Het Huis Anubis

Het Huis Anubis

Een groep leerlingen van een kostschool gaat op zoek naar een schat wanneer één van hen een lang verborgen geheim ontdekt op zolder.

Afleveringen

50 afleveringen

Amber weet waar ze de arts en Matthijs gezien heeft en licht de Club in. Jeroen draait door en wil meteen naar de villa om Noa te redden. Fabian probeert contact te zoeken met de Club en de Traan leidt Nienke naar een duistere plek.
Nienke's verdwijning zorgt voor veel twijfel bij Jeroen. Victor schrikt als hij hoort van Trudie's trouwplannen en wil de bruiloft stoppen. Nienke doet een ontdekking in de kelder van de villa en komt oog in oog te staan met de vijand.
Victor kan zijn Trudie niet missen en heeft het moeilijk met de bruiloft. Jeroen vindt dat er te weinig gebeurt en neemt een besluit. Hij wil Noa redden en niets of niemand kan hem nog tegenhouden. Patricia krijgt een brief uit Amerika.
Jeroen en Nienke komen tot een gezamenlijk plan, maar hoelang duurt deze vrede? Patricia heeft Robbie nog niets verteld over haar grote reis. En waarom reageert Mick zo koel op Joyce haar plannen?
Fabian probeert Matthijs uit te horen over de plannen van zijn vader. Appie helpt Jeroen met zijn 'Noa bevrijdingsplan' maar is het er eigenlijk niet mee eens. En Amber en Nienke hebben schokkend nieuws over Zeno Terpstra.
Trudie weet niet hoe ze de bruiloft op tijd voor elkaar moet krijgen en heeft stress. Nienke krijgt eindelijk contact met Matthijs en vindt dat de Club hem uit moet horen. Wat zit er in het pakje dat op mysterieuze wijze is verschenen?
Appie onderzoekt het geheimzinnige pakket dat op Jeroen zijn bed lag. De Club krijgt een videoboodschap van een bekend persoon. Wat weet hij over de Traan van Isis? Nienke spreekt af met Matthijs af en hoort eindelijk iets over haar Fabian.
De videoboodschap zorgt voor meer vragen dan antwoorden. Waarom moet Jeroen naar Egypte? Nienke hoort van Matthijs over Noa's vergiftiging. Wat is de Vloek van Anchesenamon?
Robbie reageert slecht op Patricia's aankomende vertrek naar Amerika als hij hoort dat Mick er al langer van wist. Nienke smeekt Matthijs om te helpen en Noa niet het laatste gif toe te dienen. Fabian kan vluchten maar ziet iets vreselijks.
Matthijs verzet zich tegen zijn vader om het laatste gif niet toe te dienen. Maar is hij sterk genoeg? Jeroen weigert Noa achter te laten om naar Egypte te vertrekken, wat de Club ook zegt of doet. Is Noa nog wel te redden?
Patricia verdrinkt steeds verder in alle trouwerij problemen als de eerste gasten al verschijnen. Jeroen raakt in paniek als de Traan verkleurt. Zijn Noa's laatste dagen nu echt geteld? Nienke offert zich op en neemt een belangrijk besluit.
Nienke's besluit valt slecht in de Club. Het is eindelijk de dag van de bruiloft. Maar hoe gaat dat aflopen? Patricia en Joyce worden weer hartsvriendinnen, maar van hun vriendjes ontbreekt elk spoor.
Trudie's huwelijksgeluk is van korte duur als ze hoort van Ibrahims vertrek. Fabian doet een huiveringwekkende ontdekking in de kelder en smeekt Matthijs de goede keuze te maken, maar of dat lukt...?
Ibrahim is niet de enige die vertrekt. Nienke neemt afscheid terwijl Appie een aanwijzing ontdekt. Maar als Nienke het huis verlaat, komt iemand anders het huis binnen. Patricia en Joyce vertrekken naar Amerika, het avontuur tegemoet.
Amber kan Nienke niet thuis houden. Totdat een oude bekende voor haar neus staat. Is het hem echt? Jeroen ziet eindelijk in dat hij fout zit, maar is hij nog op tijd? Patricia en Joyce krijgen een grote verrassing. Komt alles toch nog goed?
Nienke kan haar ogen niet geloven en is dolblij met haar beste vriendje terug in huis. De Traan huilt en Appie ook, maar dan van blijdschap! Het huis Anubis krijgt bezoek van een familielid van Victor. Maar wie zit daar nu op te wachten?
