LouisLouise

LouisLouise

Romantische telenovelle over een onverbeterlijke macho die op een dag als vrouw wakker wordt.

Afleveringen

198 afleveringen

Louis staat als hoofdredacteur van het mannenblad Don aan de vooravond van een belangrijke vergadering met een investeerdersgroep. Hij dumpt zijn zoveelste vriendin-van-een-nacht, Eva, en gaat zorgeloos werken. Samen met zijn vrienden Bruno en Patrick maakt hij zich vrolijk over de vrouwen. Eva is woest omdat Louis haar liet vallen en neemt met de hulp van haar vriendinnen wraak. (afl.1 en 2)
Louises presentatie voor de investeerdersgroep is een succes en de hele redactie reageert opgelucht. Vooral Thomas is enthousiast over haar. Louise zelf is vooral gefrustreerd omdat ze er nog altijd als een vrouw bijloopt en ze drinkt zich een stuk in haar kraag. Ook Vic heeft zorgen, namelijk over de opvolging van Louis in het bedrijf.
Tot grote frustratie van Bruno wordt niet hij, maar Louise door Vic aangeduid als opvolger van Louis. Bruno maakt haar onverbloemd duidelijk dat ze aan hem een harde tegenstander zal hebben en hij gaat meteen tot de actie over. Louise is niet van plan om met zich te laten sollen en ze gaat in de tegenaanval.
Op de redactie van Don slingeren de bewijzen rond van Bruno's zeer wilde avond. Hij beseft meteen dat Louise hem te slim af is geweest. De dochter van Vic, Natalie, keert terug na een tegenvallend verblijf in het buitenland.
Natalie, de dochter van grote baas Vic, steekt niet onder stoelen of banken dat ze Thomas wel ziet zitten. Zelf ziet de art-director meer in Louise. Bruno daarentegen wil de nieuwe hoofdredacteur schaakmat zetten en hij probeert Anouk daarbij aan zijn kant te krijgen. Ondertussen worstelt Louise met haar vrouwelijke identiteit.
Bruno, Anouk en Kaat bundelen de krachten om de nieuwe hoofdredacteur, Louise, in haar blootje te zetten. Letterlijk. Hun gemeen plan inspireert Louise wel om een gewaagd themanummer te maken. Op de redactie aast Natalie op de job van Kaat, de redactrice die verantwoordelijk is voor mode en showbizz.
Natalie legt meer en meer beslag op de job van Kaat én ze grijpt elke kans om met Thomas te flirten. Charlotte wil de vloek van Louis laten verbreken en ze kaart in haar radioprogramma het paranormale aan. Louise organiseert tijdens de middagpauze een redactiemeeting om het heksennummer te bespreken. Receptioniste Jana verdenkt sollicitant Nico ervan haar MP3-speler te hebben gestolen.
Charlotte heeft via de radio het adres gekregen van een astroloog die Louise mogelijk kan helpen. Ze maken meteen een afspraak, maar die loopt niet goed af. Op de terugweg naar huis komt Louise ook nog in de problemen omdat een politieman haar papieren vraagt.
Receptioniste Jana blijft Nico verdenken van diefstal en ze smeekt Vic om de jongeman niet aan te nemen. De vraag is of Vics respect voor Jana opweegt tegen de last die hij met Nico's oma heeft als hij afziet van de aanwerving.
Het dochtertje van Thomas is weggelopen. Louise start samen met de art director de zoektocht naar Femke. Meer nog, ze voorkomt dat het kind wordt aangereden door een wagen. Nadat ze van de emoties bekomen zijn, poseert Louise voor de cover van het heksennummer.
Vic en Theo zijn razend omdat Louise zelf de cover van het heksennummer wou sieren en ze zetten de hoofdredactrice op haar plaats. Maar Louise geeft zich niet gewonnen en ze probeert Vic tot in de mannentoiletten te overtuigen van haar aanpak. Tevergeefs. Bruno geniet voor de volle honderd procent van zijn triomf.
Met de hulp van Charlotte vindt Louise iemand die haar valse papieren kan bezorgen, zodat Anouk haar inschrijving als werknemer in orde kan brengen. Louise besluit ook om het nummer over heksen niet op te geven en ze laat de persen stilleggen.
Louise is er het hart van in dat ze ontslagen is, maar op de steun van Charlotte kan ze dit keer niet rekenen. Bruno geniet van de situatie en wrijft nog wat zout in de wonde. Vic en Theo verwachten dat de verkoop van het heksennummer een ramp wordt en vrezen zelfs voor de toekomst van Don.
Louise is ontslagen en ze trekt zich terug in eenzaamheid, triest over haar mislukking. Maar ondertussen krijgt het heksennummer met de hulp van Charlotte aandacht op de televisie en wordt het ook financieel een schot in de roos. Het nummer is in een mum van tijd uitverkocht en moet herdrukt worden.
Na het zien van Thomas' videoboodschap komt Louise terug op haar beslissing en stemt ze in om Don opnieuw te leiden als hoofdredacteur. Charlotte is bang dat Louise verliefd aan het worden is op de art director en wil dat ze hem duidelijk maakt dat het niets zal worden.
Louise vermoedt dat Theo en Bruno iets achter haar rug proberen te regelen. Ze vertrouwt het zaakje niet en ze achtervolgt hen zelfs tot in de sauna. Maarten maakt Charlotte opnieuw avances. Ondertussen laat Vic een feestje organiseren om het succes van het heksennummer te vieren. Natalie wil van Thomas weten waarom hij zich opeens zo koel gedraagt.
Louise ontmoet op het feestje in de Skybar een knappe lesbische vrouw en neemt haar mee naar huis. Charlotte reageert heel jaloers, met als gevolg dat Louise er de volgende dag alleen voor staat om zich aan te kleden voor het werk.
Sinds Louise in mannenkleren op het werk is verschenen, wordt er over haar seksuele voorkeur geroddeld. Louise verzekert Thomas dat ze niet op vrouwen valt, maar er is duidelijk iets gebroken tussen hen. Voor Natalie is dit een uitgelezen kans om toenadering te zoeken tot de art director.
Louise vindt dat ze zich bij Thomas moet excuseren, maar hij wordt volledig opgeëist door Natalie. En dat zal hij geweten hebben. Louise laat hem overuren kloppen en verwijt hem zich door de eerste de beste vrouw te laten zoenen. Theo weet dat een verzoening tussen Anouk en Bruno nog niet voor morgen is en hij besluit haar zelf te paaien. Nico onderneemt een nieuwe poging om Jana te versieren.
