Eenmaal Andermaal

Eenmaal Andermaal

Een competitie op het scherpst van de snee waarin bekende Vlamingen op zoek gaan naar objecten die hen op de veiling de grootste winst kunnen opleveren.

Afleveringen

7 afleveringen

1. Kamal Kharmach en Martien Meiland

Jacques Vermeire wordt geflankeerd door collega-comedian Kamal Kharmach. Axel Daeseleire kan rekenen op de hulp van tv-fenomeen Martien Meiland. Elk duo krijgt een budget van 750 euro waarmee ze drie objecten moeten kopen binnen de drie uur. Op de rommelmarkt botsen Axel en Martien al meteen op twee vazen.

2. Julie Van den Steen en Conner Rousseau

Vandaag krijgt Axel hulp van Julie Van den Steen en Jacques van Conner Rousseau. Met een startkapitaal van 750 euro bezoeken ze rommelmarkten, vintage winkels en antiquairs op zoek naar unieke stukken. Deze stukken worden vervolgens op een veiling verkocht. De volledige opbrengst gaat naar Rode Neuzen Dag.
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire rijden naar de Marollenwijk in het hart van onze hoofdstad. Onderweg pikt Jacques Luc Appermont op en Bart Kaëll stapt in bij Axel. Brussel heeft verschillende rommelmarkten, maar die aan het Vossenplein is de bekendste. Welke goedkope, verborgen parels kunnen onze duo's op de kop tikken om ze nadien te veilen met een zo hoog mogelijke winst?
Axel vormt deze week een duo met Véronique De Kock, Jacques met zanger Christoff. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire slaan hun slag in Tongeren, de oudste stad van België, maar ze pikken eerst Leen Dendievel en Niels Albert op. De zoektocht van de duo's start op de grootste brocante- en antiekmarkt van het land. In hun ateliers geven Noortje en Ansje de buit van beide duo's een opknapbeurt en dan volgt de veiling met het verdict.
Axel en Jacques kunnen de laatste keer hun budget voor de finale verhogen. Dat doen ze deze week in Gent, waar ze worden bijgestaan door Stephanie Planckaert en Kim Van Oncen. De markt aan Sint Jacobs is normaal 'the place to be' voor antiek- en brocanteliefhebbers, maar door het regenweer staan er nu amper drie kraampjes.

7. Maastricht

De finaledag is aangebroken. Het belooft een duel op het scherpst van de snee te worden tussen Jacques en Axel. Zes weken lang hebben ze met de hulp van hun bekende gasten unieke objecten gezocht en gekocht op antiekmarkten en in brocante- en antiekwinkels over heel Vlaanderen. Voor deze finale ligt het actieterrein net over de grens, in Maastricht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.