Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen

Zeven duo's van bekende Vlamingen slaan gekleed in oranje overalls op de vlucht en proberen uit de klauwen van de jagers te blijven. Welk duo ontpopt zich tot slinkse boeven?

Afleveringen

4 afleveringen

Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib openen de jacht op voortvluchtige BV's. Gekleed in oranje overalls ontsnappen acht BV-duo's uit de cel om zich te ontpoppen tot sluwe boeven. Deze keer slaan Andy Peelman en Karen Damen op de vlucht. Ze proberen vier uur lang uit de handen te blijven van de vastberaden jagers. Het voortvluchtige duo mag op voorhand twee liften regelen, maar verder krijgen ze niets. Zijn ze de jagers te slim af of wordt overmoed hen fataal?
Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib openen vandaag de jacht op Francesco Planckaert en schoonbroer Christopher Timmerman. Ze proberen vier uur lang uit de handen te blijven van de vastberaden jagers. Liften ze lijnrecht naar de Ardennen, zoals de jagers vermoeden? Of komen ze toch met een verrassing?
Wie showbizzland al jaren onveilig maakt als 'Krimson' moet toch een beetje een boevengehalte hebben. 'Wiske' van dienst is Loredana. Pat en zijn vrouw Loredana zetten alles op alles om vier uur uit de klauwen van Laura, Nora en Julie te blijven. De jagers krijgen waar voor hun geld: de boeven reizen meteen in een limo en gebruiken een tweede voertuig om hen zolang mogelijk te blokkeren.
Deze week moeten vader Koen Wauters en zoon Nono uit de klauwen blijven van Laura, Nora en Julie. Nono heeft alle afleveringen grondig geanalyseerd en zit vol plannen om de jagers te dwarsbomen. Het begint met een stevige sabotage waar Laura, Nora en Julie hun handen vol mee hebben.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.