Here and Now

Here and Now

Een gezin davert op zijn grondvesten wanneer één van de kinderen dingen begint te zien die de anderen niet kunnen zien.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Eleven Eleven

Audrey Bayer bereidt het verjaardagsfeest van haar echtgenoot voor, maar de feestelijkheden worden verstoord door de visioenen van hun adoptiezoon Ramon.

2. It's Coming

Ramon en zijn therapeut zoeken naar een link tussen zijn visioenen en de foto in het kantoor van de therapeut. Kristen en Ashley halen zich problemen op de hals.

3. If a Deer Shits in the Woods

Greg belandt in de wildernis, Audrey wordt belaagd door de media na een haatdelict op school en Dr. Shokrani schakelt hulp in voor een trouwfeest.

4. Hide and Seek

Kristen ontdekt nieuwe dingen over de zoon van Farid, Greg en Audrey zijn op zoek naar geld en Farid gaat in debat over de Islam.

5. From Sun Up To Sun Down

Farid heeft het moeilijk om het persoonlijke van het professionele te scheiden; Kristen en Navid belanden in een activiteit die misschien niet zo koosjer is.

6. Fight, Death

Ramon verliest zichzelf in het verleden, Farid zoekt naar de betekenis achter een vertaling en Kristen vindt soelaas in de Torah.

7. Wake

Greg gaat samen met Ramon en Kristen naar een game-expo, Duc gooit zijn frustraties eruit en Ashley twijfelt aan haar plaats in de maatschappij.

8. Yes

De obsessie van Farid met Ramon beschadigt zijn caarière en huwelijk, Greg wijdt tijdens een lesuur uit over de betekenis van het leven en Audrey vindt troost in de armen van een ander.

9. Dream Logic

Greg en Audrey ontdekken verontrustende feiten over de adoptie-achtergrond van Ramon. Kristen en Navid omarmen hun bijzondere band.

10. It's Here

Seizoensfinale. Ramon is vermist na een verontrustend familie-incident, Audrey maakt ruzie met Steve en Farid onderneemt drastische maatregelen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.