Het Middelbaar Vakantieliefde

Het Middelbaar Vakantieliefde

Brugklas verlaat de schoolbanken en gaat naar de camping. Steef en beste vriendin Ebru gaan werken op de camping van de oom van Steef.

Afleveringen

20 afleveringen

Ebru baalt als ze hoort dat hun familievakantie niet doorgaat. Maar als Steef hoog opgeeft over het werken op de camping, regelt Ebru ook een vakantiebaantje op de camping.
Terwijl Ebru zich realiseert wat precies haar zomerbaantje inhoudt, ziet ze ook nog dat de hele familie Folmers op de camping verblijft.
Milan heeft alleen maar oog voor de mooie Anouska, terwijl Jamie aanpapt met de stoere Bart.
Terwijl Milan alleen maar oog heeft voor Anoushka, wordt hij beschuldigd van gluren bij de douches.
Ebru vindt het vakantiewerk vies tegenvallen. Maar als ze aanpapt met de jongens van de camping wordt het al wat leuker.
Anoushka ziet Milan niet meer staan, omdat hij de gluurder is. Maar Milan gaat zijn onschuld bewijzen.
Steef is verbaasd als Gijs háár mee op date vraagt in plaats van Ebru, die toch zo haar best gedaan heeft om bij Gijs in de smaak te vallen.
Jamie ergert zich als de ruzie tussen Bart en Milan steeds hoger oploopt en iedereen Bart een foute gast lijkt te vinden. Maar wat vindt zij eigenlijk van hem?
Omdat Jamie vreest dat het voor Bart allemaal maar een spelletje is, houdt ze afstand. Ze begrijpt echter dat Bart haar wel degelijk leuk vindt, wat haar in verwarring brengt.
Ebru ergert zich als Steef toch weer met Gijs aanpapt. Als tot overmaat van ramp ook nog haar mobiel wordt gejat, lijkt het erop dat Milan de dader is.
Milan schrikt als hij opnieuw van diefstal wordt verdacht en er dit keer zelfs bewijs op tafel komt.
Steef probeert niet toe te geven aan haar verliefdheid voor Gijs, omdat ze Ebru niet wil kwetsen.
Milan laat zich door Jamie overhalen om Bart een kans te geven. Wanneer Bart maar door blijft gaan met Milan te treiteren, twijfelt Jamie aan haar gevoelens voor Bart.
Milan komt geen steek verder wat betreft zijn zoektocht naar de echte campingdief en ontdekt tot overmaat van ramp ook nog dat hij zijn pleegzus steeds leuker begint te vinden.
Steef probeert bij Gijs uit de buurt te blijven; omdat ze hem verdenkt als de campingdief. Ebru snapt er niets van dat haar beste vriendin die leuke jongen ontwijkt.
Steef confronteert Gijs met het feit dat ze weet dat hij de campingdief is. Gijs biecht het meteen op en belooft het nooit meer te doen.
In zijn zoektocht naar bewijs tegen de campingdief, ontdekt Milan de opslagplek van de gestolen spullen.
Steef schrikt er als zogenaamd bewijs tegen Milan wordt gevonden en ze confronteert Gijs opnieuw omdat ze toch vermoedt dat hij liegt.
Steef ontdekt dat Gijs haar maar de halve waarheid heeft verteld en ze komt erachter hoe het echt zit. Is Milan onschuldig?
De ware campingdief wordt eindelijk ontdekt. Milan weet Jamie van zijn oprechte verliefdheid te overtuigen. Zal Jamie ook gevoelens hebben voor haar pleegbroer?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.