Het Huis Anubis

Het Huis Anubis

Een groep leerlingen van een kostschool gaat op zoek naar een schat wanneer één van hen een lang verborgen geheim ontdekt op zolder.

Afleveringen

120 afleveringen

De club heeft eindelijk de tombe bereikt om hun laatste missie te volbrengen. De graal kan geplaatst worden maar waar? Zullen Tut Anch Amon en Amneris nu voorgoed herenigd worden?
Joyce en Patricia wachten nog steeds op Mick en Robbie. Thuis is niemand behalve een brief voor Joyce! De vondst in de tombe zorgt voor verdeeldheid bij de club. Wat moeten ze doen nu ze dachten dat alles afgelopen was?
De vondst die de club doet in de tombe zorgt voor verdeeldheid binnen de club. Wat moeten ze doen? Robbie zit ten onrechte vast en ziet zijn cadeau voor Patricia in rook opgaan. Victor doet een huiveringwekkende ontdekking in het huis...
De club arriveert weer in Nederland en bespreekt hun alibi's op de luchthaven. Mick is ook weer thuis, maar Joyce gedraagt zich heel vreemd. Appie heeft een heel gevaarlijk souvenirtje meegenomen...
Victor wordt geplaagd door enge dromen over nare familieleden. Heeft hij soms iets wakker gemaakt? Joyce en Patricia raken steeds meer verward door het gedrag van hun vriendjes. En wie is toch diegene die Patricia in de gaten houdt?
Victor vindt de verborgen sporen van de Egypte reis. Valt de club nu door de mand? Robbie doet van alles om Patricia terug te winnen, maar Patricia is niet makkelijk om te praten...
Het wisselen van de kamers zorgt voor veel protest, maar de verwarde Victor houdt voet bij stuk. Ambers telefoongesprek met haar vader loopt niet als gehoopt. Wordt Nienke's nachtmerrie nu werkelijkheid?
Nienke vertelt de club over haar droom. Wat hebben ze fout gedaan en waarom is het nu niet afgelopen? Er is een nieuwe geschiedenislerares, maar gelukkig is het een oude bekende.
Patricia denkt de oplossing gevonden te hebben voor de ruzie met Robbie en hoopt dat het weer goed kan komen. Appie's kistje zorgt, vooral bij Amber, voor flink wat beroering.
Jeroen's terugkeer zorgt voor een grote verrassing. Appie wil van het kistje af, maar waar moet hij het kwijt? Patricia ziet niet dat ze in de gaten wordt gehouden. En wat komt er in hemelsnaam uit Appie's kistje?
Amber weet van Appie's geheimpje. Maar de een wil er van af en de ander juist niet. Trudie denkt dat Victor al de troep in huis veroorzaakt maar is Victor dat wel? Jeroen denkt dat er iets moois bloeit tussen Appie en Amber.
Appie en Amber zijn het nog steeds niet eens over het kistje en Amber wil dat hij de club inlicht. Nienke krijgt nachtelijk bezoek en Victor Senior is iets op het spoor...
Appie zoekt een nieuwe verstopplaats voor zijn geheime kistje. Amber krijgt het steeds moeilijker met het geheim dat ze voor Nienke heeft. Trudie ziet het allemaal niet meer zitten, maar krijgt een leuke verrassing van Noa.
Victor maakt korte metten met Nienke's nachtelijk dwalen en sluit de kelder af. Patricia jaagt onbedoeld iedereen tegen zich in het harnas terwijl dat het laatste is dat ze wil. De nerveuze Appie wordt verrast door Van Swieten.
Appie's kistje wordt blootgesteld aan een gekke geleerde en wisselt van eigenaar. Zullen Nienke en Fabian zijn geheim nu te weten komen? Patricia's toekomst wordt voorspeld, maar is dat wel zo leuk om te weten?
Jeroen wil antwoorden van de club over Noa en wel meteen maar die laten niets los. De club zit met het kistje in hun maag, wat moeten ze doen? Patricia en Joyce hebben elkaar weer gevonden en slaan een nieuwe weg in met de schoolkrant.
