Het Huis Anubis

Het Huis Anubis

Een groep leerlingen van een kostschool gaat op zoek naar een schat wanneer één van hen een lang verborgen geheim ontdekt op zolder.

Afleveringen

120 afleveringen

De vriendschap tussen Nienke en Fabian is er na de kus niet gemakkelijker op geworden. Victor verhoort Amber en Nienke over de graal. Fabian vindt iets geheimzinnigs in de torenkamer, verscholen achter een losse plank. Maar wat is het?
Nienke twijfelt of het nu echt 'aan' is met Fabian. Hij doet zo afstandelijk. Als Patricia wil gaan slapen, ontvangt ze opeens een sms'je van een oude bekende. Fabian blijkt een boek te hebben gevonden met informatie over de Graal!
De Club besluit de graal dag en nacht te bewaken. Ze moeten 24 uur hun ogen open houden terwijl Fabian de hiërogliefen probeert te ontcijferen. Tijdens de shift van Appie en Amber verschijnt er opeens iets in de spiegel. Spookt het?
Patricia ziet haar kans om het goed te maken als ze samen met Nienke moet waken. De volgende dag houdt Victor controles. Hoe kunnen ze de graal nu mee smokkelen? Als Jeroen de school in loopt, wordt hij tegengehouden door een oude bekende.
De spanning tussen Nienke en Fabian blijft voelbaar. Ze durven niet uit te spreken wat ze voor elkaar voelen. Die avond ontcijfert Fabian eindelijk de hiërogliefen. Er blijkt iets verborgen te zitten in de Graal, maar wat?
Jeroen zegt dat hij ziek is maar als Appie zijn temperatuur op neemt, heeft hij geen koorts. Wat verbergt Jeroen voor de andere bewoners? Trudie wordt opgesloten maar er is niemand in de kamer. Ziet ze echt een geest of denkt ze dat maar?
Er zal nog een bewoner bij komen in Het Huis Anubis, ondanks dat ze vol zitten. Nienke ontvangt slecht nieuws over haar oma en schrikt als ze hoort wat er gebeurd is. Heeft het te maken met de vloek? Hadden ze de graal toch moeten openen?
Als Amber hoort van Nienke's oma, raakt ze in paniek. Is het nu te laat? Moeten ze nu doorgaan of is er nog een weg terug? Jeroen is bang en sluipt stiekem het huis uit maar ver komt hij niet. Wie staat Jeroen al uren op te wachten?
Jeroen probeert te ontsnappen maar wordt achtervolgd en meegenomen. Hij wordt onder druk gezet en moet iets stelen. Amber zorgt voor problemen op het liefdesfront. Zowel Nienke als Fabian worden op een verkeerd spoor gebracht.
Trudie ziet een cursus paranormale begaafdheid en kan meteen beginnen. Nienke heeft genoeg van de onzekerheid en besluit op Fabian af te stappen. Er komt een nieuwe leerling in de klas. Patricia valt achterover van verbazing. Droomt ze nu?
Jeroen probeert Appie uit te horen over de Graal. Victor onthult de zolderkamer voor de nieuwe leerling die ook in het Huis Anubis komt slapen. Maar het verblijf is van korte duur. Heeft Trudie dan toch gelijk gehad?
De nieuwe bewoonster is bang en wil niet op de zolder slapen. Toch moet er iemand verhuizen. Zal Patricia zich opofferen of neemt Mara het van haar over. Appie bedenkt een beveiliging voor de Graal. Jeroen moet onder druk Appie bespioneren.
Appie en Amber zijn bezig met het alarm systeem aan te leggen. Jeroen is op zijn hoede en bereidt zich voor op de grote diefstal. Zal hij eindelijk de schat in zijn bezit krijgen en zijn inmiddels torenhoge schulden kunnen aflossen?
Jeroen komt dichter bij de schat. Plots schalt er een enorm lawaai door de school. Nienke wil haar gevoelens op een rijtje zetten. Als Jeroen langskomt bij Zeno Terpstra pakt zijn bezoekje niet goed uit. Doet de vloek nu echt zijn werking?
