemp met cordon bleu van kip en geitenkaas.
Sofie krijgt bezoek van de 13-jarige Audrey, die vanwege allergieën geen gluten, lactose, suiker en cacao meer mag eten. Audrey hoopt dat Sofie peperkoek kan klaarmaken die ze wél mag eten.
Sofie tovert een gezonde maaltijd op tafel: zalmballetjes met paksoi en quinoasalade.
Sofie tovert zelfgemaakte Petit Beurre-koekjes met chocoladepasta op tafel.
In de Week van het Wild beslist Sofie om een ovenschotel klaar te maken van everzwijngehakt, bloemkool en gegratineerde bintjes.
Sofie gaat voor een klassieker in de Week van het Wild: fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en Corne de Gatte aardappelen.
De 12-jarige Ynse komt op bezoek bij Sofie. Hij heeft op vakantie in Frankrijk eendenborst gegeten en zou dit graag zelf leren klaarmaken. Aangezien Ynse langskomt tijdens de Week van het Wild, verrast Sofie hem met wilde eend. Benieuwd of dit gerecht even goed in de smaak valt bij haar souschef.
Wild hoeft niet altijd zwaar te zijn. Deze keer bereidt Sofie een carpaccio van gebakken hertenfilet met veldsla, kweepeer en aardpeer.
Tijdens de Week van het Wild verrast Sofie ons met een uniek dessert: rijstpap met kweepeer, witte chocolade en gekarameliseerde pompoenpitten.
Sofie let op de centen: Gewokte kalkoen met ananas, sojascheuten en witte rijst.
Sofie maakt een klassieker voor ons klaar: lasagne met gerookte zalm en groenten.

73. Kinderpralines

De negenjarige Jasper komt op bezoek bij Sofie. Hij eet heel graag pralines, maar houdt niet van degenen die gevuld zijn met likeur. Hij wil van haar leren hoe je pralines kan maken die wél geschikt zijn voor kinderen.
Sofie let op de lijn: Gebakken pijlinktvis met udon noedels, komkommer en Romeinse sla.
Sofie bakt een heerlijke chocolade boudoirtaart, gevuld met mascarpone en peer.
Sofie let op de centen: Stoemp met witte kool, brochette van pens en gerookt spek.
Sofie maakt een echte klassieker klaar: steak met ansjovisboter, strofrietjes en veldsla.

78. Misérable

Sofie krijgt Emma over de vloer. Zij heeft samen met haar mama al een paar keer een misérable proberen maken, maar telkens gaat er iets mis. Ze hoopt dat Sofie haar kan laten zien hoe een 'misérable' ook 'formidable' kan zijn.
Sofie let op de lijn: Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus.

80. Vanillewafels

Sofie bakt heerlijke, knapperige vanillewafels.
Het is de Week van het kerstmenu en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Sofie tovert daarom enkele feestelijke aperitiefhapjes uit haar mouw: tartaar van rund en oester, tempura van verse tijgergarnaal en een heerlijk soepje van aardpeer, pastinaak en gerookte paling.

82. Garnaalcocktail

Wat is nu het ideale voorgerecht voor Kerstmis? Correct, een verrukkelijke garnaalcocktail.
Week van het Kerstmenu: Soep: crème van paddenstoel met cannelloni van gedroogde entrecôte en sint-jacobsvrucht.
Week van het Kerstmenu: Hoofdgerecht: rosbief met groentenkrans en duchesse aardappelen.
Week van het Kerstmenu: Nagerecht: gebrande kersttaart met praliné en grappa.
Sofie let op de centen: Gepaneerde visreepjes met couscous en een pittige tomatensaus.
Sofie goes classic: Varkenskroontje met stamppot van rode biet en een rode wijnsaus.
Sofie kookt met kids: Chocolat Chunk Cookies. Op kerstdag komen de broers Jesse (11 jaar) en Senne (10 jaar) naar de keuken. Ze willen samen met Sofie koekjes bakken voor hun oma en opa omdat ze zoveel voor hen doen. Zo geven ze hun twee oogappels altijd een lekker vieruurtje. Het werd dus hoog tijd om eens iets terug te doen, vonden de twee broers.
Sofie let op de lijn: Gazpacho van veldsla en waterkers met köfte van roodbaars.
Sofie tovert een heerlijk dessert op tafel: gegratineerde peer en pompelmoes.