Nienke's dromen openen gesloten deuren en leiden haar naar gevaarlijke nieuwe wegen, waarvan terugkeer onmogelijk lijkt. Patricia's nachtrust wordt verstoord door Amber die bang wordt als Nienke weg is. Wie heeft haar meegenomen?
Jeroen is bezorgd om Noa en wil haar in de gaten houden. Maar Noa wil daar niets van weten. Victor staat op het punt het kistje te ontdekken, maar Appie steekt daar een luidruchtig stokje voor.
Patricia en Joyce vrezen dat de laatste voorspelling ook uit gaat komen en houden hun adem in. De club gaat het kistje open maken. Zullen de geheimen eindelijk onthuld worden?
Mick en Robbie storten zich volledig op hun nieuwe opdracht maar Patricia en Joyce zijn daar alles behalve blij mee. Trudie ontfermt zich over de blinde Victor en vraagt zich af hoe hij het zover heeft laten komen.
De tijd dringt voor de club. Kunnen zij op tijd de aanwijzing te pakken krijgen om de traan Van Isis te vinden? Robbie's voorval met Miss Holland krijgt een heel bedreigend staartje als hij per ongeluk op haar tiara gaat zitten.
Victor is volledig ingestort na de explosie. Noa vind Jeroen's idee voor een liefdesbrief aan Trudie absoluut geen goed idee. Fabian waagt een bezoekje aan de kelder en wordt betrapt...of niet?
Wat ligt er achter de geheime wand en hoe gevaarlijk is het? De club krijgt hulp van een stem uit het verleden die ze verder op het pad naar de traan van Isis wijst maar als Amber ongeduldig wordt, volgt er een onverwachte verassing.
Jeroen heeft Appie een paar belangrijke vragen te stellen; wat deed hij midden in de nacht bij Noa?! Robbie kan eindelijk zijn verhaal kwijt, maar niet aan Patricia. Het kistje wordt door de club verstopt.
Appie en Jeroen zoeken op Internet naar een date voor Trudie en Noa is verbaasd als ze hoort hoeveel reacties er zijn. Het bestaan van de schoolkrant staat op losse schroeven als Patricia niet meer met Robbie wil werken.
De club weet waar ze de volgende aanwijzing moeten zoeken maar Victor heeft hen door. Heeft Amber de juiste oplossing? Internetdaten voor Trudie blijkt een gouden greep. Maar als hij de reacties binnen krijgt is Noa wat minder blij.
Jeroen moet van Noa, Trudie's belachelijke overdreven dateprofiel op internet bijstellen maar hij begrijpt totaal niet waarom. De club begrijpt niets van de volgende aanwijzing maar veel tijd hebben ze niet.
Patricia wil met Robbie praten, maar hij niet met haar en dat terwijl Mick en Joyce alleen maar bij elkaar willen zijn. Ze achtervolgt Robbie en vindt Jack. Of vindt Jack haar?
Appie en Jeroen vermaken zich prima op internet, maar of dat Trudie aan een date zal helpen? Patricia begrijpt nu eindelijk waarom Robbie zo afstandelijk doet. Senior hoort een stem uit het verleden en verliest zijn Oog van Horus.
De twee Victor's worden tijdelijk uitgeschakeld, waardoor de club uit de geheime gang kan ontsnappen. Patricia wil Robbie helpen met zijn probleem met Jack, maar weet niet waar ze moet beginnen.
Patricia wil zelfs stelen om Robbie te redden, maar Robbie wil niets van haar hulp weten. Met Mick en Joyce lijkt het allemaal in orde, maar als Joyce een wereldrecordhouder ontmoet, wordt hij jaloers en neemt hij een domme beslissing.
Mick heeft de wereldrecordhouder uitgedaagd en dat begint serieuze vormen aan te nemen. De kandidaten voor Trudie zijn niet echt geschikt en Noa en Jeroen vragen zich af of Trudie ooit nog haar ware zal ontmoeten.
Mick heeft het heel moeilijk met zijn training voor de wedstrijd maar doet er alles aan dit te verbergen. Fabian en Nienke gaan de donkere kelder in en vinden de volgende proef, een zeer angstaanjagende proef...
