Helden van hier: De MUG

Helden van hier: De MUG

Beleef de adrenaline van artsen, ambulanciers en verplegers tijdens hun levensreddende job vanop de eerste rij in 'Helden van hier: De MUG'.

5 afleveringen

MUG-arts Tim en MUG-verpleegkundige Sofie worden opgeroepen voor een ernstig ongeval, terwijl Femke op de spoed een vrouw verzorgt die werd geslagen door haar huisgenoot. Door een onverwachte stroompanne in Stuivenberg beslist de directie om halsoverkop de verhuis naar het nieuwe ziekenhuis Cadix in te zetten.

2. Ongeval met de MUG

MUG-arts Bart en verpleegkundige Peter reppen zich naar een turnclub waar een negenjarig meisje een lelijke val heeft gemaakt. PIT-verpleegkundige Evy ontfermt zich over een rolstoelgebruiker met een dubbele schouderbreuk. Een kom hete soep veroorzaakt pijnlijke brandwonden in het gezicht van een peuter en een ongeval zorgt ervoor dat de MUG Cadix even buiten dienst is voor de stad Antwerpen.

3. Groggy op de tram

In Antwerpen gebeuren veel ongevallen met wagens en voetgangers. Dat ondervindt ook arts in opleiding Tim wanneer hij wordt opgeroepen voor een man die is aangereden aan de Rooseveltplaats. Op de spoedafdeling komt een man binnen met pijn aan de borst. Een bejaard koppel maakt intussen een stevige val op de roltrap van de premetro aan het Sportpaleis.

4. Val uit raam

Verpleegpost Kaai 142 roept de MUG op voor een man die van zijn paard is gevallen. Op de foto's blijkt dat zijn schouder uit de kom is. Via de dispatch komt een onheilspellende oproep binnen van een jongeman die uit het raam van de tweede verdieping viel. Verpleegkundigen Lore en Marion haasten zich om de jongeman stabiel naar het ziekenhuis te brengen.

5. Sporten is gezond

Sporten is gezond, totdat je een stevige val maakt bij het boulderen. Myron en Peter haasten zich naar de klimzaal voor een vrouw met een lelijke enkelfractuur. Het blijkt een breuk te zijn die zowel de ervaren Peter als Myron nog niet veel gezien hebben.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.