91. Gevogeltekroketten

Vandaag maakt Sofie gevogeltekroketten voor ons klaar.
Het is Nieuwjaar en daarom besluit Sofie om een klassieker te bereiden: nieuwjaarsomelet met spek, prei en brie.

93. Smurfentaart

Op nieuwjaarsdag is de elfjarige Emma te gast bij Sofie. In 2013 is haar grote wens uitgekomen: ze heeft een broertje gekregen. Ze is zelfs niet alleen zijn grote zus, maar ook zijn meter. Aangezien Emma echter nog geen budget heeft om een cadeau te kopen, wil ze haar metekindje verrassen met een Smurfentaart.
Sofie bereidt een heerlijke soep van rode biet met gegrilde kalfsfilet en gemarineerde tofu.
Sofie maakt een dessert om de lippen bij af te likken: gekarameliseerde pudding met banaan en speculaas.
Het is gezonde week en daarom maakt Sofie gebakken kwartel klaar met raapjes en compote.
Sofie maakt een klassieker klaar: loempia met pompoen en kalkoenfilet en een salsa van koolrabi.
De dertienjarige Amber komt op bezoek. Haar mama is kok en staat al een hele dag achter het fornuis. Daarom wil Amber haar 's avonds eens verrassen door het eten klaar te maken, liefst van al met een gezonde wrap en een smakelijk slaatje. Amber is dus de ideale gast voor de gezonde week.
Tijdens de gezonde week bereidt Sofie een extra gezond gerechtje: boekweit blini's met aubergine, kaviaar en gerookte paling.
Met een parfait van yoghurt, gebakken peer, ananas en zadenkoekjes kiest Sofie voor een gezond dessert.
Vandaag kiest Sofie voor een budgetvriendelijk gerecht. Ze bereidt een heerlijke kalkoenrollade met gebakken patatjes en wortelen.
Sofie maakt een klassieke risotto met schorseneren en Sint-Jacobsvruchten klaar.

103. Lasagne

De twaalfjarige Ibe komt op bezoek in De Keuken van Sofie. Hij wou zich eerder al inschrijven voor Junior Masterchef, maar zijn papa vond dat hij niet goed genoeg kon koken. Ibe wil nu het tegendeel bewijzen en zijn papa verrassen met een perfecte lasagne. Sofie zal hem daarbij helpen.
Sofie laat ons proeven van een lekker en gezond gerecht. Ze bereidt gegrilde zalm met knolselder, aardpeer en een coulis van spinazie.
Sofie bereidt vandaag heerlijke mirabellentaartjes met amandelen.
Sofie kiest voor een eenvoudig gerecht met balletjes van kip met look, andijvie en strikjespasta.
Vandaag staat er een klassiek gerecht op het menu, namelijk tournedos met groene pepersaus, kroketten en witloofsalade.

108. Saint-Honorétaart

Vandaag komt de dertienjarige Bram naar de keuken. Hij had graag zijn peter verrast, die het verdient om eens lekker verwend te worden met een Saint-Honorétaart. Sofie helpt Bram om hem deze lekkernij zelf te leren bakken.
Sofie bereidt een gezonde linzensoep met bulgur, spinazie en een gepocheerd ei.
Sofie maakt een van de populairste desserts aller tijden klaar: chocoladepudding met kokosmelk, opgelegde perzik en gebakken meringue.
Koken hoeft niet per se prijzig te zijn. Sofie laat ons zien hoe je een heerlijke, maar toch budgetvriendelijke quiche kunt bereiden.

