Deadline 25/5

Deadline 25/5

Na Deadline 14/10 wordt de draad opnieuw opgepikt bij Marianne Schmidt die op het einde van vorige reeks besliste om te kappen als journaliste. Tot haar zoon op school een CO-vergiftiging oploopt...

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Ex-journaliste Marianne Smidt zet haar zoon Seppe af aan school en vertrekt daarna naar Coffee, Tea & Books, de gezellige boekhandel waar ze nu werkt. Wanneer ze echter op het nieuws verneemt dat een volledige klas in basisschool De Vlieger bewusteloos werd teruggevonden, snelt ze terug naar de school van Seppe. In een mum van tijd verzamelen ouders en de pers op de plaats van de ramp.

Aflevering 2

Lieven Koninckx, de voorzitter van de districtsraad van Borgerhout, houdt een persconferentie waarop hij stelt dat het ongeluk in basisschool De Vlieger voorkomen had kunnen worden als het stadsbestuur naar hen geluisterd had. Burgemeester Coenen schuift de verantwoordelijkheid door naar minister-president Vermaelen.

Aflevering 3

De zorgen en de angst beginnen zwaar op Marianne te wegen. De overleden juf Sandra wordt met de vinger gewezen voor de CO-vergiftiging. Haar vriend Ben kan dat maar moeilijk verteren. De verkiezingsstrijd woedt in alle hevigheid en de uitdagers van burgemeester Coenen proberen garen te spinnen rond de tragedie in de Antwerpse school

Aflevering 4

Terwijl Marianne bang afwacht hoe de operatie van Seppe verloopt, kampt burgemeester Coenen met gezondheidsproblemen. Een burn-out loert om de hoek. Marianne zet haar onderzoek naar de echte oorzaak achter de CO-vergiftiging op de school verder. Plots duikt een oude bekende op.

Aflevering 5

Marianne ontsnapt op het nippertje aan de aanslag op haar leven. De gezondheidstoestand van Seppe verbetert niet en dokter Denuwelare geeft Marianne maar weinig hoop. Ondertussen nodigt burgemeester Coenen in volle verkiezingsstrijd minister-president Vermaelen uit voor een geheime vergadering. Sluiten de twee kemphanen stiekem een pact?

Aflevering 6

Marianne probeert alles wat haar overkomen is een plaats te geven. Burgemeester Coenen scoort met de arrestatie van Patrick Van Gestel en Niels Deraedt. Minister-president Vermaelen pakt uit met een voorstel waarmee hij de verkiezingsstrijd een nieuwe wending geeft. Preeti doet een onthulling waardoor Mariannes wereld instort.

Aflevering 7

Marianne en Ben kunnen ongezien wegkomen in de Zuiderkroon. Het concert in de Roma is een onverhoopt succes. Lieven en Tom zijn ervan overtuigd dat ze burgemeester Coenen een stevige tik hebben uitgedeeld. Op de site van Gazet van Antwerpen wordt de aanslag opgeëist. Theo ontdekt een spoor dat naar de Ardennen leidt. Marianne wordt geconfronteerd met een harde werkelijkheid.

Aflevering 8

Terwijl in de VTM-studio het ultieme verkiezingsdebat tussen de politieke kopstukken plaatsvindt, komt Marianne achter de verrassende waarheid over de tragedie die ze meemaakte. Een waarheid die meteen een bom onder de stembusslag legt. Ze staat voor een pijnlijk dilemma want de waarheid bekendmaken betekent persoonlijk gezichtsverlies lijden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.