Het Huis Anubis

Het Huis Anubis

Een groep leerlingen van een kostschool gaat op zoek naar een schat wanneer één van hen een lang verborgen geheim ontdekt op zolder.

Afleveringen

113 afleveringen

Terwijl de bewoners van Het Huis Anubis op school zijn, arriveert het nieuwe meisje, Nienke Martens. Wat ze niet weet, is dat zij de plek heeft ingenomen van huisgenootje Joyce. Dat wordt haar door de andere bewoners niet in dank afgenomen.
Patricia wil weten waar Joyce is maar krijgt geen uitleg. Ze wijst Nienke aan als de schuldige van de verdwijning en stookt de groep tegen haar op. Als iedereen slaapt, doet Victor geheimzinnig in zijn kantoor. Weet hij meer over Joyce?
Patricia ziet 'Help me, Joyce' staan. Nienke ziet in het bejaardenhuis van haar oma Het Huis Anubis op een schilderij. Een oude vrouw waarschuwt haar voor een zwarte vogel. Is Nienke in gevaar of is het slechts een nachtmerrie?
Amber is jaloers als ze ziet dat Mara haar vriendje Mick helpt met natuurkunde. Ze krijgen ruzie. Patricia daagt Nienke uit tot een ontgroening. Fabian steunt Nienke en gaat niet akkoord. Hij weet waar Patricia toe in staat is.
Amber kreeg een armband van Mick en is weer verliefd. Dan ziet ze dat Mara dezelfde heeft. Nienke ziet de mysterieuze oude vrouw weer. Die vertelt een geheim over Het Huis Anubis dat niemand anders weet. Terug in het huis is alles muisstil.
Nienke wordt ontgroend en moet naar de verboden zolder. Als ze de zoldertrap oploopt, valt de deur in het slot. Gelukkig is ze niet alleen. Amber en Fabian willen als enige Nienke bevrijden. Ze bedenken een plan. Zal Victor er in trappen?
De bewoners, behalve Patricia, waarderen Nienke na haar dappere bevrijding van de zolder. Nienke ontdekt dat haar sleutels nog op de zolder liggen. Ze zal terug moeten als ze in het huis wil blijven. Daar doet ze een schokkende ontdekking.
Nienke vindt achter een foto op zolder een mysterieus, oud briefje. Tijdens de les wordt het echter afgepakt. Patricia hoort Van Engelen en Van Swieten over Joyce praten en gaat op onderzoek uit. Amber wil Mick jaloers maken.
De poging van Amber om Mick jaloers te maken, mislukt. Mick is woedend. Nienke laat Fabian het raadsel zien. Hij herkent in de tekens hiërogliefen. Nienke neemt het raadsel mee naar de oude vrouw maar dat had ze beter niet gedaan.
Fabian heeft de oplossing van het raadsel gevonden. Nienke vindt een nieuwe aanwijzing, maar dit heeft een vervelende afloop voor alle bewoners. Patricia bedenkt een plan en zet Mara in als hulpmiddel. Maar of dat nou zo veilig is?
Nienke vindt een nieuw raadsel en een geheimzinnig sleuteltje. Jeroen wil Appie helpen om hem met Amber te koppelen. Mick krijgt slecht nieuws over zijn vriendinnetje. Is Amber te ver gegaan of weet Jeroen hier meer van?
Jeroens plan werkt. Appie krijgt aandacht van Amber. Mick is woedend. Nienke gaat op zoek naar de oude vrouw in het bejaardenhuis. Maar als de vrouw het raadsel en het sleuteltje ziet, raakt ze in paniek. Is Nienke in gevaar?
Nienke vertelt Fabian over het medaillon. Patricia wil 's nachts Joyce bellen en vraagt hulp aan Amber. Maar als Patricia in het kantoor komt, is de map van Joyce weg. Heeft Nienke de map gestolen of weet Victor meer van Patricia's plannen?