Er zijn twee nieuwe mensen in huis: Danny, de neef van Victor, en Berend, de neef van Amber. Fabian moet zijn belofte nakomen. Amber lost het eerste raadsel van de Traan op en vertelt het de Club. Maar wie is hen aan het afluisteren?
Danny probeert Mick de geheimen van de Club te ontfutselen. Matthijs is blij dat Fabian teruggekomen is naar de villa maar dat Nienke is meegekomen, zorgt voor extra gevaar. Amber en Appie gaan een bloemetje regelen voor Trudie's vertrek.
Fabian en Nienke zitten in de villa in de val. Hoe gaan ze hier uit komen? Mick en Robbie gaan op zoek naar nieuwe schoolkrant collega's. Appie en Amber's zoektocht naar de speciale lelie wordt bijzonder gevaarlijk.
Robbie en Mick houden audities voor de schoolkrant maar de kandidaten zijn vooral raar. Appie wordt gechanteerd, maar hij geeft niet toe tot grote frustratie van Danny die daarom Trudie's speciale ceremonie bruut verstoord.
De afscheidsceremonie voor Trudie lijkt gelukt! Mick wacht nog steeds op nieuws uit Amerika, maar krijgt in plaats daarvan wel een andere grote verrassing. Victor is zijn brutale neefje spuugzat, maar Danny is nog niet verslagen.
Trudie vertrekt naar Marokko en heeft nog wat instructies achter gelaten. Fabian vindt wat meer over de vloek, maar niet genoeg voor een oplossing. En voor Victor is de maat vol: Danny gaat naar huis... of toch niet?
Net als Victor Danny de deur uit wil zetten, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Danny's moeder zorgt in Het Huis Anubis voor een nieuw, strak regime waar Victor weinig tegen kan doen. Danny's zus Sofie en Mick lijken de beste vrienden.
Amber en Marijke blijven ruzie maken. Marijke's nieuwe beleid is voor iedereen een marteling en Victor kan alleen maar toekijken. Van Swieten heeft de ideale schoolkrantkandidaat gevonden maar of Mick daar zo blij mee is?
Appie's liefdesparfum is sterk spul, heel sterk spul. Maar hebben ze genoeg om de Traan te zuiveren? De Club moet uitzoeken wie ze met het liefdesparfum gaan bespuiten. Wat doet Marijke toch allemaal 's nachts in haar kamer?
Het liefdesparfum doet zijn werk, maar niet op de twee mensen die de Club had aangewezen. Heeft Appie dan toch zijn eigen plan getrokken? Danny krijgt iets heel belangrijks in handen en is niet van plan het terug te geven.
Mick worstelt met een teveel aan Sofie en een te weinig aan Joyce. Danny heeft de Traan te pakken en denkt de macht in handen te hebben. Matthijs neemt Fabian en Nienke mee terug naar de villa, maar is dat wel zo veilig?
Nienke, Fabian, maar ook Matthijs lijken in de villa geen kant meer op te kunnen. Appie heeft geen idee wat er met hem en Marijke gebeurd is en heeft een nachtmerrie. Maar is het allemaal wel 'een droom' of doet Marijke echt aan voodoo?
Sofie grijpt de macht bij de schoolkrant en Mick geeft het op. Amber en Appie's poppenonderzoek loopt niet goed af. Nienke's plan om de Traan terug te krijgen, valt bijna letterlijk in duigen.
Amber gooit haar charmes in de strijd om de Traan terug te winnen. Mick en Sofie krijgen een volle laag van het liefdesparfum. Hoe gaat dat aflopen? Marijke heeft bezoek van een geheimzinnige man, met geheimzinnige papieren.
Vanaf nu is er een nieuwe baas in het Huis Anubis. Appie's grootste angsten worden werkelijkheid als hij door Marijke opgesloten wordt in de torenkamer. Het wordt nog lastiger voor de Club nu Marijke weet dat de Traan bestaat.
Operatie 'Red Appie uit de Torenkamer' is begonnen. Jeroen gaat binnenkort contact opnemen met de Club maar hoe gaan ze dat doen? De computer in het Huis Anubis is vanaf nu verboden terrein. Amber heeft een plan om Marijke af te leiden.
Als alles verloren lijkt is er altijd nog... Victor? Marijke moet en zal de Traan krijgen al weet ze niet eens precies waarom. Danny wordt overgehaald om zijn moeder een lesje te leren. Heeft Danny er alles voor over om bij de Club te komen?