Trudie reinigt de zolder van bovennatuurlijke verschijnselen door een ritueel. De Club gaat door met de papyrusrol. Ze moeten letten op de vier elementen. Op zolder vliegt plotseling het raam open. Heeft Trudie's ritueel dan niet gewerkt?
Mick confronteert Fabian met zijn gevoelens voor Nienke. Victor belt Zeno en vertelt hem alles over het medaillon maar praat hij wel met Zeno? Er verschijnt een vacature voor een nieuwe docent geschiedenis. Amber schrikt. Gaat Jason weg?
Nienke moet direct naar haar oma. Het gaat niet goed met haar. Gelukkig mag Fabian mee om haar te steunen. Amber krijgt lastig nieuws te horen. Als Joyce het woord 'Sibuna' gebruikt, is de chaos compleet. Heeft Patricia hun geheim verraden?
Amber is woedend op Patricia. Hoe heeft ze dit kunnen doen? Maar de Club moet door. Een zandspoor leidt tot veel dingen, maar niet naar de wand. Hebben ze iets gemist? Wie komt er Jeroen onverwacht een bezoekje brengen?
Joyce wil Amber duidelijk maken dat ze echt van niks weet. Mick en Mara hebben een discussie over Jeroen. Als Jeroen straf krijgt, vindt Mick hem een loser. Mara vindt het zielig en neemt het voor hem op. Is Mick zijn vriendin kwijt?
Trudie's rituelen lopen behoorlijk uit de hand. Amber hoort het echte verhaal van Patricia en neemt het voor haar op. Patricia moet een moeilijke beslissing nemen. De Club ontdekt het geheim van de familie Winsbrugge -Hennegouwen.
De Club is verbaasd als ze een oud Egyptisch geheim ontdekken. Fabian wil de hiërogliefen zo snel mogelijk ontcijferen. Moeten ze een geheim brouwsel maken? De mysterieuze man maakt zichzelf bekend maar Victor weet niet wat hij moet doen.
Mick en Mara liggen mijlenver uit elkaar. Amber wil een bekende zangeres inhuren voor Jasons afscheid. Nienke en Fabian gaan op zoek naar ingrediënten voor het brouwsel. Victor spreekt af met de vreemde man. Zet hij Victor voor het blok?
Raven heeft een aanbod voor Victor dat hij niet kan weigeren. Amber is druk bezig met het afscheid van Jason en niet met de Club. Fabian waardeert dit niet en valt tegen haar uit. Nienke snapt het niet. Zit er meer achter zijn woede?
Het afscheid van Jason is een groot succes. Mara ligt in de knoop met haar gevoelens en zingt hierdoor een fout. De surprise act voor Jason loopt niet zoals gepland. Kan de altijd creatieve Amber op tijd een oplossing bedenken?
Trudie doet een afschuwelijke ontdekking en maakt een sprint naar de school waar op dat moment net de verrassingsact optreedt voor Jason. Kan Trudie zichzelf nog beheersen of loopt ook dit feestje weer eens ouderwets uit de hand?
Jason is blij met zijn feestje en neemt afscheid van zijn favoriete leerlingen. Appie en Amber moeten door met het mysterie. Fabian vindt een geheime kaart van het huis. Appie confronteert Jeroen met een groot geheim.
Als Mick Mara wil confronteren over Jeroen, neemt ze een besluit. Kan Mick haar nog ompraten? Patricia wil Mara opbeuren. Victor gaat op zoek naar de geheime kamer. Een geheimzinnige persoon arriveert bij het Huis Anubis maar wie is het?
Mara kan eindelijk weer eens lachen. Nienke maakt zich zorgen. Ze hebben nog bijna niets voor het brouwsel. Fabian kan nergens naartoe met zijn gevoel voor Nienke en besluit een moeilijke brief te schrijven. Is dit echt de enige oplossing?
Jeroen valt in slaap en moet in de eerste les geschiedenis al nablijven. Nienke leest Fabians brief en is geschokt! Wolf geeft Jeroen een hulpmiddel om beter te slapen. Die avond wordt het Huis Anubis door iemand in de gaten gehouden.
