Extreme Love Stories

Extreme Love Stories

Een blik op enkele ongewone, verrassende of bizarre relaties.

Afleveringen

8 afleveringen

Het jonge koppel Wade en Michelle is op zoek naar andere gelijkgestemden voor een volwassen playdate. - De Duitse Michele hoopt toe te kunnen treden tot de Mile High Club. - Texie en Anastacia krijgen af te rekenen met heel wat vooroordelen.
Autumn wil een andere carrière en hoopt dat haar vriend haar keuze zal respecteren. - Kunstenaar Elan toont zijn geheime wapen bij het versieren van vrouwen: zijn vriendin Kat. - Dean woont samen met twaalf poppen en wil eindelijk zijn dochter inlichten. Hoe zal ze reageren?

3. Love Is Relative

De 80-jarige Hattie gaat via Tinder op zoek naar jonge minnaars. - Angie en Michael hopen hun relatie uit de taboesfeer te kunnen halen. - Lum uit Los Angeles wil haar vrienden inlichten over haar fetish en verrast hen met een bijzonder feestje.

4. Love Is for the Three of Us

Brenna en Brian kijken uit naar een spannend weekendje in Denver en gaan op zoek naar een extra man. - Loch en Christina willen de reputatie van clowns opkrikken. - Bij Dan, Bella en Ken voelt niemand zich het vijfde wiel aan de wagen.

5. Love Is Magic

Vlad en Sky houden hun relatie spannend met magische rituelen. - De wereld van de BDSM kent geen geheimen voor de 68-jarige Sherrie. - Chloe houdt ervan om haar vriendin Andrea te voeden.

6. Love Is Purrfect

Isibella is de koningin van het 'poezenchateau'. - Kate en Laurence zijn een swingend koppel, maar hoe zal hun familie reageren als ze open kaart spelen? - Malachi en Madeline leven samen met 50 kinderpoppen, die bovendien elk een naam hebben.

7. Love Is Furever

Missy en Joey laten het beest in zich los. - Tim en Lea gaan als vampierenkoppel door het leven en bereiden zich voor op een bloederig huwelijk. - Joseph en Ariel doen graag dingen onder water.

8. Love Comes in All Sizes

BDSM-koning en -koningin Tank en Ellez zijn op zoek naar een inwonende onderdaan. - Plastisch chirurg David bouwde zijn echtgenote Veronica om tot dé perfecte vrouw.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.