Eigen Kweek

Eigen Kweek

Vlaamse VRT-fictiereeks over een sympathieke familie van aardappeltelers uit het West-Vlaamse Wijtschate die zichzelf in de nesten werkt.

Afleveringen

7 afleveringen

Vier jaar later. Het leven in Wijtschate gaat zijn gewone gang tot de broer van den Ollander zijn opwachting maakt.
Nu de oranje wagen stuk is wil Julita "nen groten" auto aanschaffen. Jos probeert Steven uit de wietkweek te houden en Griet wil vaderlijke gevoelens opwekken.
Jos, Bernard en de broer van den Ollander krijgen een ongewenste gast in de loods. Frank heeft een minnares.
Chantal gaat op zoek naar de wietkwekers die haar neergeslagen hebben. Ze heeft al een goede verdachte in het viezier. Frank vermoedt dat Jos opnieuw wiet aan het kweken is, maar doet een andere onaangenaame ontdekking.
De broer van den Ollander zit veilig opgesloten in de hangar. Jos, Steven en Bernard doorzoeken zijn huis op zoek naar de bewijzen. Frank wil er allemaal niets mee te maken hebben.
De broer van den Ollander heeft de Welvaertjes opnieuw in zijn macht. Hij weet niet dat Chantal hem in het vizier heeft en klaar staat om hem op te pakken. Ook de familie heeft geen idee. Redden ze zich een tweede keer uit een benarde situatie?
De rust is weergekeerd in Heuvelland en bij de familie Welvaert. Alhoewel... Frank en Julita zijn tijdens de kerstperiode hoogzwanger van Franky, en net nu heeft het noodlot toegeslagen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.