De Club ontdekt dat volle maan een dag eerder is dan ze dachten. Victor kan de geheime kamer nergens vinden. De Club is net op tijd met de laatste ingrediënten maar waar is Fabian? Zijn ze op tijd met het brouwsel of was alles voor niets?
De Club mist nog een laatste ingrediënt waar alleen Fabian bij kan helpen. Maar ze kunnen hem niet bereiken. Patricia en Joyce willen een Halloween feestje voor Mara organiseren. Maar wat doet Graaf Dracula opeens in het Huis Anubis?
Victor gaat helemaal op in het Halloween thema. Appie heeft een spannende quiz georganiseerd. Amber denkt enkel aan de geheime kamer. Ze grijpt haar kans om de volgende opdracht te bekijken maar dat had ze misschien beter niet gedaan...
Een onbekend meisje verschijnt aan het Huis Anubis. Patricia daagt haar meteen uit voor een truth or dare opdracht. Het nieuwe meisje is niet snel van haar stuk gebracht. Joyce neemt ook een opdracht aan tot grote schok van Nienke.
Nienke gaat naar de kelder om foto's te maken van de mysterieuze wand. Maar deze is door Victor beveiligd met een alarmsysteem. Als het kelder alarm afgaat, wil Victor de dader op heterdaad betrappen. Maar of dat zal lukken?
De brandweer komt af op het alarm. Appie komt erachter dat ze Egyptische dominostenen nodig hebben voor het volgende raadsel. Nienke en Fabian moeten een kip verzorgen maar dat loopt niet zo soepel. Wordt de kip het kind van de rekening?
Victor leest in Nienke haar dagboek. Appie en Amber hebben stress want Fabian is uit de club en de dominostenen liggen bij zijn oom. Ze besluiten om ze te 'lenen'. Het plan loopt iets anders wanneer Amber onwetend roet in het eten gooit.
Amber denkt dat ze iets kwijt is bij de antiquair. De kip is geen gewone kip en maakt het hele huis wakker. Victor sluit haar op met Nienke en Fabian. Nienke schrikt van een schim in de spiegel en valt in Fabians armen. Maken ze het goed?
Appie ontcijfert de hiërogliefen. Jeroen verbrandt zijn hand aan het medaillon en vindt een dreigbrief in zijn kluisje. Wie volgt hem toch? Robbie heeft een nieuwtje: 'Leerling betrokken bij roof'. Amber vlucht weg. Komt alles nu uit?
Appie is bezig met het verzamelen van de ingrediënten. Van Swieten is op zoek naar Amber, maar vindt haar nergens. Zal hij de politie inlichten? Fabian hoort over de roof. Zal hij de Club in bescherming nemen of neemt hij een ander besluit?
Van Swieten is geschokt over de bekentenis van Fabian. Amber zit verstopt op de wc en vreest de gevangenis. Appie is bezig met het maken van het brouwsel. Fabian ontdekt dat de ingrediënten niet helemaal kloppen! Is het kwaad al geschied?
Raven heeft nare bedoelingen. Heeft Pierre dan echt niets door? Mick is jaloers omdat Noa zo naar Jeroen toe trekt. Noa vraagt of Jeroen haar wil helpen met de zolderkamer in te richten. Jeroen ontvangt een bedreigend mailtje.
De Club is bezig met het nieuwe brouwsel. Kloppen de ingrediënten deze keer wel? Trudie is kwaad omdat haar tuin is verpest en gooit de pan van het brouwsel in de gootsteen. Is de opdracht nu voor de tweede keer mislukt?
Fabian wil de Club het slechte nieuws brengen over het brouwsel maar die zijn met hele andere dingen bezig! Fabian schrijft in code achterop de foto's dat hij van Nienke houdt. Maar het is niet Nienke die de belangrijke foto's terug vindt.
Victor wil de geheime kamer vinden en lijkt er dicht bij. Fabian en Nienke merken dat de foto's weg zijn en panikeren! Jeroen en Noa gaan picknicken maar als het licht uitvalt, vlucht Jeroen. Noa blijft alleen achter. Of is er nog iemand?
Als Victor onderzoek doet naar de uitgevallen elektriciteit, krijgt hij bezoek. Joyce ontmoet een nieuwe jongen. Is het echt een klusjesman of hoort hij bij iemand uit het huis? De piramide is klaar maar Appie komt met een verrassing.