Louise probeert de brokken te lijmen bij Thomas, maar ze maakt het alleen maar erger. Theo versiert Anouk om haar medewerking te krijgen voor het profijt dat hij en Bruno willen doen bij een adverteerder. Twee redacteurs van Don bellen onder een valse naam naar Charlottes programma om hun eenzame hart uit te storten. Thomas krijgt thuis het bezoek van een aantrekkelijke jongedame.
Louise kijkt thuis naar Anderlecht-Club Brugge oftewel de voetbalmatch van het jaar, want bij de mannelijke collega's is ze niet welkom. Charlotte kampt met een slecht humeur om een scheef gelopen date met Maarten en ze vraagt zich af wat er mis is met haar.
Sinds Louise en Thomas elkaar tegen het lijf zijn gelopen in het park, kunnen ze zich geen houding geven op het werk. Natalie maakt met haar geflirt de situatie nog moeilijker. Kaat en Patrick scheppen tegenover elkaar op dat ze een streep hebben getrokken onder hun vrijgezellenleven. Anouk gaat nog een stap verder in haar plan om Bruno een hak te zetten.
Louise zit in nauwe schoentjes want Vic is vastbesloten om met Louis te bellen. Kaat is het gepest van Natalie beu en neemt ontslag. Maarten komt eten bij Louis en Charlotte. Deze laatste wordt jaloers als de gast veel aandacht besteedt aan Louise. Anouk pronkt met het juweel dat ze van Theo heeft gekregen.
Op vraag van Charlotte helpt Elvis Louises stem vervormen, zodat zij als Louis kan telefoneren met Vic. Vic is in de wolken dat hij eindelijk contact heeft met Louis. Bruno ziet met lede ogen aan hoe Theo Anouk inpakt met dure geschenkjes. Vic verplicht Natalie haar verontschuldigingen aan te bieden aan Kaat. Femke toont Louise haar collectie stenen en fossielen.
De dief die de kassa heeft leeggehaald, wordt gezocht én gevonden. Louise vermoedt echter dat niet de echte schuldige is gevat en voor één keer deelt Theo haar mening. Thomas en Louise lijken elkaar nu echt te zullen vinden en ook Patrick en Kaat beleven op romantisch vlak fijne dagen.
Bruno en Anouk zoeken een manier om te achterhalen wie Louise echt is. Ze hopen via haar medische attesten meer te weten te komen. Louise weigert echter om als vrouw naar een dokter te gaan. Thomas wil een duidelijke scheiding tussen werk en privé. Hij is niet tevreden dat Femke achter zijn rug contact zoekt met Louise. Natalie maakt Kaat het leven zuur.
Louise keurt de relatie tussen Charlotte en Maarten allerminst goed. Ze haat Maarten. En dat is heel duidelijk tijdens een etentje waarvoor ze Thomas vraagt om haar tafelgenoot te zijn. Theo versiert Anouk, tot grote frustratie van Bruno. Patrick en Kaat hebben allebei een blind date met iemand die ze via het internet hebben leren kennen.
Er wacht Louise een nieuwe ervaring als vrouw wanneer ze ontdekt dat niet alleen mannen haar op hun benen hebben. Charlotte probeert haar te overhalen om te waxen, maar dat loopt niet meteen zoals gepland. Nico probeert van Jana een kus te stelen en dat is niet naar haar zin. Kaat zit met het tegenovergestelde probleem. Haar blind date, ene Mario, is gisteren niet eens komen opdagen.
Bruno wil koste wat het kost met Louis telefoneren. Louise roept de hulp in van Charlotte en Elvis, maar niet alles loopt volgens plan. Bruno ruikt onraad en confronteert Charlotte met zijn vermoedens. Louise heeft eindelijk een afspraakje met Thomas. De avond verloopt echter niet zoals ze had gehoopt en daar profiteert Natalie van.
Natalie slooft zich uit om Thomas voor zich te winnen. Wanneer Louise hem ontwijkt, verdenkt de art director haar ervan jaloers te zijn. Maar ze heeft een andere reden. Bruno heeft steeds meer vragen rond de identiteit van Louise. Hij hoopt dat Charlotte hem meer kan vertellen. Kaat en Patrick spreken opnieuw af. Om zeker te zijn dat ze elkaar herkennen, sturen ze elk hun foto.
Terwijl Louise haar best doet om het nieuwe nummer tijdig af te krijgen, steekt jaloezie overal de kop op. Zowel Charlotte, Maarten als Natalie hebben er last van. Ondertussen bereiden Kaat en Patrick zich volop voor op hun ontmoeting met Mario en Annelies.
Natalie pikt voor de zoveelste keer een idee van Kaat in. Wanneer Louise hiervan weet krijgt, stelt ze resoluut orde op zaken. De vraag is hoelang ze dit nog zal kunnen doen. Haar artikel doet immers het nodige stof opwaaien. En het ziet er niet goed uit voor Don als blijkt dat Harold, het hoofd van de investeerdersgroep, onderweg is naar Hercules.
Kaat en Patrick blijven elkaar onder een pseudoniem versieren. Harold wil het contract niet verlengen, maar verandert van mening wanneer hij hoort dat de nieuwe Don is uitverkocht. In allerijl wordt in de skybar een feestje georganiseerd. Harold is meteen weg van Louise, die met haar artikel verantwoordelijk is voor het succes.
Louise slaagt erin om Harold het contract met Highfive te laten tekenen. Hoe ze dat gefikst heeft, houdt ze voor zichzelf. Zelfs Thomas kent het ganse verhaal niet en hij loopt kwaad weg. Ondertussen wordt er op de redactie een weddenschap gehouden: heeft Louise met Harold geslapen of niet? Louise zint op wraak, zeker als ze hoort dat Bruno Charlotte heeft proberen te versieren.
Louise bezorgt Bruno een aanlokkelijke, maar valse werkaanbieding. Hij tuint erin en neem ontslag bij Hercules. Maar eerst laat hij zich nog eens flink gaan op de redactie door iedereen te vernederen en te beledigen. Op de uitgeverij wordt geroddeld over Louise en Harold en over wat er tussen die twee zou zijn gebeurd. Kaat en Patrick zoeken op een onhandige manier contact.
