Halo

Halo

Aliens bedreigen het bestaan van de mensheid in een epische 26ste eeuwse krachtmeting. Deze serie werd gebaseerd op de gelijknamige videogame, 'Halo'.

Afleveringen

8 afleveringen

Een dodelijk evacuatiesignaal zorgt voor een verandering in Master Chiefs oorlog tegen de Covenant. FLEETCOM wordt in handen genomen door een nieuw regime.
John verlangt dat Silver Team alles uit de kast haalt in een zoektocht naar vermiste Spartans. Kai maakt zich zorgen over de stabiliteit van John.
John en Silver Team wagen zich aan een ongevraagde missie. Laera, Kwan en Kessler trachten te ontsnappen aan een muitende crew. Acherson ontvangt zorgwekkende info.
Een aanval van het verbond bedreigt het belangrijkste steunpunt van de mensheid. John, Perez en het Silver Team vechten tegen een overweldigende vijand. Admiraal Keyes verzamelt de UNSC strijdkrachten om stand te houden. Halsey en Soren moeten samenwerken om te ontsnappen.
In de nasleep van de nederlaag proberen de overlevenden de draad weer op te pakken. Op de verlaten planeet Aleria worstelt John met een ongekend verlies. Soren en Laera zoeken naar hun vermiste zoon. Makee is voorzichtig wanneer de Arbiter ongeduldig wordt.
John zint op wraak op een geheime ONI-planeet. Perez traint om een nieuw soort soldaat te worden. Kai wordt verscheurd tussen haar Spartaanse code en haar loyaliteit aan Master Chief. Makee wendt zich tot Cortana voor hulp in haar zoektocht naar de Halo.
John-117 komt oog in oog te staan met Makee. Een onthulling doet Ackerson twijfelen aan zijn loyaliteit. De relatie tussen Soren en Laera begint te verbrokkelen. Halsey, Kwan en Miranda proberen een mysterie op te lossen.
De beslissende strijd om de Halo begint. John maakt een noodlottige keuze. Soren en Kwan ondernemen een reddingsmissie. Halsey en Miranda ontketenen een eeuwenoude horror.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.