De club denkt dat de slapende Victor niks merkt, maar weten niet dat Senior stiekem meekijkt. De club begint met een zware training om in vorm te komen voor de volgende proef en Patricia's geld problemen lijken opgelost. Of beginnen ze pas?
Patricia verkoopt de stenen van Amneris maar wordt doodsbang als ze de koper ziet. Is Robbie dan nu eindelijk gered uit de klauwen van Jack? Mick treurt om zijn verlies, maar wordt heel onverwacht getroost.
Mick blijkt een uitstekende verliezer, laat zijn vrouwelijke kant zien en zorgt voor een dolle avond. Victor denkt alles onder controle te hebben, maar brandt zijn vingers. Jeroen gaat tekeer tegen Appie en Appie gaat... slapen!
Victor doet een wisseltruc met Appie's Oog van Horus, maar Appie slaapt rustig door. Mick kan het niet laten en sluit nog een weddenschap met Joyce. Patricia krijgt anonieme post en dat vind Nienke een beetje vreemd.
Patricia is nog lang niet van haar problemen af en zoekt in de kelder naar de ontbrekende dominostenen. Jeroen denkt eindelijk een goed plan voor Trudie's liefdesleven te hebben.
Appie neemt 'Noa beschermen' een beetje te letterlijk. Patricia is in Fabian's kamer op zoek naar de ontbrekende dominostenen. Mick en Joyce maken ruzie en ze zijn nog niet eens begonnen met de weddenschap.
De club moet het doen zonder het gestolen oefenkleed maar is geen tijd te verliezen: De proef moet doorgaan! Noa en Jeroen leggen de laatste hand aan de voorbereiding voor de Trudie dateselectie, maar de opkomst is ronduit angstaanjagend.
Patricia maakt opnieuw kennis met een oude vijand uit het verleden. Mick en Joyce maken iedereen gek met hun 'wie het langst wakker blijft'-weddenschap. Appie denkt een oplossing te hebben voor het behalen van de proef.
De club begint aan de proef en alsof dat nog niet spannend genoeg is, zorgt Appie ervoor dat het nog net even moeilijker wordt. Trudie heeft een geheime aanbidder. Natuurlijk het werk van Jeroen en Noa, of toch niet?
Fabian's oom informeert naar de dominostenen en dat zorgt voor veel onrust bij Patricia. Victor wordt steeds zieker, maar weigert rust te nemen.
Victor krijgt een nieuwe ziekenbroeder; Meneer Van Swieten, die daarmee ook de plannen van de club in het honderd gooit. Trudie's geheime aanbidder stuurt haar dure cadeautjes. Noa en Jeroen weten niet wie het is, maar vrezen het ergste.
Jeroen en Noa komen achter het adres van Trudie's geheime aanbidder en gaan op onderzoek uit. Mick en Joyce vinden in Meneer Van Swieten de ideale scheidsrechter voor hun weddenschap.
Noa en Jeroen worden door Trudie's geheime aanbidder aangezien voor inbrekers. De club wordt betrapt bij het zoeken naar de volgende aanwijzing en alles lijkt verloren. Of toch niet?
De vermoeiende weddenschap van Mick en Joyce komt tot een einde. Wie van de twee gaat er winnen? De zieke Victor hoort en ziet van alles, maar wat is er echt en wat niet?
Amber vertrouwt Patricia nog steeds niet helemaal. Fabian en Appie hebben alles voor de komende proef voorbereidt, maar er ontbreekt nog één ding en dat is het Oog om Victor's nek!
Jeroen en Noa zijn eindelijk ontsnapt, maar bij thuiskomst begint de ellende voor Noa pas. Patricia's romantische afspraak met Robbie loopt in het honderd door Van Swieten's sportieve bui.
Victor's dierengeluiden alarm zorgt voor veel chaos en drijft hem bijna tot waanzin. Mick's idee om Joyce voor gek te laten lopen als tegenprestatie voor de verloren weddenschap werkt niet helemaal volgens plan.
Mick en Joyce zijn hardleers en beginnen weer een nieuwe weddenschap. Victor vertrekt op vakantie met Van Swieten dus de club kan naar de kelder. Maar hoe omzeilen ze het alarm?