Bruno wil graag zijn job terug bij Hercules, maar niemand lijkt daar happig op. Hij blijft rondhangen in de buurt en gaat in de clinch met Louise. Natalie brengt Thomas naar huis en maakt kennis met zijn dochtertje Femke.
Het ongenoegen bij de redactieleden is groot wanneer Vic Bruno weer in dienst neemt. Bruno schakelt Nico in om de ploeg opnieuw achter zich te krijgen. Geen eenvoudige klus, zo blijkt. Wanneer Bruno met een kameraad probeert om Louise een loer te draaien, wedt hij letterlijk op het verkeerde paard.
Thomas is kwaad op Louise omdat ze hem heeft voorgelogen en Natalie ziet opnieuw haar kans. Bruno en Anouk smeden een nieuw plan om het ontslag van Louise te bekomen. Maar ze moeten wel aan haar handtekening zien te geraken.
Louise ontwaakt met een ferme kater en ze herinnert zich niet meer wat ze de vorige nacht bij Bruno heeft uitgespookt. Er zit maar één ding op: haar trots inslikken en hem bellen. Thomas wil dat Natalie zijn dochtertje leert kennen, maar Femke zit niet te wachten op deze blonde heks.
Femke vraagt Louise om samen iets te ondernemen tegen Natalie, maar het meisje kan niet verhinderen dat ze door haar papa samen met de blonde heks naar het shoppingcenter wordt gestuurd. Ondertussen worden Kaat en Patrick door Anouk betrapt in de toiletten.
Thomas neemt afstand van Natalie na het voorval met Femke in het shoppingcenter. Claudia verveelt zich thuis en valt Vic lastig op het werk. Ze loopt er echter ook Theo tegen het lijf. Bruno en Anouk beramen ondertussen een nieuw plan tegen Louise, maar Kaat heeft staan luistervinken en ze waarschuwt de hoofdredactrice. Louise geniet van haar vriendschap met Femke.
Charlotte en Louise doen geen oog dicht omdat ze voor Laurens moeten zorgen nu zijn mama in het ziekenhuis ligt. Een vermoeide Louise verwaarloost haar werk en Vic dreigt met ontslag wanneer een adverteerder afzegt door haar geklungel. Thomas wil haar helpen. Ondertussen ontdekken Kaat en Patrick dat ze tot voor kort elkaars internetliefje waren.
Louise ziet geen andere oplossing dan Laurens mee te nemen naar het werk. Op het eerste gezicht een domme beslissing, maar de baby zorgt er wel voor dat een belangrijke adverteerder het contract tekent. Vic heeft intussen genoeg van de chaos op de uitgeverij.
Vic wil dat er op de redactie aan teambuilding wordt gedaan om alle onderlinge wrijvingen weg te werken. Louise moet de sessie organiseren en zij zet Charlotte op de zaak. De radiopresentatrice zit nu toch zonder werk én ze heeft nog psychologie gestudeerd.
Tijdens de teambuildingsessie worden Kaat en Patrick betrapt én vraagt Thomas aan Louise of ze een geheim heeft. De volgende dag is het een en al harmonie op de redactie, tot blijkt dat Louise verkozen is tot zakenvrouw van het jaar. Bruno is stikjaloers en hij probeert Louise in de pers in een negatief daglicht te plaatsen.
Bij de uitreiking van de trofee is er een incident tussen Thomas en Louise en dat terwijl de televisiecamera's draaien. De beelden belanden meteen op het internet en Thomas wordt door zijn collega's uitgelachen. Alleen bij Natalie vindt hij begrip. Meer zelfs: ze nodigt hem uit om mee te gaan eten met haar ouders en Theo. Maar ze vertelt Thomas niet alles.
Na de confrontatie met Louise wil Thomas dat Natalie het misverstand van hun verloving zo snel mogelijk rechtzet. Maar voor Natalie is daar geen haast bij. Wanneer Louise hoort dat Bruno de drukpersen gesaboteerd heeft, vraagt Anouk haar om nog niks tegen Vic te zeggen. Ze hebben immers elk hun reden om Bruno eens goed te laten voelen hoe zoet de wraak van een vrouw kan zijn.
Theo grijpt elke kans om bij Claudia twijfel te zaaien over Vic. Bruno ziet op een terrasje Charles, een bevriend modeontwerper, terug. De man werkt sinds een paar jaar voor een Italiaans modeblad, maar heeft het daar wel gezien. Bruno is vastbesloten om Charles binnen te loodsen bij Don als art director.
Terwijl Charles wordt rondgeleid in zijn nieuwe werkomgeving, tast Thomas nog altijd in het duister over zijn professionele toekomst. Louise krijgt het echter niet over haar hart hem het slechte nieuws te vertellen. Wanneer Thomas uiteindelijk toch te weten komt wat er gaande is, neemt hij zwaar ontgoocheld ontslag.
Vic geraakt niet wijs uit de rekeninguittreksels, maar dit probleempje verdwijnt in het niets bij de woede-uitbarsting van Kaat. De redactrice is niet te spreken over Charles, de vervanger van Thomas. Ook Louise slaagt er niet in om samen te werken met de nieuwkomer, die het nodig vindt om voortdurend zijn mening op te dringen en met plezier de sfeer op de redactie verpest.
Charles verleidt en chanteert Jana. Charlotte draagt Louise op om Jana te bespioneren om hierover meer te weten te komen. Dat spoor draait echter op niets uit. Natalie vertelt Thomas dat haar ouders gaan scheiden. Claudia neemt inderdaad een zekere meester Liekens onder de arm. Ondertussen duikt er op Radio Bavo een fan op die wel erg charmerend is voor Charlotte. Vic, die nog niet op de hoogte is van Claudia¿s plannen om te scheiden, geniet intussen van Natalies verloving met Thomas. Als Charles te ver gaat met Jana, gaan de poppen aan het dansen...
De fan van Charlotte, Julien, begint hoe langer hoe meer de allures van een stalker te krijgen. Claudia roept de redactie samen en meldt dat zij vanaf nu het roer in handen neemt. Bruno ziet meteen zijn kans schoon en slijmt zich een breuk bij Claudia. Ondertussen ontdekt Nico de naaktfoto's van Jana op het internet. Thomas is terug aan de slag bij Don.
