Hoarders: Buried Alive in My Bedroom

Hoarders: Buried Alive in My Bedroom

Britse reportagereeks over mensen die lijden aan obsessief hamstergedrag.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 4

Bij de familie Bell uit Liverpool hangt er spanning in de lucht. Betty en haar zoon Richard zijn verwoede hamsteraars en hebben er geen probleem mee om tussen de rommel te wonen, maar schoonzoon Keith is de chaos meer dan beu. - Amanda begon met het verzamelen van kleding, huishoudartikelen en meubels nadat ze op 22-jarige leeftijd een beroerte kreeg.

Aflevering 5

Voormalig workaholic Sandra uit Londen begon met het verzamelen van kleding, boeken en kaarsen nadat ze met pensioen ging. Haar verzameling werd drie jaar geleden al eens aangepakt, maar Sandra kon het verzamelen niet laten. - Na haar dood erfde Rachael het huis van haar moeder Norma. Maar zo ook haar uit de hand gelopen verzameling van kleding en speelgoed.

Aflevering 6

De 49-jarige Alison uit Monmouth, South Wales, is al haar hele leven lang een verzamelaar. Als kind waren het vooral teddyberen, later evolueerde haar obsessie naar katten. Momenteel heeft ze er zo'n elf in haar huis rondlopen. - Mary uit Darlington begon met hamsteren na de plotse dood van haar echtgenoot. Haar tweeslaapkamerappartement staat vol met troostaankopen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.