K3 Kan Het!

K3 Kan Het!

Josje, Karen en Kristel slaan de handen in elkaar om de leukste kinderdromen te vervullen.

Afleveringen

13 afleveringen

Josje heeft de wens van Anouk & Sanne uitgekozen: zij zijn vandaag jarig en willen graag dolfijnentrainer worden. Kristel vervult de wens van Nina & Ilke, die fotomodel willen zijn voor één dag. Karen wordt samen met Wout brandweerman.
Josje gaat vandaag Jutta & Suzanne verrassen aan de schoolpoort en wordt hun dansjuf. Karen duikt met Japser de geluidsstudio in om een stemmetje van Maya de Bij in te spreken. Kristel laat samen met Amélie een babyzeehond vrij in zee.
Karen vervult vandaag de spannende wens van Leon: hij wil graag eens met de Rox-auto rijden. Josje tovert de kamer van Laure om in een echte bloemenparadijs. Kristel zet de bloemetjes buiten als babysit van Féline en haar nichtjes.
Josje verrast Nicolas op een dinotentoonstelling en samen bakken ze een dinotaart. Kristel wacht Hannes op in de luchthaven, want hij wordt opgeleid tot piloot. Karen & Janne bouwen na sluitingstijd een feestje in de supermarkt.
Karen neemt Léah en Daliena mee met de limousine om een dagje te gaan shoppen. Josje pakt het rustiger aan en geniet van een heerlijke verwendag met Nova. Kristel & Marie worden echte kunstenaars en laten zich gaan met verf.
Josje geeft rolstoeldansles aan Merel en haar vriendinnetjes, waarna een heus optreden volgt. Ondertussen neemt Karen Xanthe mee naar de politieschool, want zij wil agente worden. Kristel vervult de droom van Manon, nl. leren autorijden.
Voor Josje is het een spannende dag, want zij gaat samen met Tirsa parachutespringen. Kristel heeft dan weer een heel relaxte dag en gaat een pizza eten met Maxine. Karen & Marie worden kinderverzorgster en openen een kinderdagverblijf.
Karen vervult de wens van Iza en samen worden ze circusartiesten. Kristel en Nika gaan naar dierenpark Planckendael en verzorgen er de diertjes. Josje & Lena worden twee prinsessen die bezoek krijgen van een heel mooie prins.
Ninthe, Noor & Lana worden verrast door Kristel, ze mogen naar de première van de K3-film. Karen & Laura beleven de wildste dag van hun leven op de kermis. Josje & Chenoa verzorgen de chihuahua Britney in het hondenkapsalon.
Josje stuurt Meester Joris naar huis en geeft les in de klas van Fran en haar klasgenootjes. Karen & Lyna gaan naar de hondenschool en lopen een wedstrijd agility. Quinn krijgt goochelles van Kobe en geeft een indrukwekkende show.
Josje vervult de wens van Maaike en bouwt een feestje in een luchtballon. Karen wordt door Alex uitgedaagd voor een wedstrijdje op de skipiste. Kristel neemt Zita en Matiz mee naar de bakkerij, waar ze koffiekoeken en taart leren bakken.
Kristel heeft een vlucht met een privéjet geregeld voor Lotte. Nore is gek op chocolade en leert samen met Josje pralines maken bij chocolatier Dominique Persoone. Karen vervult de droom van Amélie om modeontwerpster te worden.
Josje trotseert vandaag koude temperaturen en gaat ijsberen met Merit in het koude zeewater. Karen gaat op avonturendag samen met Elise & Helena. Floor maakt samen met Kristel een overheerlijke snoepjesjurk.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.