Getting On

Getting On

Het personeel van een geriatrie-afdeling gaat zowel op tragische als komische wijze om met de oude patienten die ze moeten verzorgen.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Born on the 4th of July

De serie volgt het doen en laten van de dokters, verpleegsters en directie in de vrouwelijke bejaardenafdeling van een redelijk aftands ziekenhuis.

2. If You're Going to San Francisco

Na het vertrek van Beverly wordt het team van Billy Barnes versterkt door een nieuwe (mannelijke) hoofdverpleger, Patsy De La Serda. Zijn klantgerichte agenda moet de efficientie van de afdeling absoluut ten goede komen.

3. Make Someone Happy

DiDi wordt op het matje geroepen nadat Patsy een klacht indiende wegens ongepaste opmerkingen. Dawn ontdekt dat een intieme relatie met een collega geen garantie biedt op immuniteit tijdens evaluaties.

4. Dumped

Dr. James besluit een geriatrisch bewegingsprogramma op te starten op de afdeling, tot groot ongenoegen van Patsy, wiens "Maak Iemand Gelukkig"-initiatief nu een live pianist en een fontein omvat.

5. Nightshift

DiDi's serene nachtdienst wordt grondig verstoord door de aankomst van een nieuwe patiente en enkele ongenode, beschonken bezoekers.

6. The Concert

Seizoensfinale. Phyllis, de dochter van een zieke patiente, wordt van het kastje naar de muur gestuurd terwijl de toestand van haar moeder verergert, verbetert en weer verergert.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.