De club krijgt een bericht van een onbekende, waar ze allemaal heel bang van worden, vooral Appie. Zonder Victor in huis, kan Trudie het huishouden niet meer aan maar gelukkig komt er hulp.
Trudie krijgt huishoudelijke hulp uit een onverwachte hoek en is dolblij. De club is onvoorzichtig met het artefact. Lukt het hen nu nog wel de volgende aanwijzing te vinden?
Amber haar handen en buik zien er raar uit door de aanwijzing en ze probeert dit uit alle macht te verhelpen. Trudie wacht een 'leuke' verrassing, haar geheime aanbidder komt langs. Patricia gaat alleen de geheime gang in.
Jeroen en Noa vertrouwen Trudie's geheime aanbidder niet. Noa besluit zijn spullen te doorzoeken en doet een vreselijke ontdekking. Appie laat zich van zijn dapperste kant zien, maar het resultaat lijkt wel zwarte magie...
Appie is zichzelf niet, hij lijkt zelfs iemand anders, maar niemand lijkt zich er echt druk om te maken. Noa vertelt Trudie het slechte nieuws over haar aanbidder en zijn kinderen, maar Trudie wil keiharde bewijzen.
Waar is Appie? Victor vindt zijn Oog van Horus terug en kan de geheime gang weer in. Amber maakt zich zorgen en denkt dat Appie nog in de geheime gang is. Zal Amber haar Appie ooit nog terug zien?
Amber voelt zich enorm schuldig over Appie's verdwijning. Jeroen denkt dat de club iets te maken heeft met Appie's verdwijning. Amber betrapt een jongen die beweert Appie te zijn en begint te twijfelen.
Mick en Joyce leren het nooit en starten weer een nieuwe weddenschap en Patricia en Van Engelen verzinnen een plan om Robbie terug te winnen. Amber wil Appie geloven, maar heeft het er moeilijk mee.
Jeroen is blij met Appie's bericht, maar Noa zorgt voor nieuwe twijfel bij Jeroen. Trudie weet Victor te overtuigen de nieuwe Appie te laten blijven, maar dan moet Appie iets voor haar doen; geesten verdrijven.
Patricia is nog lang niet van Rufus af en wordt bijna betrapt. Maar Nienke begint, na een droom, te twijfelen aan haar goede bedoelingen. Jeroen vindt Appie's gsm en wil antwoorden van de club maar krijgt die niet.
Nienke krijgt een telefoontje dat voor Patricia bestemd was en maakt zich zorgen om de club. Ondanks alle tests is Amber er nog steeds niet helemaal zeker van haar zaak. Gelukkig mag Appie wel op zolder slapen.
Jeroen gaat heel ver om antwoorden te krijgen, maar gelukkig wordt hij betrapt. Victor zorgt ervoor dat Noa helemaal alleen thuis is... Wat is hij van plan? Nienke spreekt haar twijfels over Patricia uit, maar Fabian denkt er anders over.
Amber weet eindelijk hoe het zit met Appie en verbaast iedereen met haar prachtige kerstverhaal. Victor's smerige plannetje heeft zijn sporen nagelaten en dat zorgt voor bezorgdheid bij Noa.
Senior is niets goed van plan met Noa, maar hij moet niet denken dat hij zomaar door het huis kan sluipen en overal kan spioneren. Jeroen vindt sporen en dat maakt hem waakzamer dan ooit, maar Senior is net wat slimmer.
Het huisje is van eigenaar veranderd en dit heeft zeer grote gevolgen voor Senior en voor Corvuz. Appie zorgt voor redding in de nacht, op zijn eigen vreemde manier en bewijst dat hij de enige echte Super Appie is.
Wie is de dief? Fabian denkt 'Jan de Wit', Nienke denkt Patricia... Senior mag dan wel zwakker zijn, hij is er niet minder gemeen op geworden. Victor wil het huisje hebben en zal het kostte wat kost te pakken krijgen.
Appie redt de club uit handen van Victor met een slim plan. De voorbereidingen voor de musical zijn in volle gang maar er moet nog heel veel gebeuren en Van Swieten kondigt een belangrijke toeschouwer aan.