Patricia vindt het raadsel. Fabian schrikt als Patricia vraagt wat het raadsel betekent. Heeft Nienke iets verteld? Mick en Amber maken het goed. Jeroen heeft al een plan om Amber en Appie te koppelen, maar dat loopt uit de hand.
Amber kan geen feestje voor Mick organiseren, maar Mara wil haar helpen zodat het toch door kan gaan. Nienke gaat naar de zolder en vindt achter de verborgen wand een geheimzinnig kistje. Zal het haar verder brengen naar de schat?
Appie wil het feestje van Mick gezelliger te maken. De feestgangers kunnen er niet om lachen. Patricia leest stiekem het dagboek van Nienke. Maar als ze het eerste hoofdstuk leest, gaat ze triest naar haar kamer. Staat er iets over Joyce?
Als Mick zijn luistertoets niet lukt, neemt Mara een gevaarlijke beslissing. Patricia vraagt gegevens op van Joyce. Als ze in de wachtkamer zit, doet de ambtenaar een geheimzinnig telefoontje. Weet de man meer over de verdwijning van Joyce?
Jeroen chanteert Mara nu hij weet dat ze Mick heeft geholpen met zijn luistertoets. Fabian en Nienke gaan naar een antiquair. De man herkent in het kistje ouderwetse wasrollen die een speler kunnen afluisteren. Moeten ze weer de zolder op?
Fabian wordt betrapt door Victor zodat Nienke alleen de zolder op moet. Achter de verborgen wand vindt ze een geheimzinnige speler. Mara heeft de corvee van Appie overgenomen maar Trudie vertrouwd het niet. Appie krijgt intussen weer straf.
Patricia nodigt Appie en Jeroen uit voor een geheimzinnige sessie. Fabian en Nienke gaan de speler uit proberen. Als ze de wasrol willen beluisteren, weerklinkt er een vreselijk geluid. Kwam dit uit de speler of was het de stem van Joyce?
Fabian ziet dat Jeroen Mara chanteert en wil haar helpen. Victor ondervraagt Patricia over hoe ze aan het bord is gekomen. Als Nienke iets onder haar bed verstopt, betrapt Amber haar. Gelooft Amber Nienke of moet ze de waarheid zeggen?
Nienke en Fabian luisteren samen naar de wasrollen maar als ze een angstig meisje horen, worden ze bang. Jason confronteert Patricia met het bordspel maar krijgt een heel ander verhaal te horen. Weet hij misschien meer over Joyce?
Patricia ziet schimmen en heeft nachtmerries. Jason confronteert Van Engelen met een foto van Joyce maar krijgt geen antwoord. Weet ze meer van de verdwijning of lijkt dat maar zo? Later, in de gang, doet Jason een gruwelijke ontdekking.
Jeroen fantaseert over Esther. Mick wil wraak nemen op Jeroen. Patricia ziet nog steeds een schim op school. Amber en Nienke gaan zonder Fabian naar de zolder. Als ze de wasrol afluisteren, horen ze voetstappen. Zijn ze gevolgd?
Victor loopt zoekend rond op zolder, maar wordt afgeleid door een harde gil. Jason laat Van Engelen de klassenfoto zien. Die schrikt, maar laat niets merken. Als Jason weg is, haast ze zich naar Van Swieten. Weet Jason teveel?
Nadat ze een kaartje van hem kreeg, begint de Sjamaan aan zijn sessie met Patricia. Maar Jeroen en Appie willen een grap uithalen met Patricia. Amber en Nienke begraven de wasrollen onder de oude wilg. Worden ze begluurd door iemand?
Appie wordt ontmaskerd en krijgt straf. Nienke vertelt Fabian dat de wasrollen begraven zijn. Hij is niet blij want nu kunnen ze niet verder. Patricia vindt een kaartje en fietst blij weg. Er staat een mysterieus busje in de berm.