Iedereen is verbaasd over de uitkomst van het raadsel en het blijkt niet zo makkelijk als gedacht. Victor regelt een slaapplaats voor Jimmy. Als de Clubleden door de hal sluipen, worden ze opgeschrikt door iets groots dat de weg versperd.
Jimmy maakt indruk op de meisjes. Mick weet meer van Jimmy dan hij durft toe te geven. Mick waarschuwt Fabian voor Jimmy maar Fabian vindt dat hij zich aanstelt. Wat houdt hij verborgen? Victor vindt iets verdachts onder Nienke's bed.
Victor is blij met zijn vondst. Als hij hoort dat Trudie met zijn verjaardag bezig is, slaat zijn humeur direct om. Mick biecht zijn frustratie over Jimmy op aan Fabian. Dan wordt er op de deur geklopt. Krijgen ze een nieuwe kamergenoot?
De clubleden zijn geschokt als het perkament weg is. Ze moeten snel terug naar de kelder! Victor hoort stemmen in de kelder. Als de Club bezig is met het ontcijferen van de geheime muur, worden ze verrast. Heeft Victor de kamer gevonden?
De Club is in paniek, overal is rook. Ze moeten uit de kelder en snel! Jeroen ontvangt een dreigbrief. Als hij niet doet wat er gezegd wordt zal Noa iets gebeuren. Nienke droomt over zoenen maar het is niet met Fabian...
Victor regelt een baantje voor Jimmy als hulpconciërge. Wolf vraagt Jeroen over zijn problemen. Jeroen polst voorzichtig wat hij wel en niet kan zeggen. Van Swieten vertelt dat de Rectrix langs komt, dus de school moet opgeknapt worden!
Jeroen neemt Wolf in vertrouwen en vertelt hem meer dan hij ooit aan iemand verteld heeft. Als Patricia en Joyce aan het spioneren zijn worden ze betrapt! Van Swieten is woedend en wil maatregelen nemen. Lopen de meisjes nu echt gevaar?
Patricia en Joyce proberen Van Swieten om te praten zodat ze gewoon door kunnen gaan met de schoolkrant. Appie en Amber geraken niet op het kerkhof zonder dat de grafdelver hen wegstuurt. Hoe vinden ze ooit de aarde voor hun opdracht?
Fabian zoekt informatie over de lotusbloem maar merkt dat deze niet gemakkelijk te vinden is. Fabian ziet hoe Jimmy zich klaar maakt voor zijn date met Nienke. Als ze terug komen kijken ze elkaar doordringend aan. Is er meer aan de hand?
Jimmy flirt zowel met Nienke als met Amber. Hij nodigt ze beide uit om na school naar hem toe te komen als hij aan het werk is op de meisjes wc. Amber gaat op de uitnodiging in maar is niet de enige...
Fabian beschuldigt Nienke ervan dat ze heeft gezoend met Jimmy. Het lotuszaad wat Fabian kocht, blijkt geen lotuszaad te zijn! Maar wat is het dan wel? De meiden nemen wraak op Jimmy, alleen Nienke weet niet waarom en komt voor Jimmy op.
Raven krijgt de foto's van de muur onder z'n ogen en is enthousiast, de code achterop moet een datum zijn! Joyce en Patricia willen de schoolkrant stoppen voor deze uitkomt, maar zijn ze nog op tijd of is het kwaad al geschied?
Nienke probeert Jimmy te ontwijken. Ze hoort dat het weer slechter gaat met haar oma. Raven is dolblij. De kampeertrip ligt precies in de buurt van de plek waar ze het ritueel moeten uitvoeren! Neemt hij Victor mee in zijn plannen?
Fabian troost Nienke maar houdt wel afstand na alles wat er gebeurd is. In de bossen glijdt Nienke plots naar beneden. Fabian en Amber zijn in paniek maar eenmaal beneden, is er geen spoor van Nienke te bekennen. Zijn ze haar nu echt kwijt?