Charlotte voelt zich meer en meer belaagd door haar stalker. Bruno ontdekt dat er meer aan de gang is tussen Claudia en Theo en confronteert Theo hiermee. Ondertussen wil Vic koste wat het kost bewijzen dat hij door de callgirl in de val is gelokt. Hij vraagt Louise om hulp. Natalie haalt alles uit de kast om Thomas definitief voor zich te winnen, maar Femke maakt het haar niet gemakkelijk.
Na alweer een boeket rozen halen Charlotte en Louise er de politie bij om uit te vissen wie de stalker van de radiopresentatrice is. Femke houdt het niet meer uit bij Thomas en Natalie. Het meisje wil bij Louise komen wonen. Claudia en Vic geven tegenstrijdige opdrachten aan de redacteurs.
Vic heeft het er moeilijk mee dat hij weer een jaartje ouder is. Hij slaat aan het fitnessen en koopt een pruik om er jonger uit te zien. Op de redactie wil men Vic over zijn dipje helpen door een feestje voor hem te organiseren in de Skybar. Als special act heeft Patrick een hypnotiseur voorzien. Ondertussen wordt Charlotte weer belaagd door haar stalker. Hij dringt zelfs door tot in de loft...
Tijdens het verjaardagsfeestje van Vic wordt Louise gehypnotiseerd en verraadt zo haar identiteit bijna. Charlotte weet haar net op tijd te redden, maar de achterdocht bij Bruno en Anouk is toch gewekt. Ze gaan op onderzoek en ontdekken dat er een Louise De Roover bekend staat als oplichtster.
Tijdens de samengeroepen personeelsvergadering wordt Louise geconfronteerd met Bruno's bewijsmateriaal dat ze een oplichtster is. Ze kan geen enkel antwoord geven op de vragen naar haar verleden en ziet slechts één uitweg: haar identiteit prijsgeven. Maar dat is buiten Charlotte gerekend.
Louise en Thomas hebben de grootste moeite om hun gevoelens voor mekaar te maskeren wanneer ze samen opgesloten zitten in de lift. Op de redactie is er onenigheid over het thema voor het nieuwe nummer. Bovendien is Claudia niet tevreden over de uitwerking van het hoofdartikel en de cover.
Het nieuwe nummer van Don is een fiasco, wat te wijten is aan Claudia's grillen en aan intercollegiale probleempjes. Het gevolg is wel dat Vic terug wordt aangesteld als hoofd van Don. Hij laat prompt een televisieploeg komen om een positieve reportage over de redactie te maken. De meningen over het doel ervan zijn echter sterk verdeeld. Bovendien blijkt de regisseur, Mattias, de ex-verloofde van Natalie te zijn.
Vic heeft het moeilijk na de televisiereportage waarin onder meer te zien was dat Claudia en Theo een affaire hebben. De spanningen met Theo lopen hoog op, maar Vic vindt onverwacht troost bij Charlotte. Kaat laat Patrick op haar manier weten dat het gedaan is tussen hen. Thomas polst nogmaals bij Louise naar haar gevoelens.
Het klikt heel goed tussen Charlotte en Vic. Louise heeft het best wel moeilijk met hun opflakkerende verliefdheid. Hetzelfde kan worden gezegd van Julien, de gestoorde stalker van de radiopresentatrice. Hij dringt terug de loft binnen. Louise treedt meteen op, maar ze houdt aan haar actie een rug- en nekkwetsuur over.
Natalie dreigt Thomas te verliezen aan Louise en ze zet haar beste beentje voor. Via bemiddeling van haar vader komt ze aan een jobaanbod in Milaan, waar Thomas als fotograaf aan de slag kan. Zijn stoutste droom wordt hiermee werkelijkheid. Vic vraagt wel een wederdienst: het koppel moet zich officieel verloven. Ondertussen ontwikkelt de romance tussen Vic en Charlotte zich verder, tot grote jaloezie van Claudia.
Louise worstelt met haar gevoelens voor Thomas. Moet ze hem zeggen dat ze verliefd op hem is? En zal hij dan niet naar Italië vertrekken met Natalie? Charlotte is van mening dat Louise open kaart moet spelen. Natalie steekt ondertussen een tandje bij en kiest ondertussen haar trouwjurk. Zowel Claudia als Maarten zijn jaloers op de romance van Charlotte en Vic. En Kaat en Patrick laten zich helemaal gaan in de sauna.
Claudia vermoedt dat het Italië-plan een list is van Vic om haar en haar dochter uit elkaar te drijven. Ze vraagt Mattias om zijn charmes uit te spelen en het hart van Natalie opnieuw te veroveren. Maar Natalie is vooral bang dat Thomas van gedacht zal veranderen over hun verloving en ze zorgt ervoor dat ze overmorgen al naar Italië verhuizen. Met het vertrek van de art director zo akelig dichtbij beseft Louise nu helemaal dat ze van Thomas houdt. Charlotte moedigt haar aan om meteen actie te ondernemen. Ondertussen denkt Kaat dat ze zwanger is.
Louise heeft geen zin om naar het verlovingsfeest van Natalie en Thomas te gaan. Maar dat is buiten Charlotte gerekend. Zij verplicht Louise om eindelijk uit haar kot te komen. Voor één keer vallen de woorden niet in dovemansoren. Gelukkig maar, want Thomas en Louise vinden mekaar in de gietende regen. Patrick wil weten waarom Kaat zo raar doet, maar zij laat niet in haar kaarten kijken.
Louise en Thomas zijn helemaal klaar voor hun relatie, maar Natalie strooit roet in het eten. Haar nieuws slaat in als een bom. Charlotte ligt nog steeds overhoop met Maarten omwille van Evy, maar met Vic lijkt ze haar soulmate gevonden te hebben. Nico vindt een ketting in de Skybar en hij gebruikt het sieraad om bij Jana op een goed blaadje te komen. Kaat heeft nog altijd niet aan Patrick verteld dat ze zwanger is.
Vic verkondigt op de redactie met luid tromgeroffel dat Natalie en Thomas niet naar Italië vertrekken ... omdat ze een kindje krijgen. Vic promoveert zijn toekomstige schoonzoon ook tot assistent van Louise. Bruno reageert gefrustreerd omdat hij niet opklimt binnen het bedrijf en Louise is evenmin happy met de beslissing. Patrick weet nog altijd niet dat Kaat zwanger is.