Jason confronteert Van Swieten met de verdwijning van Joyce. Die laat hem geheime informatie lezen. Patricia ziet het medaillon bij Nienke en zoekt contact met Rufus. Jeroen heeft een date met Esther maar dit loopt iets anders dan verwacht.
Patricia heeft een afspraak met Rufus en vertelt over Nienke en het medaillon. Mick heeft een afspraakje met zijn vriendinnetje Amber, maar zij komt niet opdagen. Geeft hij Amber nog een kans of is de liefde tussen hen voorgoed voorbij?
Appie bedenkt een plan om Amber te veroveren. Nienke, Amber en Fabian richten in het geheim de club van de oude wilg op. Fabian ontdekt wie de enge stem op de DAT recorder is. Ze besluiten het kistje op te graven. Heeft Victor hen gehoord?
Jeroen en Appie zijn intussen bezig met hun meesterlijke plan. Het loopt niet zoals gepland. Terwijl de groep met Van Swieten en Victor op weg zijn naar de Sterrenheuvel, zoeken Nienke en Fabian naar het begraven kistje. Maar wie volgt hen?
Van Swieten is woedend op Jeroen en Appie door de val. Als Fabian en Nienke niet op tijd terug zijn, moet Amber een list bedenken en Victor misleiden. Maar Patricia heeft haar door en confronteert haar. Moet ze alles nu opbiechten?
Patricia staat er volledig alleen voor na haar ruzie met Amber. Zal ze eindelijk inzien dat ze fout zit? De DAT recorder wordt afgepakt in de les van Jason. Amber en Nienke panikeren. Komt nu iedereen het geheim te weten?
Patricia verdenkt nog steeds Nienke, Amber en Fabian. Niemand wil Patricia echter helpen. Ze belt Rufus Malpied. Nienke, Amber en Fabian luisteren naar Sarah maar horen een bekende stem op de DAT recorder. Is dit wie ze denken dat het is?
Fabian hoort een nieuw raadsel op de opgenomen wasrol en gaat op onderzoek in de kelder. Amber en Nienke moeten de zolder op maar als ze de trap op lopen, worden ze gevolgd. Weet één van de bewoners soms meer van het geheim?
Fabian, Nienke en Amber zien een man bij de oude vrouw zitten. Ze lijken te praten over het geheim. Amber vindt een zwarte kat en verstopt die. Ze hoort dat er dieren nodig zijn om een levenselixer te maken en schrikt. Is Amber nog op tijd?
Patricia hoort Amber met Fabian smoezen. Ze belt Rufus. Plots staat Van Swieten achter haar. Amber en Fabian krijgen een briefje en moeten naar de oude wilg komen. Als ze daar staan, verschijnt er een oude bekende. Zijn ze er in geluisd?
Mara wil Mick helpen met zijn sportbeurs maar Mick wil dat niet. Patricia is woedend op Nienke, Amber en Fabian en denkt dat zij weten waar Joyce is. Kunnen ze het geheim nog langer verbergen of moeten ze Patricia de waarheid vertellen?
Patricia en Nienke gaan de kelder in. Jeroen vertrouwt het niet en verhoort Amber. Mara is triest na de mislukte sportquiz. Appie bewijst Mick dat Mara wel iets van sport weet. Heeft Mara vals gespeeld of weet ze inderdaad veel over sport?
Patricia, Amber, Nienke en Fabian besluiten de hulp in de roepen van Trudie. Jeroen vertrouwt niemand meer en wil dat Mick zijn maatje Fabian uithoort. Mick gaat akkoord maar zet hij daarmee zijn vriendschap op het spel?
Victor wil dat Trudie onmiddellijk vertrekt maar iedereen protesteert. Nienke en Patricia proberen de kattenvrouw te bellen. Als Victor de taken van Trudie overneemt, loopt alles mis. Trudie moet terugkomen maar is Victor nog te overhalen?
