Goed Verlof

Goed Verlof

Tine Embrechts en Guga Baúl toveren de origineelste adresjes uit binnen- en buitenland uit hun mouw voor duo's die er maar niet in slagen om de ideale vakantiebestemming te vinden waarbij ze allebei kunnen genieten van een 'Goef verlof'.

Afleveringen

20 afleveringen

Frederik (44) en zijn dochter Anne-Sophie (15) uit Rekkem trappen deze eerste aflevering af. De twee vinden maar moeilijk de ideale vakantie voor het hele gezin. Papa boekt liefst elk jaar hetzelfde hotel, terwijl dochter de wereld wil zien. Tine trekt met het duo richting Frankrijk, waar ze hen drie vakantieoorden toont die doen wegdromen.
Guga gaat op stap met de Antwerpse Nadia (48) en Annelien (27). Moeder en dochter gaan één keer per jaar samen op vakantie om hun band te versterken. Nadia kiest dan graag voor zekerheid, Annelien wil wel wat meer uit haar comfortzone gehaald worden. In Zeeland zoekt Guga voor hen het perfecte compromis. Staat Nadia open voor een verblijf in een strandhuisje en waterskiën op zee?
Marco (37) en Shana (29) zijn een enthousiast koppel uit Maasmechelen. Hij houdt van kicks en actie, zij van rust en romantiek. De perfecte vakantie vinden is voor hen dus een grote uitdaging. Tine probeert te bemiddelen aan de Belgische kust en tovert drie originele adresjes uit haar mouw. In een idyllische homeboat in Nieuwpoort brandt er één cruciale vraag op Marco's lippen: is er wel Netflix?
Elsy (50) uit Wortegem-Petegem is de trotse moeder van drie dochters, maar een perfecte vakantie vinden voor hen samen is geen evidentie. Samen met dochter Janne (23) en Guga test Elsy drie adresjes uit in de Ardennen. Zij zoekt graag de natuur en de rust op, maar dochter Janne heeft andere wensen. Een sfeervolle camping, een luxehotel of een authentieke vakantiewoning: wat krijgt de voorkeur?
Stijn en Marijke (35) uit Moerbeke-Waas vormen een gelukkig koppel. Alleen over hun ideale vakantie raken de twee het niet eens. Stijn houdt van geschiedenis en 'back to basics', Marijke eerder van avontuur en luxe. Tine Embrechts neemt hen mee naar de Ardennen, waar ze hen een joert op het platteland, het Valkennest in de hoogste toren van een kasteel en een hotel in de natuur voorstelt.
De 39-jarige David uit Lennik zweert bij zijn ultieme vakantiebestemming: Calpe. Hij houdt van routine, in tegenstelling tot zijn 33-jarige partner Sarah. Zij zou wel eens een andere gezinsvakantie willen ontdekken en legt haar lot in de handen van Guga Baúl. Hij toont het duo 3 paradijsjes in de Franse Provence.
Annelien (32) en Tiffany (31) zijn al 10 jaar de beste vriendinnen. Maar als het over het boeken van een vakantie gaat, ontstaat er paniek. Tiffany wil vooral niks doen en zonnen aan het zwembad. Tot ongenoegen van Annelien, die liever op stap gaat en cultuur opsnuift. Vindt Tine Embrechts het ideale compromis in het bruisende Barcelona?
Lia (57) en Pippo (55) uit Genk zijn echte foodies. Maar terwijl de ene een echte durfal is, houdt de andere het liever rustig. Samen met Guga Baúl gaan Lia en Pippo in eigen land op zoek naar een goedkope citytrip voor hen twee. Mechelen, Leuven of Kortrijk: waar vindt Guga het smakelijkste adresje?
Tine gaat met het koppel Kevin en Dominique op zoek naar een fancy vakantiebestemming in de Costa Brava. Dominique is niet veeleisend, maar zijn vriend Kevin heeft een heel groot verlanglijstje voor op reis.
Tine neemt Steffie en Chris mee naar Frankrijk op zoek naar een geschikte gezinsvakantie. Geen eenvoudige zoektocht want Chris wil luxe en Steffie wil zo weinig mogelijk geld uitgeven op reis.
Guga zoekt voor het koppel Claudia en Bart een high-end vakantie in eigen land. Niet gemakkelijk, want Claudia kiest altijd voor de meest veilige optie terwijl haar man meer afwisseling wil op reis.

12. Yana & Sander

Yana en Sander willen graag samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Guga neemt het jonge koppel met hun beperkt budget mee naar 3 vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg. Sander is als turnleerkracht sportief aangelegd. Voor hem geldt: hoe meer avontuur, hoe liever. Maar Yana deelt die mening niet.
Tine neemt Kathleen en Dominiek mee naar Limburg. Kathleen schreef zich in omdat ze niet meer naar het buitenland op reis durft. Tine heeft dus 3 bestemmingen gekozen die haar telkens een stapje verder uit haar comfortzone halen. Het einddoel: na 4 jaar nog eens een gezinsvakantie aandurven.

14. Jissy & Shari

Jissy en Shari zijn tweelingzussen. Ze hebben veel met elkaar gemeen, maar zeker niet alles. Ze zoeken een vakantie waarin ze zo veel mogelijk locaties en activiteiten van hun bucketlist kunnen afvinken. Guga heeft daarvoor 3 plekken uitgekozen in Nederland.
Tine neemt Axelle en haar mama mee naar Italië omdat Axelle ervan droomt om daar op reis te gaan. Maar ze moet al heel haar leven mee op camping in de Ardeche. Volgens mama Axelle is die camping de hemel op aarde. Sabine wil eigenlijk nergens anders heen. Lukt het Tine om Sabine te overtuigen van La Bella Italia voor de volgende gezinsvakantie?
Guga zoekt voor 'BFF's' Thomas en Charlotte enkele perfecte adresjes in eigen land. Het duo wil met een beperkt budget een memorabele citytrip maken.
Voor Mathias betekent vakantie: waterpret en kamperen. Zijn vriendin Magali wil graag luxe en een wellness. Conclusie: ze gaan al 3 jaar naar een all-inhotel in Turkije. Dat vindt Magali top, maar Mathias wil heel graag eens naar Frankrijk. Guga probeert een topvakantie voor het koppel te vinden aan de Côte d'Azur.
Saurea wil haar man Rik uit zijn duivenhok lokken, en dat mag letterlijk genomen worden. Tine helpt haar daarbij en zoekt voor het koppel een perfecte plek in de Ardennen. Dat blijkt geen makkelijke opdracht, want Saurea zoekt overal naar actie en Rik... die is op zoek naar rust.
Saverio is de reisleider van een vriendengroep van zes. Bianca is de zelfverklaarde diva van de groep. Saverio is de op- en aanmerkingen van Bianca beu en roept de hulp in van Guga om een geschikte vakantie te vinden voor de vriendengroep aan de Spaanse kust.
Tine gaat in de Vlaamse Ardennen op zoek naar een vakantie voor Naomi en Matty en hun nieuw samengesteld gezin. De verschillende karakters en interesses van zowel ouders als kinderen matchen is geen evidente opdracht, maar Tine wil dat deze zomer top wordt voor het gezin.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.