Irma Vep

Irma Vep

Mira is een Amerikaanse filmster die gedesillusioneerd is door haar carrière en haar recente relatiebreuk. Ze komt naar Frankrijk om de rol van Irma Vep te spelen in een remake van de Franse filmklassieker "Les Vampires".

Afleveringen

8 afleveringen

1. The Severed Head

De Hollywoodactrice Mira komt aan in Parijs om zich onder te dompelen in de rol van de iconische schurk Irma Vep. Ze loopt ook een oude vlam tegen het lijf. Ondertussen worstelt de regisseur van het project met zijn film.

2. The Ring That Kills

Zoé probeert contact te maken met Mira. Terwijl de productie zich bezig houdt met een ongewoon verzoek van een acteur, komen Edmond en René met elkaar in conflict.

3. Dead Man's Escape

Terwijl Mira nadenkt en terugblikt op haar verleden, analyseert René haar relatie met haar ex-vrouw, die ook Irma Vep speelde.

4. The Poisoner

Mira krijgt aanbiedingen van de financier van de productie en van haar manager, terwijl ze helemaal opgaat in haar rol. René ervaart een visioen en een crisis.

5. Hypnotic Eyes

Terwijl René een controversiële scène verdedigt, gaat Mira om met complexe emoties terwijl ze dieper in haar personage wegzinkt.

6. The Thunder Master

Na de laatste uitbarsting van René op de set, dreigt het nieuwe plan van de productie Mira te herenigen met een figuur uit haar verleden.

7. The Spectre

Nadat Mira zich aangemoedigd voelt door de geest van Irma Vep, werpt een bezoek aan René licht op haar pas ontdekte gaven.

8. The Terrible Wedding

De draaiperiode van The Vampires nadert zijn einde. Regina blikt vooruit naar haar volgende stap als filmmaker en Mira diet een beroep op haar innerlijke Irma Vep om een grote kans na te jagen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.