First Love

First Love

Wanneer de eenzame 12-jarige Mercedes Zach ontmoet, de nieuwe 17-jarige jongen in de stad, gelooft ze dat ze eindelijk iemand heeft gevonden die om haar geeft. Maar naarmate hun relatie vordert, komen de oude problemen van Zach terug en laten hem geen keus: hij moet de banden verbreken of het ergste zal - opnieuw - toeslaan.

Afleveringen

10 afleveringen

De 17-jarige Zach en de 12-jarige Mercedes, lopen samen weg. Maanden later vinden we ze terug in een kleine rechtszaal. Zach zit in de beklaagdenbank. Hij wordt beschuldigd van de ergste misdaad tegen Mercedes.
Zach is net met zijn moeder naar de stad verhuisd. Hij raakt bevriend met Luke, een jongen uit zijn worstelklas, en zijn zus Mercedes, een 11-jarig meisje met een vurig temperament. Het begin van een nieuw leven?
Zach ontmoet Haley op een feestje bij Luke thuis. Ze versieren elkaar. De sfeer wordt warmer. Maar het feest wordt al snel onderbroken door Mercedes, die de avond verpest en zichzelf in gevaar brengt.
Na het feest liep Mercedes weg. Haar vader strafte haar door haar te dwingen remedial teaching te volgen. Hij vraagt Zach om haar persoonlijke leraar te worden. Maar deze toenadering wordt al snel gevaarlijk.
Als Zach en Mercedes meer en meer tijd samen doorbrengen, begint Luke argwaan te krijgen. Wat is precies de aard van de relatie tussen zijn vriend en zijn zusje?
De relatie tussen Zach en Mercedes baart hun families steeds meer zorgen. Ze worden gedwongen elkaar niet meer te zien. Maar zullen ze van elkaar af kunnen blijven?
Luke ontdekt de waarheid over Zachs verleden. Woedend besluit hij jacht te maken op zijn vroegere vriend, maar Mercedes zal alles doen om hem te redden.
Zach en Mercedes zijn op de vlucht. Na de aanvankelijke vreugde en opwinding om te ontsnappen en zich vrij te voelen, beginnen ze te twijfelen. Voordat ze hun vlucht voortzetten, besluiten ze de nacht door te brengen in een hotelkamer om na te denken.
Zach en Mercedes zijn nu alleen, in een hotelkamer, ver van huis. De politie zoekt ze. Hun families zijn doodongerust. Na die nacht zullen ze nooit meer dezelfde zijn.
Het is de dag van de uitspraak. Zach eist ook te getuigen. Hij wil zijn kant van het verhaal geven en uitleggen wat er die nacht in de hotelkamer echt is gebeurd.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.