Getting On

Getting On

Het personeel van een geriatrie-afdeling gaat zowel op tragische als komische wijze om met de oude patienten die ze moeten verzorgen.

Afleveringen

6 afleveringen

De onderzoeksprojecten van Dr. James zijn het gespreksonderwerp van de dag. DiDi probeert een loonsverhoging uit de brand te slepen. Dawn ontdekt wat er mis is met haar.
Wanneer de afdeling aan de slag gaat met een hospiceprogramma krijgt DiDi er verantwoordelijkheid bij. Dawn blikt vooruit naar haar toekomst en ze probeert dat nieuws te delen met Patsy, maar stelt daarbij zijn nieuwe initiatief in vraag.
Wanneer de server plots crasht, moet de medische staf de zaken op de oude manier aanpakken en de gevolgen zijn desastreus.
De medische staf wordt in verlegenheid gebracht wanneer een van Jenna's 'pikante' fotostudies per ongeluk tussen de inzendingen voor de Kerstkaartencompetitie belandt. .
DiDi heeft haar handen vol met haar jongere zus Sherrie die als invaller komt helpen in Billy Barnes en gezellig gaat slijmen bij Dawn. Jenna meet zichzelf een nieuwe look aan, maar haar onderzoeksmethodes krijgen tegenkanting.
Finale van de reeks. De dood van een collega dwingt Will en Mac om stil te staan bij de mijlpalen in de evolutie van de nieuwsredactie en vooruit te blikken naar de onzekere toekomst van ACN.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.