Lang Leve

Lang Leve

Humoristische talkshow waarin Jonas Van Geel een bekende gast de film van zijn of haar leven toont.

Afleveringen

11 afleveringen

In deze eerste aflevering mag Natalia de Lang Leve-troon bestijgen, zonder te weten waarom Jonas Van Geel haar eigenlijk heeft uitgenodigd in de studio. Maar dat wordt haar al snel duidelijk wanneer Jonas het Vlaamse idool vertelt dat ze de film van haar leven te zien zal krijgen. Op een geestige manier, met verrassende persiflages én ook met geliefden uit haar privékring. Wat dachten Natalia’s ouders van haar muzikale carrièreplannen? Hoe maakte ze het leven van de zusters op het internaat zuur? Wat vond ze van Shaggy, met wie ze optrad? En wat heeft Hans Otten met haar vader te maken? Dit alles en nog meer memorabele momenten van Natalia in haar Lang Leve.
De derde gast van Jonas is zanger en presentator Koen Wauters. Ook hij krijgt een eigenzinnige interpretatie van de meest memorabele momenten uit zijn carrière voorgeschoteld. Wie is er nu precies verantwoordelijk voor zijn gemiste voetbalcarrière en waarom bleven uiteindelijk slechts de 2 broers Wauters over bij Clouseau? Wat is het geheim van Koens indringende, hartenveroverende blik? Kortom: alles wat u wilde weten over Koen Wauters, dat hij bovendien zélf nog niet eens wist...
Reginald Penxten, oftwel Regi, is uiteraard geen onbekende voor Jonas Van Geel. Zijn imitaties in Tegen De Sterren Op van Vlaanderens meest succesvolle DJ en dance fenomeen zijn genoegzaam bekend. Maar hoe kijkt de échte Regi daar eigenlijk tegenaan? Hoe is hij in de muziek gerold, hoe is Linda bij Milk Inc verzeild geraakt en komt het ooit nog wel goed tussen Regi en Tom Barman van Deus? Dankzij Lang Leve krijgt de kijker - en niet in het minst Regi zélf - alle antwoorden op deze en vele andere vragen.
Deze week neemt niemand minder dan Gert Verhulst plaats op de Lang Leve-troon. Het verhaal van deze zakenman is dan ook gesneden koek voor Jonas: Gert begon ooit op een eenvoudige omroepersstoel met een pratende hond en leidt nu een internationaal concern waarvoor de sky de limit lijkt. Met tussendoor ‘interessante’ amoureuze escapades en ‘interessante’ luxe-aankopen te land (villa) en ter zee (jacht). Het laat zich raden dat er méér dan inspiratie genoeg was voor een paar spitante filmpjes. Een openhartige en relaxte Gert Verhulst geeft zijn ogen meer dan de kost...
Jonas Van Geel ontvangt deze week de ongekroonde schlager-koning Christoff in zijn Lang Leve...-studio. Met bijna 300.000 verkochte CD’s in Vlaanderen en Duitsland en met jaarlijks meer dan 200 optredens, schittert zijn ster stevig aan het showbizz-firmament. Maar dankzij Lang Leve... komen we te weten hoe die weg naar de top verliep: via Lourdes, de showbizz school en de Soundmixshow, tot nokvolle Duitse arena’s. Uiteraard is het Jonas zélf die voor deze gelegenheid in het rode jasje kruipt van zijn populaire Tegen de Sterren Op-alter ego.
Al 40 jaar brengt hij jong en oud aan het lachen en speelt hij bomvolle zalen plat. Deze week viert Jonas Van Geel niemand minder dan dé komiek der komieken: Urbanus. In een pak grappige filmpjes krijgen we een onuitgegeven overzicht van zijn jeugdjaren, zijn doorbraak, zijn film- en televisiecarrière. Is Urbanus misschien zélf in een bakske vol met stro geboren? Wat gebeurde er in de radiostudio bij Jos Ghysen en wat gebeurde er allemaal achter de schermen op de filmset van Daens en Hector? Een opvallend geamuseerde Urbanus laat zich alle verrassingen welgevallen en is, zoals vanouds, zijn eigen grappige en onvoorspelbare zelve.
Geweldig succesvol en niet onbesproken in de ‘vakbladen’: niet verwonderlijk dat Jonas Van Geel ook Jacques Vermeire dolgraag op de Lang Leve - troon ziet plaatsnemen. Vlaanderens succesvolste gekke bekkentrekker had het nochtans aanvankelijk niet makkelijk. Werd Jacques echt geweigerd aan verschillende conservatoria en hoe geraakte hij in de schoenenbusiness terecht? Wat gebeurde er op zijn trouwdag met Eva Pauwels en hoe verliep de felbesproken overstap naar VTM? Het antwoord op deze en nog vele andere vragen komen we dankzij de onnavolgbare imitaties van Guga Baul te weten in ‘Lang Leve... Jacques Vermeire’.
Iedereen kent hem als de creatieve duizendpoot die meer dan 50 jaar televisie heeft gemaakt. Hij werd geboren met een gitaar in zijn handen. Hij is zowel de beste vriend van Sinterklaas maar tegelijkertijd ook Vettige Swa, de drummer van Clement Peerens. Hij is van alle markten, zenders en podia thuis en nog steeds onvoorstelbaar onvoorspelbaar. Maar wie is Bart Peeters echt? Jonas Van Geel presenteert hem de film van zijn leven en fusilleert hem met vragen. Het resultaat: een behoorlijk prettig gestoorde Lang Leve... Bart Peeters.
De afgelopen weken reisde hij de wereld af, maar uiteindelijk is hij toch nog tijdig op de Lang Leve troon beland:de onverschrokken durf- en doet-al Tom Waes. Maar hoe is het allemaal zo ver gekomen? Wat liep er fout tijdens zijn schoolgaande jaren? Hoe dook deze beroepsduiker uiteindelijk de tv-wereld in en wat kwam er vervolgens allemaal boven water? En wat hebben Tiny kinderboekjes te maken met Tomtesterom? De antwoorden krijgt u bij Waes vs Van Geel tijdens een verrassend onthullende Lang Leve... Tom Waes.
Compilatie-aflevering van de entertainment show waarin Jonas Van Geel 10 iconische landgenoten van wie hij fan is confronteert met een ludieke film van hun leven.
Compilatie-aflevering van de entertainment show waarin Jonas Van Geel 10 iconische landgenoten van wie hij fan is confronteert met een ludieke film van hun leven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.