Zeno en Rufus weten wie de uitverkorene is en dat brengt Noa in nog meer gevaar. Van Swieten ontvangt het hoofd van het schoolbestuur, maar het wordt niet gezellig. Nienke confronteert Patricia: Is zij de verrader?
Fabian achtervolgt Rufus en Noa maar dat heeft vreselijke gevolgen. De kerstmusical wordt één grote, chaotische fiasco, behalve voor Mick en Joyce... Rufus en Zeno zijn klaar om de proef te doen.
Nienke, Amber en Patricia zijn totaal in paniek als ze Fabian en Noa zien liggen. Niemand weet wat er gebeurd is en de rode handen van Noa doen het ergste vermoeden. En wat betekent dat gouden cobrateken naast Fabian?
Mick en Joyce zitten in hun schuilplaats gevangen voor de nacht, maar of dat nou zo vervelend is? Het gaat niet goed met Fabian en daar voelt Patricia zich schuldig over. Zal ze nu eindelijk alles opbiechten?
Nienke 'praat' met Fabian en belooft hem door te gaan met de club. Zeno en Rufus zien geen andere oplossing en moeten Patricia te pakken krijgen. Zelfs in het veilige ziekenhuis wordt Noa nog steeds door iemand in de gaten gehouden.
Wie is toch die arts die in het donker om het bed van Noa sluipt? Patricia ontmoet, net als Noa, Rufus en zijn bestelbus en Van Swieten heeft zeer slecht nieuws.
Patricia wordt geconfronteerd met Rufus en Zeno die niks weten over Fabian. Spelen ze een geheim spel of hebben ze er echt niets mee te maken? Joyce hakt een moeilijke en emotionele knoop door.
De geheimzinnige arts houdt nu ook Fabian in de gaten. Er is familiebezoek voor Appie, tot groot ongenoegen van Trudie. Nienke en Patricia krijgen in het ziekenhuis de schrik van hun leven.
Trudie vindt de echte Appie terug na een uitleg van Oom Ibrahim. Trudie is dol op hem maar van Victor mag hij alleen in de tuin slapen dus dat doet hij dan ook.
Geiten eten bijna alles en dat wordt voor Victor en Amber pijnlijk duidelijk. Trudie zoekt steun bij Oom Ibrahim en voelt zich meteen op haar gemak.
Patricia vindt in de kelder de volgende aanwijzing, maar ze wordt in de gaten gehouden. Als ze het oog heeft gaan Nienke en Appie de kelder in. Met Patricia op de uitkijk kan er niets meer misgaan denken ze.
Nienke en Appie worden bijna betrapt door Victor als ze de geheime gang uitkomen. Patricia heeft contact met Rufus maar wordt bekeken door een medebewoner. Komt haar dubbelspel nu uit?
De club is in shock als ze het vreselijke nieuws over Fabian horen en niemand kan het echt bevatten. Trudie roept Oom Ibrahim's hulp in om iedereen te steunen bij thuiskomst. Ook op school vertelt Meneer Van Swieten het slechte nieuws.
Jeroen wil nu eindelijk de waarheid wel eens weten maar iedereen is te overstuur na het nieuws over Fabian. Nienke belt Fabian, maar krijgt geen gehoor. En waar is Fabian naartoe gebracht?
Het telefoontje tussen Patricia en Rufus wordt afgeluisterd door Victor. Volgens Nienke is er één iemand die de antwoorden heeft over Fabian: Matthijs! Maar waar is hij?
De club vindt de volgende aanwijzing en Nienke neemt een besluit dat grote gevolgen gaat hebben voor de club. Senior en Junior komen steeds meer tegenover elkaar te staan na wat er met Fabian gebeurd is.
Patricia is ten einde raad maar gelukkig kan Oom Ibrahim haar helpen. Iedereen verwerkt het verlies op zijn eigen manier. De bewoners van het huis maken zich klaar voor het afscheid nemen van Fabian. Patricia kan geen kant meer op.
Victor zet een wilde achtervolging in en ontdekt de verblijfplaats van Rufus terwijl de rest van de Anubis bewoners afscheid nemen van Fabian. Iedereen heeft het zwaar als Mick een toespraak geeft.