Jason vertelt over het echtpaar Winsbrugge - Hennegouwen. Zijn dat echt de oude bewoners van Het Huis Anubis? Mick vraagt Mara mee naar een diner met zijn vader. Als die plots onaardig doet tegen zijn zoon, grijpt Mara in.
Amber wil er alles aan doen om Trudie terug te krijgen. Als ze hoort dat Victor een nieuwe kandidaat voor het werk van Trudie zoekt, verzint ze een plan. Ze heeft echter een probleempje. Appie is de enige die haar nu kan helpen.
De bewoners worden midden in de nacht opgeschrikt door een hard geluid. Als ze gaan kijken, schrikken ze. Gaat Victor nu niet veel te ver? Als Van Swieten met Micks vader bij de dramales komt kijken, wacht hem een onaangename verassing.
Micks vader komt kijken in het huis en ziet dat de bewoners gelijk hebben. Hij wil dat alles weer wordt zoals vroeger. Fabian vindt een fotoalbum in het bejaardenhuis. Als hij deze aan de Club laat zien, doen zij een schokkende ontdekking.
Victor meldt Van Swieten dat zijn raaf Corvuz is gestolen. Van Swieten werpt zich op als rechercheur en ondervraagt de bewoners. Maar een aantal vertrouwen het zaakje niet. Is Victor echt zijn dierbare vogel kwijt of is dit een valse truc?
De vier van de Club besluiten om de naar de kelder te gaan voor een flesje levenselixir. Jeroen vangt het woord kelder op en wil samen met Appie het viertal doen schrikken. Als ze spullen gaan kopen, doen ze een bizarre ontdekking.
Appie en Jeroen zien Van Swieten een kapelletje ingaan. Zien ze Victor er nu bij staan? De Club durft de kelder niet in. Nienke neemt uiteindelijk de beslissing. Als ze in de kelder ronddwalen, krijgen ze de schrik van hun leven.
Patricia verstopt het levenselixir op een plek die Amber heeft gevonden. Appie merkt dat zijn masker nog in de kelder ligt en gaat deze halen. Appie ziet iets wat hij beter niet had kunnen zien. Zal hij het aan de anderen vertellen?
Jeroen schrikt als hij Appie ziet en herkent hem niet meer terug. Wat is er gebeurd in de kelder waardoor Appie zo in shock is? Iemand neemt een slok van een mysterieus flesje uit de badkamer. Maar is dat niet het flesje van Patricia?
Victor is razend en wil weten van wie het flesje is waar Appie uit dronk. Nienke voelt zich schuldig en wil stoppen met de Club. De anderen proberen dit te vermijden. Weten de leraren meer over Appie of komt hij echt niet meer thuis?
Niemand krijgt te horen wat er precies met Appie is gebeurd. Victor onderzoekt het hoestdrank flesje en de club wacht in spanning op de uitslag. Amber ondervraagt Appie. Als hij begint te praten, doen ze een schokkende ontdekking.
Als Mick een sportmassage krijgt van Esther, wordt Mara jaloers. Ze wil wraak nemen. Bij de pitch voor de musical besluit Amber mee te doen. Als ze begint te praten, krijgt Nienke de schok van haar leven. Heeft dit iets met Sarah te maken?
Patricia probeert Rufus te bellen, maar ze krijgt iemand anders aan de lijn. Van Swieten wil Esther van school sturen. Jason doet er alles aan om dit te vermijden. Met hulp van Mara komt hij al een heel eind maar is dit genoeg?
Patricia wil met Rufus praten, maar er gebeurt iets vreemd. Fabian onderzoekt dit en trekt een bizarre conclusie. Mara wil het goed maken met Mick. Dit lijkt moeilijker dan gedacht. Ze doet een schokkende ontdekking.
De officials van de sportbeurs gaan vertrekken. Mara probeert vanalles om ze tegen te houden. Appie en Jeroen verdienen goed geld aan de geheime audities. Als de volgende auditant binnen komt, wacht hen een onverwachte verassing.