Is Nienke echt naar beneden gevallen of is er meer aan de hand? Fabian krijgt argwaan als hij sleepsporen ontdekt. Appie en Amber gaan op zoek naar Nienke. Wat wil Raven met Nienke? En waarom is het bijna tijd? Is de ontknoping naderbij?
Nienke staat op het altaar terwijl Fabian, Amber en Appie met alle macht proberen hun vriendin te redden. Horen ze haar echt gillen of lijkt dat maar zo? En wat doet Wolf opeens achter hen in de hal? Weet hij er soms meer van?
Raven is woedend als blijkt dat de graal verdwenen is en zet Victor onder druk deze te zoeken. De groep kan niets anders doen dan naar huis vertrekken ook al weet niemand hoe het met Nienke is. En waar is Jeroen plots naartoe?
Amber en Fabian vluchten stiekem het huis uit om bij Nienke langs te gaan. Appie vraagt zich af waar Jeroen is en gaat bij Noa langs. Fabian en Amber bedenken een plan om bij Nienke te geraken maar ze blijken niet de enige te zijn.
Als Nienke ontwaakt, blijkt ze zich weinig meer te herinneren. Fabian en Amber worden betrapt door Victor en moeten midden in de nacht graven in de tuin. Als ze na uren hard werken nog steeds niks gevonden hebben, doemt er een schim op...
Jimmy is blij als hij hoort over Nienke's geheugenverlies, nu maakt hij weer kans. Trudie is woest op Victor door de ravage in de tuin. Wat zoekt hij toch? Als Fabian bij Nienke langs wil gaan blijkt iemand anders hem al voor te zijn.
Trudie is helemaal overstuur na het verhaal over de woestijnroos. Jimmy krijgt een zakje met sieraden van de zuster mee. Hij weet niet dat hier het medaillon in zit waar Victor naar op zoek is. Is Jimmy zijn eigen plan aan het trekken?
Jeroen is verdrietig om Noa. Hij moet haar de waarheid vertellen maar of dat zo slim is? Patricia weet waar de brief is en moet zich in bochten wringen om ze terug te krijgen. Zou Jimmy er in trappen of blijkt hij slimmer dan ze dachten?
Fabian doet in het ziekenhuis een schokkende ontdekking. Nienke is niet het enige slachtoffer van het Egyptische gif. Weten de artsen soms meer? Nienke krijgt de brief te lezen die ze voor Fabian schreef. Zal haar geheugen nu terugkomen?
Appie en Amber denken de perfecte vermomming te hebben gevonden om Nienke te vinden, maar ze komen alleen maar meer in de problemen. Ondertussen is Nienke heel ergens anders, en haalt ze iets terug wat ze kwijt was.
Trudie ziet een verschijning in de spiegel en schrikt zich rot. Trudie durft de badkamer niet meer uit te komen en ook Noa en Jeroen kunnen haar er niet meer uitkrijgen. Als Victor thuiskomt, helpt hij Trudie met harde hand de douche uit.
Nienke is terug! Maar de pret is van korte duur want Amber wordt uit haar kamer gehaald en Fabian mag niet naar Nienke toe. Appie en Fabian gaan verder met het mysterie op de geheime wand, maar dan klinkt er opeens een dreigende stem...
Appie en Fabian schrikken als ze Victor over Nienke horen. Raven zet Victor onder druk, ze moeten de Graal en het medaillon terug hebben. Als Fabian later langs het kantoor van Victor wil sluipen, komt hij letterlijk vast te zitten.
Trudie heeft het hele huis vol gesmeerd met lijm, maar ze vangt enkel haar eigen bewoners. Victor probeert informatie van Nienke te krijgen, maar Fabian geeft hem geen kans. Raven wil Victor onder vier ogen spreken. Wordt hij gevolgd?
Fabian schrikt als hij hoort over de onbekende man met het ravenmasker. Noa wil opheldering van Jeroen maar krijgt dit niet. Als Jeroen zich probeert te verstoppen voor Wolf, staat hij plotseling oog in oog met een oude bekende.
Trudie gebruikt in plaats van wasmiddel, kruiden om de kleren geest-vrij te maken maar of dit nu zo'n goed idee is? Fabian gaat bij zijn oom langs om informatie te krijgen, maar Pierre Marant is er heel slecht aan toe.