112. Kottbullar

Vandaag maakt Sofie een klassieker voor ons klaar: köttbullar.
De elfjarige Amélie komt vandaag naar de keuken. Dankzij de tante van haar mama heeft ze de smaak voor koken te pakken. Die gaf tijdens de kerstvakantie kookles aan haar achterneefjes en -nichtjes. In verschillende groepjes hebben de kinderen toen verse pasta met kip en dragonsaus leren klaarmaken. Nu is Amélie vastbesloten om dit gerecht volledig zelf te maken en zo haar mama's tante te verrassen.
Sofie maakt een gezond, maar lekker gerechtje voor ons klaar: wontonsoep van zoete garnaal.
Vandaag bakt Sofie een worteltaart met limoen- en lavendeltopping.
Sofie serveert een verrukkelijke paddenstoelen-roomsoep met verloren brood. Lekker eten hoeft niet altijd veel te kosten. Gebruik wat oud brood en deze soep is zo klaar!
Sofie maakt de klassieker der klassiekers voor ons klaar: stoofvlees met frieten.

118. Pizza

Vandaag krijgt Sofie de negenjarige Cas over de vloer. Elke maand volgt hij kinderkooklessen en hij heeft zijn zinnen gezet op het leren maken van pizza. Hij en zijn kleine zus zijn er dol op, maar hun mama koopt altijd diepvriespizza. Natuurlijk vinden ze verse pizza veel lekkerder en daarom komt hij bij Sofie in de leer.
Sofie maakt een gezonde maaltijd voor ons klaar: gegrilde kalfsziel met bloemkool, selder en granaatappel.
Sofie bakt heerlijke pindakoekjes, gevuld met honing en geitenkaas.
Ter gelegenheid van de Valentijnsweek bereidt Sofie speciale valentijnshapjes.
Speciaal voor Valentijn bereidt Sofie een liefdessoepje van selder met een tartaar van sint-jacobsvrucht en gebakken oester.
Het is Valentijnsweek en daarom maakt Sofie een vurige crème brûlée klaar.
Sofie let op de lijn in de Valentijnsweek: Lamskoteletjes voor liefdesparen.
Sofie met een korstje in de Valentijnsweek: 'I Love You So Much'-taart.
Sofie let op de centen: Gyros van kip met rijst.
Sofie goes classic: Gebakken paling met roomsaus en 'corne de gatte'-aardappelen met kervel.
Sofie kookt met kids: Stoemp met boerenbrochette en krokante witloofsalade. Xander en Alexander hebben samen met hun klas deelgenomen aan de witloofbox-actie van de dienst Land- en Tuinbouw van de provincie Vlaams-Brabant. Met de witloofboxen die basisscholen krijgen van de provincie, leren kinderen op speelse wijze hun eigen witloof te kweken en telen. Deze twee leerlingen brengen hun witloofboxen mee naar De Keuken van Sofie en vragen aan Sofie om met hun eigen gekweekt witloof nu ook een lekker gerecht te maken.
Sofie let op de lijn: Papillot van zwaardvis met volkoren cappellini.
Sofie met een korstje: Omgekeerde dragon cakes met honing.
Sofie let op de centen: Blini’s van rijstnoedels en courgette met een muntyoghurtsaus.
Sofie goes classic: Kip uit de oven met een saus van bospaddenstoelen en gefrituurde krieltjes.
Sofie kookt met kids: Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi. Yael (12 jaar) en haar broer Milo (9 jaar) brengen Sofie een bezoek. Thuis spelen de kinderen vaak 'restaurantje'. Hun eigen restaurant heeft zelfs een naam: De Witte Zwaan. Yael en Milo staan allebei dolgraag in de keuken en krijgen van hun mama de toestemming om af en toe ook écht wat klaar te maken. Sofie wil de twee jonge koks wel eens aan het werk zien en maakt daarom samen met hen het favoriete dessert van Yael: een chocolade moelleux met fruit.
Sofie let op de lijn: Pittige kippensalade met een avocadodressing.
Sofie met een korstje: Blondies.
Deze week kookt Sofie met Pascal Braeckman. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Rode kool met spruitjes en boerenworst en aardappelen.