De club gaat op zoek naar Dr. Zeno Terpstra in het Zinnick - Bergman museum. Victor krijgt een mysterieus pakketje. Dr. Zeno wordt hebberig als hij het medaillon bij Nienke om haar nek ziet hangen. Weet hij er soms meer over?
Fabian heeft de oplossing van het raadsel gevonden maar zit vast nu het huis 'ogen' heeft. Als Victor erachter komt dat er een oude wasrolspeler op zolder staat, gaat hij op onderzoek. Kunnen Patricia, Nienke en Amber hem nog tegenhouden?
Iedereen is nerveus voor de musical, vooral Nienke. Zij gaat proberen de wasrol terug te stelen. Als de bewoners klaarstaan, stroomt de zaal vol met vrienden en bekenden. Nienke probeert de kluis te openen. Maar is ze wel alleen?
Nienke hoort iets onheilspellends op de wasrol. Fabian en Amber maken zich zorgen om Nienke. Amber moet Nienkes rol redden in de musical. Patricia komt erachter wat het briefje betekent en krijgt de schok van haar leven.
Heeft Victor met zijn camera's opgenomen dat Nienke de kluis heeft gekraakt? Mara is in de wolken na de kus van Mick. Ziet Patricia spoken of zat Joyce echt in de zaal? En wie is die mysterieuze man die Patricia steeds in de gaten houdt?
Nienke ontmoet het nichtje van Van Swieten dat haar heel bekend voorkomt. 's Avonds maakt De Club zich zorgen om Patricia. Ze is ziek naar huis gegaan, maar is nergens meer te vinden. Als Amber haar belt, wordt het contact ineens verbroken.
Victor vertelt dat Patricia naar haar familie in Spanje is. Amber gelooft hem niet. Victor maakt een bioscoop om 'een speciale film te tonen'. Nienke heeft schrik: wat gaat Victor doen als hij erachter komt dat zij de kluis heeft gekraakt?
Victor is woedend als er niets op de videoband staat. Mara is niet blij met Micks vertrek. Nienke, Fabian en Amber luisteren naar de opname van de laatste wasrol en horen een nieuw raadsel. Maar wat heeft Van Swieten ervan gehoord?
Fabian lost een gedeelte van het raadsel op. Als het Anubis-genootschap een envelop met een nare inhoud ontvangt, raakt Van Engelen overstuur. Amber vindt in het kostuum van Patricia het briefje, ondertekend met 'J'. Van wie kan dat zijn?
Nienke, Fabian en Amber leggen een link tussen het briefje, Joyce en de verdwijning van Patricia. Van Engelen wordt plots vervangen. De Club wil 's avonds naar de oude wilg gaan, maar dan klinkt er een ijselijke gil door het huis...
Appie, Nienke en Amber krijgen vierentwintig uur huisarrest van Victor. Appie bekent wat hij voor Mara voelt. Op school ontfutselt Fabian het telefoonnummer van Van Engelen. Nienke vindt iets vreselijks in de prullenmand.
Fabian belt Van Engelen, maar die wil niets van hem weten. Nienke toont Amber Patricia's foto. Ze gaan naar de oude wilg en schrikken: Rufus loopt rond de boom. Amber en Nienke volgen de zwarte bus van Rufus. Weet hij meer van Patricia?
Fabian krijgt een inval over het raadsel en gaat op onderzoek. Hij wordt ongerust als hij Nienke en Amber niet vindt. De meisjes volgen het spoor van Rufus' bus en komen uit bij een loods. Als ze binnen zijn, wordt de deur op slot gedraaid.
Nienke en Amber zitten opgesloten in de loods en proberen tevergeefs te ontsnappen. Als Fabian hoort dat Victor een telefoontje van Rufus krijgt, glipt hij het huis uit om Amber en Nienke te zoeken. Maar waar moet hij beginnen?