Oom Pierre geeft Fabian een sleutel en zegt hem op te passen. Victor vertelt Raven dat hij een waarheidsserum wil gebruiken bij de bewoners. Als Fabian, Appie en Amber naar Pierre's winkel gaan worden ze gevolgd. Zijn ze nog op tijd?
Fabian, Appie en Amber zijn in de antiekzaak op zoek naar een ebbenhouten doosje om verder te gaan met de raadsels. De Club vindt niets en Amber is bang als ze voetstappen hoort. Zijn er indringers in de winkel of ziet Amber spoken?
Fabian en Amber balen enorm als ze alles kwijt zijn. En waar is Appie? Jeroen moet van Wolf zoeken naar de verborgen kamer. Pas dan zal hij in contact kunnen komen met zijn vader. En wat doet de hygiëne inspectie plots aan de deur?
Raven vertrouwt Victor niet meer en neemt andere maatregelen om de graal in zijn bezit te krijgen. Er staat een onbekende vrouw voor de deur die zich aandient als werkster. Victor wil er niets van weten maar ziet dan haar vreemde huisdier.
Victor is gecharmeerd door de werkster en nodigt haar uit om binnen te komen. Appie en Amber proberen het plantje naar hun kamer te smokkelen. Tot hun grote verbazing worden ze geholpen door de nieuwe werkster die meteen heel aardig is.
Wolf eist veel van Jeroen. Vera maakt een goede indruk bij iedereen door heerlijk te koken. Alleen Amber heeft zo haar twijfels. Als ze 's nachts haar slaapkamer binnenkomt, struikelt ze over iets. Wat ligt er in haar kamer?
Amber is doodsbang. De kamer lijkt wel een oerwoud geworden! Nienke krijgt een paniekaanval wanneer ze Wolf ziet. Herinnert ze zich meer van haar ontvoering? Jeroen gaat op onderzoek uit maar wordt gestraft. Kan Vera hem helpen?
De Club schrikt zich rot als ze de plant zien in hun kamer. Is alles nu voor niets geweest of was dit precies de bedoeling? Jeroen probeert opnieuw in de kamer van Amber en Nienke te komen maar deze keer houdt iets anders hem tegen.
De Club ontdekt nieuwe opdrachten op de muur in de geheime kamer. Amber maakt foto's. Jeroen gelooft nu ook dat het spookt in het Huis Anubis! Als Vera in de auto stapt, zit er een vreemde man naast haar. Of is het een oude bekende?
Jeroen is er zeker van dat Appie hem gisteren voor de gek heeft gehouden en is boos op zijn beste vriend. Appie en Amber zijn op zoek naar een muzikale tweeling en gaan in het leerlingenbestand zoeken. Maar dit hadden ze beter niet gedaan.
Jeroen is nog steeds woedend op de zogenaamde grap van Appie. Maar Appie weet echt van niets. Jeroen vertelt Wolf dan toch maar over de geest die hij gezien heeft. Wolf vindt het buitengewoon interessant en wil hier meer van weten.
Raven en Fabian komen gelijktijdig tot dezelfde conclusie, ze moeten naar de antiekzaak. Fabian en Nienke vinden het boek dat ze moeten hebben, maar de bladzijden die ze nodig hebben ontbreken. Is iemand hen voor geweest?
Victor ontvangt een belangrijk pakket waar hij al erg lang op wacht. Gaat zijn waarheidsserum dan toch door? Jeroen plaats een microfoontje in Ambers sjaal. Maar als hij die terugbrengt naar Amber, ziet Noa iets waar ze niet blij mee is.
Mick vraagt Patricia mee uit maar ze is niet erg enthousiast. Heeft hij iets fout gedaan? Vera vertelt Raven over de luiten die de Club zoekt. Als Victor iets zegt over Raven, valt plots het licht uit. Spookt het echt in het Huis Anubis?
Amneris verschijnt terwijl Nienke slaapt en probeert haar iets duidelijk te maken. Amber en Appie gaan op zoek bij een man die Egyptische luiten heeft. Maar de man is behoorlijk oud. De sfeer tussen Kleine Robbie en Patricia is gespannen.
