Eigen Kweek

Eigen Kweek

Vlaamse VRT-fictiereeks over een sympathieke familie van aardappeltelers uit het West-Vlaamse Wijtschate die zichzelf in de nesten werkt.

Afleveringen

6 afleveringen

De familie Welvaert is een sympathieke boerenfamilie. Vader Jos besluit zijn geld te beleggen bij neef Geoffrey. Intussen laat zoon Frank zijn Filipijnse vriendin Julita overkomen. Algauw steken onverwachte cultuurverschillen de kop op.
Jos en Steven beginnen aan hun wietplantage en trekken in het geheim naar een growshop in Nederland. Frank wil samen met zijn Julita een gezellig uitstapje maken naar Brugge om hun relatie te verstevigen, maar zijn ma gaat mee.
Op de parking van het zwembad van Poperinge betrapt Chantal Steven met wiet. Ria is hierdoor in alle staten en Jos krijgt schrik dat Ria achter zijn geheim gaat komen. Frank komt voor het eerst onder de mensen samen met zijn Julita.
Ria is kwaad op Jos omdat hij wiet kweekt. Ze is bij Frank ingetrokken, maar die wil van zijn ma af. Intussen zet Nenita Julita onder druk om samen met haar en het geld van Lucien terug naar de Filipijnen te trekken.
De wiet is gedroogd en klaar om te verkopen. Maar aan wie? Ondertussen duikt neef Geoffrey terug op. Ria wil hem zijn misstap vergeven, maar de rest van de familie denkt daar anders over.
Julita is per ongeluk ontvoerd. Frank gaat tot het uiterste om zijn vriendin terug te krijgen. Jos heeft moeite met het crimineel-zijn en wil zijn wiet niet meer verkopen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.