Eigen Kweek

Eigen Kweek

Vlaamse VRT-fictiereeks over een sympathieke familie van aardappeltelers uit het West-Vlaamse Wijtschate die zichzelf in de nesten werkt.

Afleveringen

6 afleveringen

Chantal beseft dat de Welvaertjes wel degelijk wiet hebben gekweekt. Kan ze het bewijzen? Gedreven gaat ze aan de slag.
De familie Welvaert weet nu waarom Chantal de laatste tijd zo kil deed tegen hen: ze verdenkt hen ervan wiet te kweken. Ook Griet is op de hoogte en Steven moet ervoor zorgen dat zijn zwangere ex-vriendin haar mond houdt.
Frank belandt onschuldig in de gevangenis. Jos en Ria voelen zich schuldig en doen alles wat ze kunnen om hun oudste zoon vrij te krijgen. Steven ontdekt dat zijn vader de boerderij wil verkopen en is daar niet mee opgezet.
Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris goed bevriend is met de crimineel Maurice Le Moko.
Nu Ria ontdekt heeft dat commissaris Vanderlinden niet samenwerkt met Maurice Le Moko, zit Chantal in de knoei. Zeker omdat haar nieuwe baas doorheeft dat ze hem in de gaten hield.

6. Tende

De grote dag van de herdenking van 100 jaar Mijnenslag is aangebroken. De hele familie Welvaert is van de partij. De bende van Maurice Le Moko ziet in de re-enactment een ideale gelegenheid om een lastige getuige uit te schakelen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.