De elektricien probeert de schade te repareren maar hij heeft geen goed nieuws. Amber schrikt enorm van de 'Mummie' en Appie wil het liefst heel hard wegrennen. Zullen ze de luiten op tijd bemachtigen of is alles voor niets geweest?
De club moet nog veel regelen voor het zogenaamde benefiet concert. Zal Fabian op tijd weg geraken? Victor is woedend en valt uit tegen Raven maar dat had hij beter niet kunnen doen. Kleine Robbie heeft schokkend nieuws voor van Swieten.
Kleine Robbie wil voorgoed vertrekken. Amber, Appie en Nienke beginnen zenuwachtig aan het concert. De vader van de tweeling wacht vol spanning op de impresario. Weten Amber en Appie hun liefdesdans nog? En waar blijft Fabian?
Noa vraagt aan Joyce of zij iets heeft gemerkt tussen Jeroen en Amber. Jeroen luistert de club af terwijl ze op weg zijn naar de geheime kamer. Als hij rondkijkt in de kamer van Nienke en Amber, krijgt hij onverwachts bezoek...
De Club probeert de volgende opdracht te ontcijferen. Victor brouwt een waarheidsserum. Amber is het eerste slachtoffer. Kan zij haar geheim bewaren? Noa schrikt als ze in haar spiegel kijkt. Wil iemand haar een boodschap sturen?
De Club snapt niets van de nieuwe opdracht. Ze moeten het iemand vragen, maar wie? Nienke krijgt heel slecht nieuws over haar oma. Ze is helemaal overstuur en probeert Fabian te bellen. Maar waarom neemt hij toch zijn telefoon niet op?
Victor krijgt nog één kans van Raven. Zou hij nu uit z'n problemen kunnen komen? Amber gaat naar de geheime kamer. Maar wie luistert mee? Kleine Robbie en Patrica zijn samen uit en hij heeft een leuke verassing voor zijn grote liefde.
Amber wordt betrapt als ze uit de kelder komt. Fabian en Joyce zijn druk bezig met de natuurkunde quiz. Als ze samen alles doornemen, hoort Nienke vreemde geluiden. Hebben Joyce en Fabian gewoon plezier of is er meer aan de hand?
Jeroen moet in de kelder blijven en Victor probeert hem uit te horen. Nienke probeert niet jaloers te zijn op Joyce en Fabian maar het kost haar veel moeite. Amber stelt haar gerust en heeft meteen een plan. Maar of dat zo'n goed idee is?
Nienke en Amber zetten hun plan door en het lijkt te lukken. Maar Nienke is bang dat ze betrapt wordt. Fabian en Joyce zijn nerveus maar alles lijkt goed te gaan. Redden ze de finale? Appie is bezig met de nieuwe opdracht.
Nienke's plan loopt niet zo goed af en de natuurkunde quiz staat op losse schroeven. Kan Amber haar nog troosten? En mag Fabian nog wel mee doen met de quiz of heeft Nienke's plan alles om zeep geholpen. Zal Fabian haar ooit nog begrijpen?
Amber is boos op Appie als ze hoort wat hij heeft aangericht. Appie probeert te zeggen dat er iets aan het licht is gekomen. Noa volgt Jeroen stiekem naar het park. Maar wie zit er achter Noa om haar in de gaten te houden?
Vera en Wolf speculeren over de geheime kamer. Victor heeft een kistje met romantische attributen. Is hij verliefd? Patricia daagt Robbie uit tot een duel. Als ze wint, mag ze zijn ouders ontmoeten. Maar ze krijgt de schrik van haar leven.
De Club heeft Jeroen erin geluisd nu ze achter zijn spionage zijn gekomen. Vera en Wolf willen overgaan tot actie. Het plan met Victor heeft lang genoeg geduurd. Als iedereen slaapt, besluipt een geheimzinnig persoon het Huis Anubis...
Vera heeft van Wolf iets gevaarlijks gekregen. Appie wil de foto's van de camera ontwikkelen maar Amber verpest bijna de opdracht. Als de club de foto's bekijkt, schrikken ze zich kapot. Heeft Trudie al die tijd dan toch gelijk gehad?