Claudia krijgt bijna een crisis als ze hoort dat Thomas, met wie ze niet hoog oploopt, gepromoveerd is tot assistent-manager. Theo is evenmin te spreken over de hervorming, vooral uit eigenbelang. En Louise neemt vrij om niet met Thomas en zijn nieuwe functie geconfronteerd te worden.
Charlotte organiseert een live-uitzending in de Skybar tijdens de Sprookjesnacht. Verkleed als Peter Pan maakt Louise haar opwachting. Ze krijgt er geen spijt van, want er is ook een magiër aanwezig. Deze Rustafa beweert zelfs dat hij haar kan transformeren en geeft haar een magische thee. Voor Vic eindigt de Sprookjesnacht echter in het ziekenhuis. Theo heeft een idee om Bruno terug in zijn oude positie te krijgen.
Louise is niet erg opgezet met het feit dat Vic zijn intrek genomen heeft op de loft. Jana neemt een kalmeringspil van Vic. de pil heeft het verkeerde effect en jana loopt in lingerie door het gebouw. Nico voelt zich rot nu hij in de skybar ontslagen is. Jana voelt zich schuldig. Ze wil het graag goedmaken. Theo, Bruno en Anouk gaan verder met hun plan om Louise en Thomas ten val te brengen. Ze maken een DON met hetzelfde thema als Men's world, nl 'het lot'.
Maarten is niet onder de indruk van Evy haar presentatiewerk bij Radio Bavo en hij verplicht Charlotte om de weinig getalenteerde jongedame te coachen. De lessen verlopen echter niet van een leien dakje.
Louise voelt zich helemaal niet lekker bij de nieuwe situatie op de redactie. Bovendien grijpt Bruno elke kans om haar te pesten. Louise kan de toestand niet langer aan en geeft haar ontslag. Vic weet dat Charlotte zich zorgen maakt over 'Het hart op de tong' en hij gaat in de aanval. Kaat geeft Patrick de bons.
De hele redactieploeg van Don gaat in Oostende twee dagen brainstormen over het volgend nummer en over de toekomst van het blad. Louise valt echter op mysterieuze wijze ten prooi aan een virus dat haar darmen teistert. Ze valt uit, net op het moment dat ze haar speech wil afsteken, die haar positie en inhoudelijk overwicht in ere moet herstellen. Ondertussen krijgt Charlotte haar radioprogramma terug.
De moeder van Louise, Suzanne, zorgt voor ophef als ze aankondigt dat ze een tijdje blijft logeren. Maar ze shockeert Louise pas echt als ze zegt dat ze in de stad is om haar internetdate te zien. Dat haar moeder zoiets doet! Nico probeert Jana intussen van haar examen af te leiden en haar via de valiumpillen van Vic opnieuw te verleiden.
Louise kijkt knarsetandend toe hoe Suzanne, haar moeder, zich als een bakvis door haar internetvriend Robert laat versieren. Ze moet en zal de romantische avond saboteren. Vic en Charlotte zitten ondertussen gegijzeld in de slaapkamer. Om de situatie nog ingewikkelder te maken, verschijnt Thomas aan de deur. De volgende dag wordt het ronduit gevaarlijk voor Louise want Suzanne maakt haar opwachting op de redactie om met Bruno te spreken.
Thomas heeft zich verzoend met Natalie en organiseert in de skybar een feestje voor haar verjaardag. Louise is de enige die niet welkom is. Geen nood, want er is een reünie van Louis' school. Maar ook hier blijkt ze persona non grata te zijn. Jana betrapt Patrick terwijl hij in de toiletten een ongewoon instrument bespeelt. Charlotte helpt Louise de show te stelen op Natalie's feestje. Maar de avond is nog niet gedaan.
Bruno vraagt Louise of de klasreünie in de loft kan doorgaan. Zij is laaiend enthousiast, maar beseft niet dat Bruno een dubbele agenda heeft. Tijdens de party worden er heel wat pintjes verzet en probeert Sam, een oude studiekameraad van Louis, met Louise aan te pappen. Natalie beseft dat ze zo snel mogelijk zwanger moet worden als ze Thomas niet wil kwijtspelen, maar zijn oud-klasgenoot Lars verstoort haar passionele plannen. Martini: 13.23
Natalie wil dat Thomas de geheimzinnige documenten van haar vader tekent, maar Thomas werkt niet mee. Charlotte dringt aan bij Louise om op onderzoek te gaan bij een gynaecoloog. Louise kan nauwelijks geloven dat ze nog maagd is. Wanneer ze dat nieuws doorbelt naar Charlotte, vangt Anouk dat toevallig op. Het nieuws dat Louise nog maagd is doet vlug de rond. Thomas is niet klaar om met Natalie naar een nieuw appartement te verhuizen.
Natalie zit in zak en as omdat Thomas niet klaar is om met haar naar een nieuw appartement te verhuizen. Ook Louise heeft een rotdag. Het nieuws dat ze nog maagd is, verspreidt zich als een lopend vuurtje op de redactie en ze is het mikpunt van alle spot. Deze publieke vernedering is voor Louise te groot en ze neemt een drastische beslissing. Ondertussen neemt Thomas het hoofdartikel voor zijn rekening.
Thomas heeft het hoofdartikel gewijd aan maagdelijkheid. Bruno wijst het thema radicaal af. Kaat haalt de tekst echter uit de prullenmand en toont die aan Louise en zij op haar beurt aan Vic. Hij beseft dat het een gewaagd onderwerp is voor Don, maar is bereid het risico te nemen. Ondertussen probeert Patrick met zijn optreden als Loverboy de liefde van Kaat opnieuw voor zich te winnen. En Natalie probeert via Femke Thomas te overtuigen om mee te verhuizen naar het nieuwe appartement.
Vic en Louise zijn er helemaal gerust in wanneer Harold samen met human resources manager Sonja naar de redactie komt. Harold stond immers volledig achter het nummer over maagdelijkheid en de verkoopcijfers zijn ook zeer goed. Maar wat Vic en Louise niet weten, is dat Harold door Theo inmiddels is bewerkt. Natalie schreeuwt van de daken dat ze gaat samenwonen met Thomas. Voor Louise is het slikken wanneer ze het nieuws verneemt en ze kan het niet laten de gevoelens van Thomas voor Natalie in vraag te stellen.