Eindelijk lijkt Marijke zelf eens in het nauw te zitten. De papyrus is terug bij de Club waardoor de Traan verandert. De laatste stap van het zuiveringsritueel doet iedereen sidderen van angst. Is dat de enige manier om Noa te redden?
De Club moet Anchesenamon tot leven wekken maar niet iedereen is het daarmee eens. De Club raakt verdeeld, zeker als Jeroen hoort van hun plannen. De Club gaat naar de villa voor onderzoek maar Amber maakt daar een grote vergissing.
Amber staat op het punt om alles wat ze bereikt hebben weg te gooien en zorgt ervoor dat de Club opgesloten raakt. Sofie probeert uit alle macht Mick af te troeven. Marijke wil de Traan en is bereid alles te doen om hem te krijgen.
Victor zorgt voor redding en zet de aanval tegen Marijke in. De Club komt weer nader tot elkaar en neemt een besluit. Marijke blijft iedereen op de hielen zitten, maar krijgt wel een heel vervelende verrassing.
Victor heeft de aanval ingezet. Marijke zal ervan lusten. Ook Sofie gaat in de aanval maar Mick geeft niet op en is vastbesloten te winnen met zijn schoolkrant. De Club treft voorbereidingen voor het oproepen van de geest van Anchesenamon.
Sofie denkt dat ze de primeur heeft voor haar schoolkrant maar niets is minder waar. Appie wordt achterna gezeten door een geest en kan zich nergens verstoppen. Appie krijgt een cadeau van Anchesenamon maar heel blij wordt hij er niet van.
Appie denkt dat hij vervloekt is en Danny gelooft nu ook in spoken. De Club probeert de Traan terug te krijgen, maar Danny komt niet uit zijn schuilplaats. Door het gegil van Danny komt Victor op een idee.
Sofie zit met haar handen in het haar. Wordt Mick's schoolkrant dan toch beter? De tijd begint te dringen voor Noa. De Club moet de Traan zien terug te krijgen. Victor jaagt Marijke de stuipen op het lijf. Of heeft Marijke hem door?
Danny wordt belaagd door Anchesenamon en is doodsbang. De Club heeft nog maar één idee om de Traan terug te krijgen. Dit moet lukken! Appie haalt zijn Ghostbuster spullen weer eens uit de kast en maakt zich klaar voor de strijd.
Het lukt Amber om de Traan weer in handen te krijgen en de Club viert de overwinning. De Gouden Cobra slaat weer toe. Jeroen wordt woedend als hij hoort dat Noa nog niet gered is. En wat is Victor is hemelsnaam van plan?
Sofie zit in nesten en schuwt zelfs inbraak niet. Heeft Marijke de Traan gekregen van Victor? De Club wil weten wat Victor van plan is en wordt aangenaam verrast. De Club roept de geest van Anchesenamon op en krijgt een vreselijke opdracht.
Marijke krijgt telefoon en bezoek van een geheimzinnige heer. Weet hij soms meer van de traan? Sofie heeft ingebroken bij de sporter Van Der Knoest en die is daar niet bepaald blij mee. Robbie wordt ongerust, waar blijft Sofie?
Marijke vertelt de geheimzinnige heer over de Traan. Net voordat Jeroen belangrijke informatie wil vertellen, wordt de verbinding verbroken. Wat moet de Club nu? Marijke hoort dat Victor's Traan nep was en neemt een ernstig besluit.
Mick heeft een nachtmerrie over Sofie en gaat er samen met Robbie op uit om haar te redden. Door alle commotie is het heel onduidelijk: wie heeft nu de Traan? De Club wordt van alle kanten ingesloten, ontsnappen is onmogelijk...
Mick begint zich ongerust te maken over Sofie. Is ze echt in huis bij Van Der Knoest? Jakob krijgt de Traan in handen. Is dit het einde voor Noa? Jeroen is op weg terug naar huis. Maar zal hij nog op tijd zijn om Noa te redden?
Jeroen komt met schokkend nieuws over Amneris. Terwijl Mick en Robbie een reddingsactie op touw zetten, blijkt Van Der Knoest heel iemand anders te zijn. Jakob en Matthijs wachten op het ontwaken van Rosa, maar hoe moet het dan met Noa?
Jakob ontdekt dat de Club in zijn huis is maar laat niemand tussen hem en zijn vrouw Rosa komen! Mick en Robbie's reddingsactie mislukt, maar Sofie wordt wel gered. Nienke brengt eindelijk het licht in duistere tijden. Zal alles goed komen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.