K3 Kan Het!

K3 Kan Het!

Josje, Karen en Kristel slaan de handen in elkaar om de leukste kinderdromen te vervullen.

Afleveringen

13 afleveringen

Kristel gaat samen met Sira turnen met turnkampioene Aagje Vanwalleghem. Intussen gaat Josje racen met Joppe onder toeziend oog van Anthony Kumpen en zal Karen een kampeerfeestje organiseren voor Lize.
Karen gaat vandaag met Robbe een echte stoomtrein besturen en Josje gaat met Juna Jane picknicken en met een heuse tandem rijden. Kristel maakt vandaag Catho's droom waar door haar te laten proeven van het luxueuze leven als miljonair.
Kristel neemt Ezra mee naar stuntman Olivier Bisback om te leren stunten in een film. Karen mag met Femke gaan paardrijden. En dat dan nog eens romantisch op het strand bij zonsondergang. Josje en Lyana mogen kapper spelen.
Kristel richt een waar clubhuis in voor vier vriendinnetjes terwijl Karen en Aico terugreizen naar de riddertijd. Aico wordt namelijk opgeleid tot ridder. Josje neemt samen met Stella de vlucht naar Mallorca om er te werken als stewardess!
Samen met Belle Perez maakt Karen een spaanse versie van Oya Lélé, speciaal voor de spaanse vriendinnetjes van Laura. Kristel en Lynn gaan op stap met postbode Sam en Josje gaat op survivaltocht met Veerle & Iris, twee stoere meiden.
Josje gaat met Zoé meetrainen met de eersteklasser Waasland-Beveren. Carolijn mag van Karen een keertje mee acteren in de televisie-serie Rox. Kristel kruipt dan weer in een catamaran om Manon te leren zeilen.
Evelien gaat met Karen en Sofie Van Moll op pad op Pennenzakkenrock als ware reporter terwijl Josje Kyara inwijdt in de wereld van de cheerleaders. Kristel maakt samen met Zonne een kunstwerk dat zelfs beoordeeld wordt door een echte jury.
Kristel gaat samen met C3 hun saai klasje omtoveren tot een pareltje. Karen gaat met Amélie frietjes leren bakken bij frituuruitbater Jo en Josje vervult Amelie's droom door samen met haar en Miguel Wiels Mama Sé te zingen.
Kristel is vandaag met Rune redder aan zee. Josje gaat samen met Bartel Van Riet een moestuin aanleggen bij Femke & Lien. Uiteraard mogen ze meehelpen! Samen met Nine en Chiro Baal, zal Karen ondergedompeld worden in het Chiro-leven.
Wout Bru leert Kristel en Elise alles over het koken als sterrenchef. Karen gaat met Lola breakdancen en Josje mag Nora's been ingipsen. Gelukkig moet ze die niet eerst breken.
Karen gaat met Keela in de spannende achtbaan 'Anubis The Ride'. Kristel mag dan weer ChloÃ" gelukkig maken en een dagje samen clinoclown zijn. Josje gaat met Lukan, die graag model wil worden, naar een groot internationaal modefestival.
Karen stelt Floris voor aan Regi en samen leren ze de kneepjes van het DJ-vak. Josje gaat samen met Lente achter de kassa zitten in de supermarkt en Kristel en Bo worden verwacht bij striptekenaar Charel Cambré.
Kristel en Tilli nemen vandaag het burgemeesterschap op zich in Mechelen terwijl Josje met Febe en Estée op de boerderij van boer Dré gaan helpen. Karen en Helena gaan vandaag meeracen in een zeepkistenwedstrijd.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.