Iris vreest voor haar job nu Thomas en Femke gaan verhuizen. Ook bij Don komt de werkzekerheid in het gedrang. Door toedoen van Louise dreigen er immers afvloeiingen. Feit is dat Sonja, de human resources manager van High Five, aan een grondige doorlichting van de redactie is begonnen én aan de evaluatiegesprekken. Louise kampt door dit alles met een schuldgevoel en haar dag wordt nog ellendiger wanneer Bruno wil weten hoe het komt dat ze niet op de stamboom van de familie De Roover staat. Ondertussen gaat het met Vic van kwaad naar erger.
De evaluatiegesprekken van Sonja zorgen voor spanningen op de redactie. Jana verdenkt er Nico van haar job te willen inpikken en verklaart hem openlijk de oorlog. De sfeer verbetert er niet op wanneer Sonja een elektronische prikklok laat installeren. Louise heeft hier geen probleem mee en ze gaat ook in op de uitnodiging van Sonja om samen naar de sauna te gaan.
Bruno geeft Anouk de opdracht om Sonja te versieren, maar Natalie strooit roet in het eten. Thomas vertelt eindelijk aan Femke dat ze een broertje of een zusje krijgt. En samen maken vader en dochter een afspraak bij de gynaecoloog voor de eerste echografie. Natalie komt hierdoor in zeer nauwe schoentjes en ze beseft dat ze dringend actie moet ondernemen... Theo wordt benaderd door een vrouw met wie hij liever niet wordt gezien.
Thomas is er kapot van dat hij nu toch niet opnieuw papa wordt en hij zoekt troost bij Louise. Natalie brengt ondertussen haar ouders op de hoogte in de Skybar. In tegenstelling tot Claudia vindt Vic het verschrikkelijk dat zijn dochter een miskraam heeft gehad en hij grijpt opnieuw naar de valium. Louise krijgt een uitbarsting wanneer Sonja voorstelt om opnieuw te gaan stappen.
Natalie veinst een crisis over de miskraam. Thomas trapt er met beide voeten in en kiest haar kant, tot grote teleurstelling van Louise. Ondertussen rommelt het op de redactie. Sonja heeft immers een lijst opgesteld met namen van personeelsleden die mogelijk ontslagen zullen worden. Iedereen wil weten wie er moet vertrekken en er wordt op verschillende fronten een plan beraamd om Sonja's computer te kraken.
Louise is er niet over te spreken dat Thomas haar meeneemt naar het appartement waar hij met Natalie en Femke gaat wonen. Ze voelt echter dingen die ze nog niet eerder als vrouw gevoeld heeft. Ondertussen amuseert Natalie zich met haar ex-verloofde Mathias. Op de redactie voelt niemand zich op zijn gemak met Sonja in de buurt. Theo stelt voor om haar te helpen met de evaluaties.
Louise en Vic hebben het escortemeisje opgespoord dat door Theo is ingehuurd. Het duo probeert haar op alle mogelijke manieren te overtuigen om te getuigen dat ze deel uitmaakte van opgezet spel. Thomas loopt ondertussen Charlotte tegen het lijf en vertelt haar dat hij met Natalie gaat breken.
De job van Sonja bij Don zit er op. Vic krijgt zijn oude functie terug, Louise is opnieuw eindredacteur en Bruno wordt gedegradeerd tot assistent. Vic is zo blij dat hij een redactiefeestje wil organiseren in de loft. Louise ziet dat niet zitten en ze vraagt aan Charlotte om Vic af te wimpelen. Claudia wil de strijdbijl met Vic begraven en hem opnieuw toelaten in haar bed.
Er zijn spanningen tussen Charlotte en Vic omdat hij het redactiefeest in de villa van zijn ex laat doorgaan. Bruno ontdekt wat er aan de gang is tussen Thomas en Louise en hij zorgt ervoor dat Natalie diezelfde avond nog op de hoogte is. Zij is niet te troosten. Vic is razend omdat zijn kleine meisje gekwetst is en hij pakt Thomas aan...
Kreeg Thomas gisteren de volle lading van Vic, vandaag is het de beurt aan Louise. In een volle Skybar maakt de bezorgde vader haar harde verwijten en spreekt zelfs van verraad. Vic is zodanig woest dat hij niet langer onder één dak met Louise wil wonen. Ondertussen heeft Natalie een zwaar gesprek met Mattias, de regisseur met wie ze verloofd was voor Thomas. Na een nachtje op het veldbed in zijn kantoor is Vic gekalmeerd en hoopt hij ondanks alle spanningen toch het beste te maken van het redactiefeest.
Tijdens het redactiefeest strijden drie vrouwen voor de liefde van Vic. Na Charlotte en Claudia vindt Jana het nodig om open kaart te spelen en Vic haar gevoelens op te biechten. Natalie toont zich niet vergevingsgezind en zorgt ervoor dat Louise en Thomas de party snel verlaten. De twee zijn nog altijd stapelverliefd, maar toch doet een nachtmerrie Louise twijfelen aan hun toekomst als koppel. In tegenstelling tot Charlotte heeft Claudia geen onrustige nacht. Ze krijgt 's ochtends zelfs de kans om te bewijzen dat ze de enige echte mevrouw Mutsaert is en haar dag kan helemaal niet meer stuk wanneer ze haar oude vriendin Monica tegen het lijf loopt.
Claudia pleit bij Vic om haar oude boezemvriendin Monica een job te geven. Hij trapt met open ogen in de val en neemt haar als directiesecretaresse aan. Voor Jana is dit een nieuwe slag in het gezicht. Thomas en Louise ondernemen een nieuwe poging om hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Voor haar is het echter onmogelijk om intiem te zijn zolang hij niet weet dat ze geen gewone vrouw is. Theo broedt ondertussen op een nieuw plan om Vic, Claudia en Louise te pakken.
Jana voelt zich steeds meer verwaarloosd door Vic, zeker nu die Monica als nieuwe directiesecretaresse aantrekt. Ze gaat naar het dak van het gebouw om eraf te springen... Vic komt te weten dat Jana omwille van hem van het dak wil springen. Thomas beleeft zijn eerste werkdag bij de concurrentie terwijl Louise een vervanger moet zoeken. Al snel biedt Manu zich aan: een charmante, knappe man.
Manu laat blijkbaar geen enkele vrouw bij Hercules ongeroerd. Bruno maakt Anouk op hardhandige manier duidelijk waar zijn prioriteiten liggen. Anouk is woedend. Thomas vermoedt dat Manu een bedrieger is, maar Louise denkt dat Thomas jaloers is. Manu palmt Kaat in en laat haar zijn werk doen.
