Dora

Dora

Volg Dora, Boots en de rest van hun vrienden voor avonturen vol puzzels terwijl ze zich een weg banen door het magische regenwoud.

Afleveringen

10 afleveringen

Dora en Boots moeten de Grote Rode Kip wakker maken want hij drijft naar een waterval! - Dora en haar vrienden moeten raadseltjes oplossen om een geheimzinig cadeau open te maken.
Isa geeft een feestje en daar gaat iedereen de Regenwoud Rhythm dansen. Boots moet de dans leren voordat ze daar aankomen! - Dora gaat met iedereen naar het Lastige Listen Bos om Tico's magische noot te zoeken die kan veranderen in je lievelings-eten.
Dora, Boots en Benny trekken dwars door het regenwoud om een grote, speciale taart te bezorgen bij Benny's grandma. - Dora en het Fiësta Trio onderzoeken een hard, vreemd geluid, dat ervoor heeft gezorgd dat ze hun instrumenten zijn kwijtgeraakt.
Boots en Dora gaan naar de Bananenheuvel om Isa een vriendenverjaardagscadeau te geven. - Dora en haar vrienden organiseren een verrassingsfeestje voor Zwiebers verjaardag.Onderweg daarheen probeert Zwieber zijn eigen verrassingscadeau te stelen.
De tweeling is blij om hun eerste regenboog te zien, maar die mist een paar kleuren. Dora gaat op zoek naar blue, red en yellow. - Boots elastieken bal stuitert het Buurtige Bos in en hij moet deze terug gaan vragen aan Druzilla de Duizendpoot.
Dora en Boots passen op een paar krokodillen. - Dora en Boots halen de Oude Bromtrol over om empanada's te proberen. - Boots probeert Tico's wonderlijke laarzen uit. - De tweeling viert hun eerste feestje maar niemand krijgt de piñata open.
Grandma laat Dora haar fotoalbum met vogels zien, met één lege pagina: de Kwieketoe. Dora belooft deze te vinden om het album compleet te maken. - Dora en Boots helpen de kleine papegaai Lorito, maar hij blijft Boots maar nadoen.
Dora laat de tweeling een speeldoos zien met een Folkorico dancer die tot leven komt. Maar haar magische danslaarsjes gaan ervandoor. - De zon kan niet in slaap kan vallen. Dora moet zijn Kussenwolk vinden zodat Sun onder kan gaan.
Ale vraagt Dora om hulp. Hun boom is uitgedroogd, dus is het aan Dora om het regenboogwater te vinden. - Op een superhete dag wil iedereen icecream, maar Olga's ijscokar zit vast. Dora gaat haar redden en zorgt dat iedereen icecream krijgt.
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen maar hij dwaalt de hele tijd af. - De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.