Deze week kookt Sofie met Pascal Braeckman. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Gerookte zalm met gebakken asperges.
Deze week kookt Sofie met Pascal Braeckman. Vandaag: Lievelingsgerecht - Sint-jacobsvruchten met witloof, spruitjes en bloedworst.
Deze week kookt Sofie met Pascal Braeckman. Vandaag: Op reis - Matambre met chimichurri saus.
Deze week kookt Sofie met Pascal Braeckman. Vandaag: Zoete zonde - Pannenkoeken comédie française.
Deze week kookt Sofie met Tess Goossens. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Witloof in de oven met rekkebekkensaus.
Deze week kookt Sofie met Tess Goossens. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Eendenborst met mango en zoetzure granaatappel-hoisinsaus.
Deze week kookt Sofie met Tess Goossens. Vandaag: Lievelingsgerecht - Tarbot met asperges en pommes chateau.
Deze week kookt Sofie met Tess Goossens. Vandaag: Op reis - Cheeseburger de luxe met kip en truffel.
Deze week kookt Sofie met Tess Goossens. Vandaag: Zoete zonde - Rijsttaart.
Deze week kookt Sofie met Herman Verbruggen. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Gefrituurd eitje en vanillepap.
Deze week kookt Sofie met Herman Verbruggen. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Mousse van kippenlever met krokante niertjes en hersensaus remoulade.
Deze week kookt Sofie met Herman Verbruggen. Vandaag: Lievelingsgerecht - Korean Beef met Chinese spinazie en gebakken rijst.
Deze week kookt Sofie met Herman Verbruggen. Vandaag: Op reis - Moussaka.
Deze week kookt Sofie met Herman Verbruggen. Vandaag: Zoete zonde - Pruimentaart met zanddeeg en caramel salée roomijs.
Deze week kookt Sofie met Dina Tersago. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Fricandon (gehaktbrood) met appelmoes en gebakken patatjes.
Deze week kookt Sofie met Dina Tersago. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Gepocheerde oesters met geitenkaas en koriander.
Deze week kookt Sofie met Dina Tersago. Vandaag: Lievelingsgerecht - Tagliatelle met scampi’s en currysaus.
Deze week kookt Sofie met Dina Tersago. Vandaag: Op reis - Mezze.
Deze week kookt Sofie met Dina Tersago. Vandaag: Zoete zonde - Frangipanetaartjes.
Deze week kookt Sofie met Christoff. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Preistoemp met ballekes en compote.
Deze week kookt Sofie met Christoff. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Tajine met kip, cashewnoten en abrikoos.
Deze week kookt Sofie met Christoff. Vandaag: Lievelingsgerecht - Christoff salade.
Deze week kookt Sofie met Christoff. Vandaag: Op reis - Gegrilde gamba’s.
Deze week kookt Sofie met Christoff. Vandaag: Zoete zonde - Speculoos mousse.
Deze week kookt Sofie met Tanja Dexters. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Ossentong in Madeirasaus met kroketten.
Deze week kookt Sofie met Tanja Dexters. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Rosbief op Italiaanse wijze.
Deze week kookt Sofie met Tanja Dexters. Vandaag: Lievelingsgerecht - Thaise rode curry met kip.
Deze week kookt Sofie met Tanja Dexters. Vandaag: Op reis - Tomatensalade Tel Aviv style.
Deze week kookt Sofie met Tanja Dexters. Vandaag: Zoete zonde - Sabayon met pancakes en rood fruit roomijs.
Deze week kookt Sofie met Sergio. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Vol au vent met vidé, balletjes en handgesneden frieten.
Deze week kookt Sofie met Sergio. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Stoemp van asperges en bloemkool met gebakken lotte in tijmboter.
Deze week kookt Sofie met Sergio. Vandaag: Lievelingsgerecht - Filet pur pizzaiola met friet en mayonaise.
Deze week kookt Sofie met Sergio. Vandaag: Op reis - Spaghetti met lamsbout.