Thomas wordt overstelpt met complimenten door zijn nieuwe werkgever, maar toch klapt diezelfde Guido Vermeersch dicht wanneer de art director vragen stelt over zijn voorganger. Voor Thomas is dit het bewijs dat Manu, die zijn plaats bij Don heeft ingenomen, een mol is. Louise lacht de verdachtmakingen weg, maar opent toch een onderzoek. Anouk wil revanche nemen op Bruno en ze pakt uit met een nieuwe wagen. Ook Claudia is op oorlogspad. Zij kan het niet hebben dat Vic nog altijd een relatie heeft met Charlotte en wil de presentatrice keihard raken. Patrick kijkt uit naar de voetbalmatch tussen Don en grote concurrent Men's World. Hij is dan ook in alle staten wanneer Vic het jaarlijks treffen wil afgelasten.
Hercules wint de match tegen Men's World. Thomas wil vrijen met Louise. Louise bekent: zij is Louis. Thomas moet eerst lachen en is daarna kwaad. Hij gelooft haar niet. Louise probeert het uit te leggen.
Thomas vraagt een bevriend psychiater om raad, maar deze kan niets doen zolang hij Louise niet zelf gezien heeft. Claudia probeert Vic nog steeds te overtuigen om Radio Bavo over te nemen. Anouk doet alsof ze een rijke aanbidder heeft om Bruno jaloers te maken. Theo komt te weten dat Claudia en Monica iets voor hem verbergen.
Louise is razend wanneer ze ontdekt dat Michel een psycholoog is en het draait uit op een ruzie met Thomas. Charlotte is er achter gekomen dat Claudia Radio Bavo wil overnemen en ze wil dat Vic daar een stokje voor steekt. Bruno vermoedt dat Anouk een bedrieglijk spel aan het spelen is.
Theo en Monica groeien naar elkaar toe. Patrick daagt Nico uit en Nico neemt de uitdaging aan. Thomas heeft het moeilijk in zijn relatie met Louise. Ondertussen brengt Vic het thema van het volgende nummer aan: het mannelijk lichaam.
Claudia is razend omdat Theo met Monica aanpapt en ze geeft hem de volle lading. Ze is echter loslippig en verklapt haar dierbaarste geheim. Op de redactie verspreidt Bruno het gerucht dat Thomas homoseksueel is. Natalie gelooft er niets van, tot ze de foto's van de art director met het mannelijk model Gigi in haar mailbox vindt. Jana gaat in op een mysterieuze uitnodiging.
Thomas ziet nu pas de foto's van hem en Gigi, het mannelijk model en overtuigd homo. De art director beseft meteen dat dit een zet is van Bruno en hij gaat de confrontatie aan. Kaat is onder de indruk van Nico's positieve transformatie naar Jana toe, tot ze ontdekt dat alles om een weddenschap draait. Claudia wil koste wat het kost voorkomen dat haar geheim Vic en Natalie bereikt, maar Theo zijn discretie heeft een prijs.
Louise kan er niet tegen dat Thomas haar ontwijkt en ze wil weten waar ze staat. Eindelijk geeft hij toe dat hij met zijn gevoelens in de knoop ligt en moeite heeft om haar als vrouw te zien. Ook Natalie heeft een missie, nl. achterhalen wat er met haar papa aan de hand is. De jonge vrouw onderwerpt zowel Monica als haar moeder aan een kruisverhoor. Het huishouden van Louise en Charlotte draait vierkant. Louise besluit op zoek te gaan naar een poetsvrouw. Theo slaat munt uit het geheim dat hij met Claudia deelt.
Louise laat op de redactie vallen dat ze op zoek is naar een poetsvrouw. Bruno schiet meteen in zesde versnelling. Claudia wordt nog altijd gechanteerd door Theo. Nico is met Patrick een weddenschap aangegaan om Jana te veroveren. Hij komt in de problemen wanneer het spelletje uitkomt.
Louise weet dat Thomas het nog altijd moeilijk heeft om haar als vrouw te zien en ze besluit haar vrouwelijkheid extra in de verf te zetten. Isabel solliciteert als poetsvrouw bij Charlotte. Claudia deelt eindelijk haar geheim met haar ex-man Vic. Zijn wereld stort helemaal in. Ook Louise krijgt het benauwd wanneer Thomas haar voor de keuze stelt.
Louise kampt met liefdesverdriet en ze gebruikt Charlotte als verbale boksbal om zich op af te reageren. Hun scheldpartij wordt onderbroken door Isabel, de nieuwe poetsvrouw. Deze laatste vist in geen tijd uit dat er een haar in de boter zit tussen Louise en Thomas. Voor Natalie is dit fantastisch nieuws en ze probeert van de situatie te profiteren.
Louise heeft besloten volledig voor haar carrière te gaan. Ze stort zich op haar werk en dat zullen de collega's geweten hebben. Vooral met Thomas lopen de spanningen hoog op. Vic en Claudia hebben een moeilijk gesprek over Natalie. Deze laatste schakelt haar oude vlam Mattias in om Thomas jaloers te maken. Monica krijgt Jana op haar dak wanneer ze haar bureau komt opruimen.
Theo zint op wraak en besluit bij Natalie een boekje open te doen over haar vader. Tussen Thomas en Louise lopen de gemoederen steeds hoger op. Ze bereiken zonder meer een climax met haar ultimatum. Vic blijft hopen dat hij wel degelijk de papa van Natalie is, maar Claudia is overtuigd van het tegendeel.
Vic is bang dat hij zijn dochter zal verliezen. Louise zit volledig in de knoop met zichzelf en ze hoopt dat Thomas haar zal helpen bij het ontwarren. Anouk wordt geconfronteerd met het eerste kraaienpootje. Patrick beleeft de dag van zijn leven wanneer Nico hem uitnodigt voor een ritje.
Natalie kan haar moeder niet meer uitstaan sinds ze de waarheid kent en ze zoekt vooral troost bij Thomas. Louise heeft het hier heel moeilijk mee. Kaat ontdekt dat Patrick een motorrijcursus volgt en Louise ziet in de Skybar een oude bekende terug. Vic kan niet langer in onzekerheid leven over zijn vaderschap en hij stuurt aan op een DNA-test.
