Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen

Duo's van bekende Vlamingen slaan gekleed in oranje overalls op de vlucht en proberen uit de klauwen van de jagers te blijven. Welk duo ontpopt zich tot slinkse boeven?

Afleveringen

8 afleveringen

Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib openen de jacht op voortvluchtige BV's. Gekleed in oranje overalls ontsnappen acht BV-duo's uit de cel om zich te ontpoppen tot sluwe boeven. Deze keer slaan Andy Peelman en Karen Damen op de vlucht. Ze proberen vier uur lang uit de handen te blijven van de vastberaden jagers. Het voortvluchtige duo mag op voorhand twee liften regelen, maar verder krijgen ze niets. Zijn ze de jagers te slim af of wordt overmoed hen fataal?
Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib openen vandaag de jacht op Francesco Planckaert en schoonbroer Christopher Timmerman. Ze proberen vier uur lang uit de handen te blijven van de vastberaden jagers. Liften ze lijnrecht naar de Ardennen, zoals de jagers vermoeden? Of komen ze toch met een verrassing?
Wie showbizzland al jaren onveilig maakt als 'Krimson' moet toch een beetje een boevengehalte hebben. 'Wiske' van dienst is Loredana. Pat en zijn vrouw Loredana zetten alles op alles om vier uur uit de klauwen van Laura, Nora en Julie te blijven. De jagers krijgen waar voor hun geld: de boeven reizen meteen in een limo en gebruiken een tweede voertuig om hen zolang mogelijk te blokkeren.
Deze keer moeten vader Koen Wauters en zoon Nono uit de klauwen van Laura, Nora en Julie zien te blijven. Nono heeft alle afleveringen grondig geanalyseerd en zit vol plannen om de jagers te dwarsbomen. Het begint met een stevige sabotage waar Laura, Nora en Julie hun handen vol mee hebben.
Wie een succesvolle chef-kok is, weet écht alles van organiseren en werken onder tijdsdruk. De jacht is deze week ingezet op tv-kok Loïc Van Impe en sterrenchef Marcelo Ballardin. Best buddies en deze keer ook partners in crime. De mannen mogen binnen de vier uur niet gesnapt worden, en zoiets is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Twee dikke vrienden slaan op de vlucht voor Laura, Nora en Julie. Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zitten gevangen in Hoboken en dan gaat het los. Zonder geld of telefoon op zak moeten ze exact 4 uur uit de handen blijven van drie jagers. En die staan op scherp! Er komen zelfs takelwerken aan te pas, en dat kost tijd.
Dames boven in deze zevende aflevering want Laura, Julie en Nora nemen het op tegen Céline Van Ouytsel en Astrid Coppens. De twee boeven hebben alleszins een originele invalshoek als het op sabotage aankomt en zetten al hun charmes in om aan een lift te geraken. Zo belanden ze snel aan zee, maar wanneer de geplande boot er niet blijkt te liggen, slaat de paniek toe.
De boeven zijn deze week de zingende collega's Gers Pardoel en Ian Thomas. Laura waarschuwt haar medejagers Julie en Nora meteen, want ze weet dat Gers altijd alles wil winnen. Dat zou weleens goed kunnen, want de heren hebben een snood helikopterplan en zitten boordevol zelfvertrouwen. Terecht? Of zijn het toch de jagers die de twee boeven een toontje lager laten zingen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.