Nadat Nienke en Amber zijn bevrijd, komt het tot een confrontatie tussen Nienke en Victor, maar de conciërge doet net of zijn neus bloedt. De Club is wanhopig en zet Van Engelen onder druk om Patricia te helpen, maar of dat werkt?
Fabian steelt het dossier van Joyce. Jason heeft een vreemde verrassing voor de Club en Fabian chanteert Van Engelen. Kan zij op tijd een afspraak maken met Rufus, of zijn ze te laat om Patricia te redden?
Rufus weigert Patricia vrij te laten en vertrekt met de gegevens van Joyce. Van Engelen blijkt de reddende engel en De Club hoort eindelijk meer over Joyce. Als Patricia denkt dat Joyce haar belt, krijgt ze heel iemand anders aan de lijn...
Patricia vertrouwt van Engelen niet en eist contact met Joyce. De vriendschap tussen Jeroen en Appie hangt aan een zijden draadje. Fabian denkt het raadsel te hebben opgelost en neemt een kijkje achter een schilderij...
Fabian wordt bijna betrapt door Victor en kan de envelop achter het schilderij niet meenemen. Nienke denkt dat ze het hendeltje van het afspeelapparaat goed verstopt heeft, maar Victor heeft een vervelende verrassing voor hen in petto.
Jeroens move bij Mara mislukt. Nienke probeert haar pop met de afspeelhendel erin terug te pikken die Victor met behulp van de metaaldetector van haar heeft afgepakt, maar hij houdt alles goed in de gaten. Ze moeten hem afleiden. Maar hoe?
Amber verrast iedereen door zich net als Mara verkiesbaar te stellen voor schoolvertegenwoordiger. De Club heeft een plan om de afspeelhendel terug te krijgen en de laatste wasrol af te luisteren. Dan arriveert er een pakket...
Fabian, Nienke en Patricia beluisteren de laatste wasrol. Er staat een mysterieuze boodschap op. Mara is onzeker en wil zich terugtrekken uit de verkiezing. Fabian vernietigd de wasrol en de Club waant zich veilig. Maar zijn ze dat echt?
Fabian haalt de brief achter het schilderij uit en komt tot een teleurstellende conclusie. Patricia irriteert zich immens aan Ambers desinteresse in de Club. Appie heeft Fabian gezien en vertelt dit aan Jeroen, die er van wil profiteren.
Mo's verloofde Nabila doet Appie een huwelijksaanzoek om de familie-eer te redden, maar Appie heeft een beter plan. In de badkamer laat Amber zich van haar onsportiefste kant zien als Mara haar succes wens. En spookt het in het washok?
In het washok worden Nabila en Mo opgeschrikt door een schrapend geluid. Fabian schrikt nog meer: hij heeft het gedicht opgelost en weet waar hij de schijf moet zoeken maar wie sleutelt er op datzelfde moment aan de klok?
Als Amber en Mara gelijk eindigen, dwingt Amber de anderen een kant te kiezen. Terwijl het genootschap over het lot van Van Engelen beslist, onderzoeken Nienke en Fabian stiekem de klok. Maar is dat wel verstandig?
Victor komt thuis en ziet dat de wijzer van zijn geliefde klok afgebroken is. Jeroen laat zich van zijn naarste kant zien als hij Fabian beschuldigt en Appie voor het blok zet. Zal Appie de anderen verraden en zijn CSI kit gebruiken?
Als Victor akkoord gaat met Appie's beloning, moet Appie de klok onderzoeken. Dankzij Amber komen de leden van de Club erachter dat de lege brief helemaal niet zo leeg is, maar waar is de code? Dan komt Appie op een onbewaakt moment binnen.
Onder druk vertelt Nienke Appie over de schat in het huis. Gaat Appie nu alles door vertellen aan Jeroen? De Club buigt zich over de code. Ze komen er niet uit, tot Appie Fabian op een idee brengt. Zouden ze de schijf eindelijk vinden?