Victor kan er maar net voor zorgen dat hij niet door Rufus gezien wordt. Patricia's plotselinge vertrek geeft Jeroen weer een reden om de groep om antwoorden te vragen. Maar het is niet waar hij op gehoopt had.
Ap en Amber snappen helemaal niets van Nienke's besluit en proberen haar om te praten. Victor doet er alles aan om het weer goed te maken, maar Trudie geeft geen krimp. De bewoners worden geplaagd door nachtmerries in het huis.
Van Swieten is bezorgd over zijn toekomst als schoolhoofd nu Calvijn hem op de hielen zit. Patricia vindt in Oom Ibrahim een luisterend oor maar moet nu toch echt weer op haar eigen benen staan.
Meneer Van Swieten's carrière als schoolhoofd lijkt voorbij als Calvijn hem hoort praten met Nienke. Het lukt Trudie niet om nog langer boos te blijven op Victor en voor het eerst praat ze weer. Jeroen vindt de plattegrond op zolder.
Jeroen heeft een zeer levendige droom waarin veel geheimen onthuld worden, maar is het wel een droom...? Nienke houdt voet bij stuk; voor haar bestaat de club van de oude wilg niet meer en er is niemand die haar nog om kan praten.
Jeroen wil samen met de club de Traan van Isis vinden, maar Nienke is vastbesloten; er is geen club meer. Er moet een plan verzonnen worden door Mick en Robbie om Meneer Van Swieten te redden, maar waar moeten ze beginnen?
De club moet verder om Noa te redden maar moet het dan zonder Nienke? Mick, Joyce en Robbie zitten met hun handen in het haar, hoe gaan ze Van Swieten redden? En Oom Ibrahim gaat terug naar Marokko maar Patricia wil mee.
Amber's telefoongesprek maakt veel los maar Nienke denkt dat ze spoken ziet. Victor gaat een poging wagen om in te breken in Zeno's kasteel maar erg slim doet hij dat niet. Trudie heeft het zwaar met het aankomende vertrek van Oom Ibrahim.
Trudie heeft last van een gebroken hart en is ontroostbaar. Joyce heeft een idee voor een idee om Van Swieten te helpen: de ideeënbus! De club is in shock als ze een oude bekende ziet.
Noa wil bij de club, maar Jeroen denkt daar anders over. Oom Ibrahim praat met Nienke en met Patricia en zet ze allebei aan het denken. Zal Nienke ooit nog bij de club terugkomen?
Amber vraagt een vriendelijke arts naar Fabian, maar spreekt hij wel de waarheid? Had Amber wel alleen moeten gaan naar het ziekenhuis? Mick, Joyce en Robbie vertellen Oom Ibrahim over hun reddingsplan voor Van Swieten.
Amber heeft zelf geen klachten na de schok in de gang. Maar de clubleden maken zich ernstig zorgen als Amber zich heel anders gedraagt. Zal het snel weer overgaan?
Oom Ibrahim gaat op de foto voor de reddingsactie maar voelt zich niet echt op zijn gemak. Noa ontsnapt maar de schrik zit er goed in. Ze moeten haar nog beter beschermen vanaf nu. Zeno en Rufus zijn nu zelf voor de verandering in gevaar.
Nienke raakt overstuur als ze hoort dat de club achter Rufus aangaat om het huisje terug te krijgen. Wie zegt dat dit niet veel te gevaarlijk is? Appie heeft apparatuur om Rufus te volgen geregeld maar of het allemaal werkt?
Amber en Appie hebben contact met Jeroen en Patricia maar de achtervolging van Rufus gaat bijna mis, als Appie zijn apparaat ermee ophoudt. Kan Nienke de club nog helpen de plek van het artefact te vinden of zijn ze te laat?
Oom Ibrahim's afscheid valt Trudie erg zwaar. Gelukkig krijgt ze van hem een gouden aandenken. De club vindt de plek van het artefact maar daar is dan ook alles mee gezegd. En dat terwijl Victor blijer lijkt dan ooit.
Het cadeau van Oom Ibrahim komt goed van pas voor de volgende proef en de clubleden lijken weer even hoopvol. Appie begint de nieuwe Amber wel heel leuk te vinden. Is hij echt verliefd?