Jeroen smokkelt zeer belangrijke spullen zijn kamer in. Kan hij nu eindelijk zijn vader ontmoeten? Wolf ziet belangrijke informatie in de leerlingendossiers en trommelt Vera op om Noa te volgen. Bij wie stapt Noa in de auto?
Vera ziet iets vreemd: houdt Noa er een dubbelleven op na? Als Nienke op bezoek gaat bij haar oma, gebeurt er iets verrassends! Jeroen ziet iets vreemds op Wolfs laptop. Heeft die het goed met hem voor of wordt hij in de maling genomen?
Raven biedt Victor nog een laatste uitweg. Nienke is overstuur door het slechte nieuws in het ziekenhuis. Hebben ze nog wel genoeg tijd om de vloek op te heffen? Als Noa iets zoekt in Jeroens kamer, wordt ze betrapt.
Noa biedt Jeroen hulp aan maar Jeroen weet niet wie hij kan vertrouwen. De Club is het raadsel aan het ontcijferen. Ze doen een belangrijke ontdekking! Appie zal Noa 's nachts beschermen tegen de geest. Maar is hij daar geschikt voor?
Jeroen voelt zich slecht en weet niet wie hij moet vertrouwen. Zal hij zijn vader ooit terugzien? Nienke, Amber en Fabian dromen alle drie van de onbekende geest. Appie schrikt van een schim in de spiegel. Wil de geest hem iets vertellen?
Jeroen begrijpt niets meer van Noa en kan niets anders dan boos op haar worden. Kan Noa hem nog helpen? Joyce krijgt de opdracht om een blind meisje te interviewen. Maar als ze haar ontmoet, doet ze een wel heel vreemde ontdekking.
Wolf vertelt Vera over de graal en waarom hij die wil. Joyce interviewt het blinde meisje maar wordt geconfronteerd met een bekende van haar. Waarom hield hij dit geheim? En waarom praatte Robbie zijn mond voorbij?
Jeroen bluft tegen Wolf en eist een gesprek met z'n vader. Noa heeft weer een mysterieuze ontmoeting en biedt Jeroen de hulp aan die hij nodig heeft. Joyce kiest partij voor Mick en is boos op Patricia. Waarom heeft ze nooit iets gezegd?
Vera en Wolf voeren hun plan uit in het Anubis huis. Jeroen wil iets terug stelen van Victor, maar dat blijkt niet zo makkelijk. Appie en Amber vinden Noa's lege kamer. Waar is ze heen? En waarom zijn al haar spullen omver gegooid?
De club is in paniek als ze Noa niet vinden. Is ze echt de uitverkorene of wijzen de foto's iets anders uit? En wat is dat mysterieuze flesje in haar kamer. Noa voelt zich alleen. Ze heeft een bijzondere droom maar wat betekent het?
Joyce gaat naar het concert van Sanne. Amber is blij als een oude bekende het huis binnenkomt. Wordt alles nu helemaal anders? Jeroen heeft een confrontatie met Noa. Kan Noa hem overtuigen haar weer te vertrouwen?
Jeroen is compleet in de war na het gesprek met Noa. Kan Victor Corvuz nog redden of wordt ook dat van hem afgenomen? Fabian en Appie zijn radeloos als ze het huis niet meer in mogen. Hoe kunnen ze nu de laatste opdracht uitvoeren?
Jeroen hoort Vera praten. Sprak Noa de waarheid of hoort ook zij bij het complot? Jeroen weet niet meer wie hij moet geloven. Als Wolf aankomt bij Het Huis Anubis en Jeroen naar binnen vraagt, krijgen de clubleden de schrik van hun leven.
De Club is in paniek nu ze het geheim van Wolf weten. Zal hij eerder bij de toren zijn? En waar is Noa? Het wordt Nienke teveel. Er komen beelden terug van haar ontvoering. Zal dit helpen de laatste opdracht te vervullen?
De club probeert uit alle macht de laatste opdracht te vervullen. Maar hoe komen ze de toren op voor de zon opgaat? Het wordt een race tegen de klok. Zal de club de vloek opheffen of zijn alle inspanningen voor niets geweest?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.