Fabian probeert de schijf uit de klok te halen. De rectrix geeft Amber en Mara een nieuwe opdracht. Als Appie Victor vertelt dat het onderzoek is mislukt, neemt Fabian een besluit. Maar is Appie wel te vertrouwen?
Met Appies hulp krijgt Fabian de schijf en een nieuw raadsel in handen. Appie krijgt stress als Fabian erachter komt dat ze weer terug naar de kelder moeten. Victor pleegt een geheimzinnig telefoontje. Wat weet hij van het geheim?
Appie wordt steeds zenuwachtiger als hij hoort dat Victor misschien 130 is. De Club wacht 's ochtends tevergeefs op Appie om hem in te wijden. Victor krijgt een oude bekende op de thee, maar of die nou zo blij is om hem te zien?
Appie heeft zich verslapen en is te laat voor zijn inwijding. Amber begint vol moed aan haar oefenspeech, maar Jason is niet tevreden. Mara vlamt wel en Mick is overtuigd van haar winst. 's Nachts zit er iemand op de rand van Nienkes bed.
Nienke is erg onder de indruk van haar droom over Sarah. Appie daalt met tegenzin af naar de kelder. Nienke krijgt een vervelend telefoontje. Terwijl Appie angstig door de kelder loopt, begint het orgel te spelen. Is Victor terug?
Appie heeft in de kelder het lege document gevonden. Iedereen schrikt enorm als Nienke vertelt dat Sarah overleden is. Terwijl de woedende Victor een extra slot op de kelderdeur zet, komt Nienkes oma langs met een heel speciaal cadeau.
De Club komt meer te weten over Sarah en haar connectie met Egyptoloog Zeno Terpstra. Terwijl Jeroen meer info probeert te ontfutselen bij Appie, belt Nienke stiekem naar het bejaardentehuis, maar dat had ze beter niet kunnen doen.
Nienke weet onder de alziende ogen van Victor uit te komen en gaat naar Sarah's begrafenis, waar ze de schrik van haar leven krijgt. Wie staat daar onverwacht? Fabian maakt zich zorgen over Nienke. Mara stelt Jeroen ongewild teleur.
Nienke wordt door Zeno bedreigd en krijgt hulp uit onverwachte hoek. De themamiddag komt dichterbij en Amber heeft niks gedaan. Trudie heeft een waarzegger voor Mara's middag geregeld. Maar kan hij wel echt de toekomst voorspellen?
Nienke en Fabian helpen Amber en haar themamiddag wordt toch een succes. Ook Mara doet het goed en het gaat erom spannen. Waarom doet Mick zo raar? Als de rectrix op uitnodiging van Mara naar de waarzegger gaat, heeft dat grote gevolgen.
Heeft Amber terecht gewonnen, of is het doorgestoken kaart? En hoe komt het dat Jeroen ineens een DVD speler kan kopen? Fabian vindt een nieuwe aanwijzing in het raadsel. Victor ontvangt een pakketje waar een vreemd geluid uitkomt.
Appie herinnert zich ineens dat hij Jeroen de waarzegger geld heeft zien geven. Fabian schrikt: wat heeft hij hem verteld? En waarom heeft Jeroen ineens zoveel geld? Is er een mysterieuze geldschieter die iets uit het huis wil?
Jeroen wordt afgeperst door de waarzegger, maar bedenkt een oplossing. Als Victor de hele nacht 'weg is', grijpt de Club haar kans en gaat Appie weer terug de kelder in. Maar is die nacht wel zo veilig als iedereen denkt?
Jeroen blijkt met een zaklamp door het huis te lopen. Fabian waarschuwt Appie met zijn walkie-talkie, maar is het wel Appie die antwoordt? Patricia twijfelt weer aan Appie, die in de kelder een nare ontdekking doet. Dan komt Victor thuis.