Jeroen en Nienke doen de proef, maar er is een kaper op de kust. Is het Victor of iemand anders? En lukt het ze om op tijd het artefact te bemachtigen?
De zoektocht van Joyce naar Patricia gaat nog steeds door, maar leidt nog steeds tot niets. Senior krijgt bijna de volgende aanwijzing te pakken, maar iemand is hem voor. Jeroen wordt officieel clublid maar wie is die mysterieuze bezoeker?
Er is een nieuwe bewoner maar niet iedereen is daar even blij mee. Behalve Trudie dan. De spullen voor de veiling blijven maar binnenstromen, maar Joyce heeft meer interesse om Patricia te gaan vinden.
Iedereen is enthousiast over Matthijs zijn kookkunsten, behalve Joyce. Noa probeert het mysterie van haar ouders op te lossen en Jeroen wordt officieel ingewijd bij de Club van de Oude Wilg. Wie is toch die mysterieuze helper.
Amber verhuist terug naar Nienke's kamer en is blij om weer bij haar vriendinnetje te zijn. Appie gaat Amber eindelijk de grote vraag stellen, maar dan doet Amber een schokkende ontdekking.
Is Amber nu alles vergeten of maakt Appie nog steeds een kans. Amber ontdekt wat ze de veiling geschonken heeft en schrikt zich rot. Kan ze het nog ongedaan maken? Noa doet een angstaanjagende ontdekking over haar verleden.
Jeroen heeft geluk en wordt geholpen. Maar wie is die geheimzinnige gulle gever? Meneer Van Swieten laat een stukje muziek horen maar dat had hij beter niet kunnen doen. Amber vindt een nieuw 'project' en Senior wordt steeds agressiever.
Mick en Joyce weten van ellende niet meer waar ze alle veilingspullen moeten laten als Senior in woede uitbarst. Hij wil die troep niet in zijn huis. Iedereen probeert een oplossing te zoeken.
Senior probeert op een andere manier de geheime gang in te komen. Noa krijgt angstaanjagende visioenen na het eten van de soep. De club probeert de hiërogliefen te ontcijferen.
Jeroen schrikt zich rot als hij Noa ziet en helpt haar samen met Appie. Noa probeert de club te vertellen over het genootschap. Senior doet alles om in de gang te komen en bereidt zich voor om de boel op te blazen.
Noa is er eindelijk achter wat er echt met haar ouders is gebeurd en weet nu ook dat ze achterna gezeten wordt. Kunnen ze dit genootschap nog stoppen? Jeroen wordt gek van het wachten en gaat zelf op onderzoek uit.
De explosie pakt anders uit dan verwacht tot grote woede van Senior. De veiling lijkt gedoemd te mislukken maar misschien heeft Meneer Van Swieten nog wel een idee? Jeroen slaat door en gaat zelf naar de geheime gang om de traan te halen.
Jeroen denkt dat hij beet heeft maar weet niet dat Senior dreigend dichterbij komt. De club zit in grote problemen en lijkt weer terug bij af te zijn. Hadden ze Jeroen wel lid moeten maken?
Senior draait door als hij de kelder in probeert te komen. Waar is de kelder gebleven? Fabian probeert langzaam overeind te komen maar de arts houdt hem in de gaten. Het gaat steeds slechter met Noa en er loert gevaar in elke hoek.
Trudie krijgt weer een lichtpuntje in haar leven en lacht voor het eerst sinds tijden. De veiling gaat eindelijk beginnen, maar waar is iedereen? Noa kan haar benen niet meer bewegen en Amber raakt in paniek. Ze moeten nu de traan vinden.
De veiling wordt bezocht door Maarten Calvijn en hij denkt al gewonnen te hebben als hij ziet dat er geen pers is. De dokter onderzoekt Noa maar Amber vertrouwt het niet en gaat achter hem aan.
Amber is de arts gevolgd maar doet een schokkende ontdekking. Wie is die bekende die bij de arts binnenkomt? Appie, Jeroen en Nienke proberen de laatste proef door te komen maar zowel Nienke als Jeroen krijgt het zwaar te verduren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.