Halo

Halo

Aliens bedreigen het bestaan van de mensheid in een epische 26ste eeuwse krachtmeting. Deze serie werd gebaseerd op de gelijknamige videogame, 'Halo'.

Afleveringen

9 afleveringen

1. Contact

Master Chief, een cybernetisch verbeterde supersoldaat, verdedigt de mensheid in de 26e eeuw tegen het buitenaardse Covenant.

2. Unbound

John neemt Kwan mee naar een oude vriend en komt meer te weten over het mysterieuze object dat het Verbond en Makee vastbesloten zijn te stelen. Nu de buitenaardse dreiging toeneemt, heeft Dr. Halsey een plan om met John's gedrag om te gaan.

3. Emergence

John ontmoet zijn nieuwe partner en ontdekt geheimen in zijn eigen geheugen. Kwan wil terug naar Madrigal om de strijd van haar volk voor onafhankelijkheid voort te zetten, maar Soren heeft andere plannen.

4. Homecoming

Geleid door zijn visioenen neemt John Halsey en Cortana mee naar waar het allemaal begon op zoek naar antwoorden uit zijn verleden. Kwan gaat op zoek naar een leger. Miranda ontdekt een mogelijk verband tussen het artefact en iets veel groters.

5. Reckoning

Kwan en Soren zijn op de vlucht en hebben geen opties meer. Ze verschillen van mening. John doet een vreselijke ontdekking en de oorlog woedt vreselijk verder...

6. Solace

John confronteert Dr. Halsey met de leugens uit zijn verleden. De nieuwe gevangene lijkt John beter te kennen dan hij zichzelf kent. Vastbesloten om er meer van te begrijpen, keert John terug naar het mysterieuze artefact.

7. Inheritance

Kwan's reis om het 'ware doel' van haar familie te ontdekken, voert haar diep in de woestijnen van Madrigal. Soren is geobsedeerd door onafgemaakte zaken.

8. Allegiance

Makee en John worden het eens en hebben een gedeelde visie. Halsey krijgt een laatste kans om haar missie én zichzelf te redden.
Verslagen, gehavend en verraden, leidt John 117 de Spartanen op een zelfmoordmissie om de Halo te vinden en de mensheid te redden. Maar tegen welke prijs?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.