Appie kan zich verstoppen in de kelder en is getuige van een bizar ritueel. De anderen zien geen kans om Appie te bevrijden. De volgende dag krijgt Appie hulp uit onverwachte hoek. Maar welke prijs moet hij betalen voor zijn vrijheid?
Amber was de kiosk-opdracht vergeten. Appie heeft Jeroen met een smoesje om de tuin weten te leiden en komt als een held op school. De Club is blij met het nieuwe raadsel dat hij heeft ontdekt. Of is het gewoon een van zijn flauwe grapjes?
Appie wordt ingewijd in De Club. Amber heeft Mara dankzij papa's creditcard afgetroefd. Mara wil zich terugtrekken uit de strijd. Sarah geeft Nienke opnieuw een waarschuwing. Appie ligt te slapen, maar is hij wel veilig in zijn eigen bed?
Nienke is onder de indruk van Sarah's waarschuwing. Als Appie vreemd begint te doen, twijfelt ze aan zijn betrouwbaarheid. Mara baalt van zichzelf en creëert met behulp van Patricia een nieuw imago. Maar zal dat haar helpen in de strijd?
Nadat Mara door iedereen is uitgelachen, sluit ze zich op in haar kamer. Jeroen wordt bedreigd door Zeno en zet op zijn beurt weer Appie onder druk. Die wordt verscheurd tussen loyaliteit aan zijn vriend en de Club. Welke kant kiest hij?
Nienke wil stemmen over Appie maar verliest de steun van De Club. Maar is Appie oprecht geïnteresseerd in het raadsel, of zit er meer achter? Victor heeft schokkend nieuws voor Van Swieten. Dan klinkt er een ijselijke gil door het huis.
Het hele huis is overspoeld met muizen. Victor evacueert de bewoners naar school. Ze moeten blijven tot de epidemie voorbij is. Nienke wil ontsnappen om de schijf uit de handen van Victor te houden maar dit lukt niet. Is de schijf verloren?
Fabian heeft het raadsel deels opgelost. Hij probeert samen met Nienke en Patricia, Van Swieten om de tuin te leiden. Terwijl hij opgesloten zit, kunnen Nienke en Fabian de school uitkomen. Maar hoe krijgen ze Victor uit huis?
Nienke gaat op zoek naar de schijf in het overhoop gehaalde huis. Fabian onderzoekt de sterrenkijker, maar ontdekt niets. Nienke brengt Fabian op een briljant idee. Als de voordeur dichtslaat, schrikken ze zich dood. Is Victor weer terug?
Nienke en Fabian zijn net op tijd terug op school, maar waar is Appie? Zeno bedreigt Jeroen. Mara en Amber houden hun eindspeech en onder het strenge oog van de rectrix brengen de scholieren hun stem uit. Wie zal er winnen?
Mara heeft een verrassing voor Amber maar wie heeft er nu echt gewonnen? Nienke wil Fabian vragen voor het schoolbal, maar ze wordt gestoord door Appie die slecht nieuws heeft. Zijn ze de schat kwijt, of vindt de Club een oplossing?
Mara confronteert Patricia. Heeft ze gefraudeerd? Fabian bekijkt de biljetten goed en ziet iets vreemds. Victor en Van Swieten drinken een gek drankje. Appie luistert een gesprek tussen Zeno en Jeroen af en hoort bizar nieuws over Victor.
De leden van de Club hebben nog maar een paar uur om het raadsel op te lossen en gaan er volledig voor. Maar Victor, Van Swieten, Zeno en Jeroen zitten hen op de hielen. Gaan ze het halen, of zal de schat nooit ontrafeld worden?
Kan de Club ontsnappen aan Victor en Van Swieten? In de chaos verdwijnt de graal. En waar is Nienke? Heeft Zeno haar te pakken? Fabian wil terug naar huis om Nienke te zoeken maar wanneer hij wil vertrekken, houdt iemand hem tegen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.