Deze week kookt Sofie met Sergio. Vandaag: Zoete zonde - Profiterol gevuld met stracciatella-ijs, mokkaroom en karamel.
Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Verloren brood.
Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van olijf en granité van rucola en Granny Smith.
Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Lievelingsgerecht - Gebakken zeebaars met currysaus en rauwe groentesalade.
Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Op reis - Kabeljauw Asian style (Black Cod met edamame).
Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Zoete zonde - Pudding met chocolade, quinoa en kokos.
Deze week kookt Sofie met Showbizz Bart. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Parelhoen met druiven, portosaus, bieslook en kroketjes.
Deze week kookt Sofie met Showbizz Bart. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Krokante zwezeriken met snijbonen en kaaspatatjes.
Deze week kookt Sofie met Showbizz Bart. Vandaag: Lievelingsgerecht - Libanese tabouleh met platte kaas en amandelkoekjes.
Deze week kookt Sofie met Showbizz Bart. Vandaag: Op reis - Pasteis de Belem.
Deze week kookt Sofie met Showbizz Bart. Vandaag: Zoete zonde - 'Stoeftaart' met roomijs, meringue en marsepeinen roosjes.
Deze week kookt Sofie met Sean Dhondt. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Chipolata, spinazie en patatjes.
Deze week kookt Sofie met Sean D'hondt. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Koekje van krab en scampi met yoghurtsaus.
Deze week kookt Sofie met Sean D'hondt. Vandaag: Lievelingsgerecht - Indische curryschotel met kip Vindaloo style.
Deze week kookt Sofie met Sean D'hondt. Vandaag: Op reis - Tortilla’s met merguez, zure room en guacamole.
Deze week kookt Sofie met Sean D'hondt. Vandaag: Zoete Zonde - Peanut butter cookies.
Deze week kookt Sofie met Kim Gevaert. Vandaag: Op grootmoeders wijze - gevulde paprika's à la Mieke, de moeder van Kim.
Deze week kookt Sofie met Kim Gevaert. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Panna cotta van Roquefort, popcorn met chili, guacamole, peer en reepjes beef jerky.
Deze week kookt Sofie met Kim Gevaert. Vandaag: Lievelingsgerecht - Cannelloni met gerookte zalm, ricotta en spinazie.
Deze week kookt Sofie met Kim Gevaert. Vandaag: Op reis - Kapiteinsvis.
Deze week kookt Sofie met Kim Gevaert. Vandaag: Zoete Zonde - Chocolademousse ‘the real stuff’.
Deze week kookt Sofie met Els Pynoo. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Karnemelkpuree met garnalen, pecorino en een hoeve-ei.
Deze week kookt Sofie met Els Pynoo. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Paling met peterselie, look en tomaat.
Deze week kookt Sofie met Els Pynoo. Vandaag: Lievelingsgerecht - Pasta met asperges en truffel.
Deze week kookt Sofie met Els Pynoo. Vandaag: Op reis - Kip en avocado Colombian style.
Deze week kookt Sofie met Els Pynoo. Vandaag: Zoete Zonde - Berlijnse bol (boule de Berlin).
Deze week kookt Sofie met Sven Ornelis. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Orloffgebraad met archiducsaus en kroketten.
Deze week kookt Sofie met Sven Ornelis. Vandaag: Lust ie ’t of lust ie ’t niet? - Feest van rode kool met gelakt buikspek.
Deze week kookt Sofie met Sven Ornelis. Vandaag: Lievelingsgerecht - Salade met asperges, grijze garnalen, venkel, Granny Smith en snijbonen.
Deze week kookt Sofie met Sven Ornelis. Vandaag: Op reis - Indische curry met bloemkool.
Deze week kookt Sofie met Sven Ornelis. Vandaag: Zoete Zonde - Tarte tatin met gezouten karamelijs.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.