Anouk, Kaat en Louise hebben het gehad met de mannen op de redactie én met de exemplaren in hun privéleven. Een avondje stappen met enkele yuppies lijkt hen de oplossing om hun zorgen te vergeten. Theo ontdekt dat Vic een DNA-vaderschapstest overweegt en dat baart hem zorgen. Ondertussen achterhaalt Charlotte dat Louise contact heeft gehad met Maarten.
Maartens boek over mindfulness inspireert Louise en Vic voor het volgende thema van Don. Tijdens de redactievergadering zijn Bruno en Thomas de enigen die niet meegaan in de trip. Theo is vastbesloten zelf een DNA-onderzoek te laten uitvoeren, maar het blijkt niet eenvoudig om de nodige stalen van Natalie te bemachtigen
Theo wil laten onderzoeken of Natalie echt zijn biologische dochter is, maar hij slaagt er niet in om DNA-materiaal van haar te bemachtigen. Hij schuift de klus door naar Bruno en die op zijn beurt naar Nico. Op de redactie zijn alle vrouwen in de ban van Maarten en zijn mindfulness. Ook Louise voelt zich helemaal op haar gemak bij Maarten..
Charlotte verdenkt Louise ervan met Maarten te hebben geslapen. Nico bezorgt Bruno de gevraagde DNA-stalen van Natalie, maar hij wordt er niet rijker van. Thomas moet foto's van Maarten maken voor de nieuwe cover en doet dat in een rauwe, realistische stijl. Louise is niet te spreken over de visie van de art director en ze wil dat de fotoshoot wordt overgedaan. De spanningen lopen hoog op wanneer Vic zowel Maarten als Thomas uitnodigt voor een etentje.
Maarten is de eerste man bij wie Louise zich echt op haar gemak voelt. Ze overweegt dan ook om mee te gaan wanneerhij aankondigt aan de slag te kunnen in een opleidingscentrum in Stockholm. Charlotte mag er niet aan denken dat Louise zich in haar ongeluk stort en ze schakelt zelfs Thomas en Vic in om haar op andere gedachten te brengen. Maar of ze op hun hulp kan rekenen, is nog maar de vraag.
Volgens Louise is Maarten de liefde van haar leven en ze heeft besloten hem naar Zweden te volgen. Tijdens haar laatste werkdag bij Don wordt ze overstelpt met complimenten en nemen de collega's emotioneel afscheid. Thomas is de grote uitzondering. Hij bevindt zich dan ook op de parking, waar hij met Maarten duelleert om Louise.
Kaat heeft het haar vriend nog altijd niet vergeven dat hij een motor heeft gekocht. Patrick stelt alles in het werk om haar liefde terug te winnen. Het resultaat van de DNA-test is eindelijk voorhanden. Bruno beleeft een van de rottigste dagen van zijn leven.
De ex van Thomas, Sofie, verschijnt onaangekondigd op het verjaardagsfeestje van Femke. Louise voelt de grond onder haar voeten wegzakken en ze voelt dat er problemen gaan komen. Geen enkele moeite is Patrick teveel om het weer goed te maken met Kaat. Het is echter de vraag hoe hij zal reageren op haar ultimatum.
Het ziet ernaar uit dat Sofie terug deel zal uitmaken van het leven van Thomas en Femke. Theo probeert toenadering te zoeken tot Natalie. Patrick neemt een drastische beslissing en Kaat zoekt steun bij Jana.
Bruno zint op wraak na een uitbrander van Louise. Maar eerst moet hij Anouk terug aan zijn kant zien te krijgen. Kaat is ongelukkig omdat Patrick hun relatie echt voor bekeken houdt. Natalie krijgt een royaal voorstel in ruil voor liefde en vergeving.
Louise weet niet goed wat ze moet denken van de voorbije nacht en van de ex-vrouw van Thomas. Kaat worstelt met een gewetenskwestie: ze vindt eigenlijk niet dat haar collega's recht hebben op een deel van de loterijwinst. Feit is wel dat zij volop plannen maken om het geld te spenderen. Een radeloze Kaat vraagt de mening van Thomas en van Natalie. Deze laatste heeft zeer groot nieuws voor Vic.
Louise maakt zich zorgen over Sofie die in haar ogen een stoorzender is. Anouk, Patrick en Bruno zijn verbolgen omdat Kaat de winst niet wil delen. Anouk droomt verder van haar toekomst met Bruno, maar wordt beloond met een koude douche. Vic wil zijn taak als bedrijfsleider niet delen.
Louise zit er mee dat Femke boos op haar is. Natalie ergert zich blauw aan Theo tijdens hun etentje op restaurant, maar feit is dat hij haar kan helpen om haar ambities te realiseren. Anouk betrapt Bruno wanneer hij na kantooruren een feestje bouwt met een model. Ze is razend en neemt ogenblikkelijk wraak. Patrick kan er niet van over dat Kaat blijft weigeren om de loterijwinst te delen.
Louise vermoedt dat Sofie haar auto heeft bekrast. Ze zoekt een manier om terug controle te krijgen over de hele situatie. Natalie deelt vanaf nu de lakens uit op Hercules, tot grote onvrede van de rest. Bruno is de enige die een kans op promotie ruikt en hij slijmt zich te pletter bij de blondine. Kaat doet nog beter, want sinds ze over veel geld beschikt is wordt ze door iedereen gepaaid. Van Theo tot Patrick.
Louise overvalt Charlotte in de radiostudio met een verwarrend verhaal over moedervlekken, anonieme telefoontjes en ene Sven. Bruno slooft zich nog altijd uit om een deel van Kaats loterijwinst in te pikken, maar zijn charme heeft meer effect op de modellen. Natalie behandelt de redacteurs als kinderen en verplicht hen twee uur over te werken. Dat is echter buiten Patrick gerekend, want hij komt in opstand tegen de slavendrijver.
Louise weet niet wat ze hoort wanneer Femke vertelt dat ze haar mama mist. Het meisje probeert zelfs haar papa te overtuigen om Sofie terug in huis te nemen. Ook de vijandige sms'jes die ze ontvangt, baren Louise zorgen. Jana en Nico groeien almaar dichter naar mekaar toe en ze zijn klaar voor meer intimiteit. Natalie huilt uit bij haar ex-vriend Mattias over de vijandige houding van haar personeel en Anouk zoekt bij Kaat een troostende schouder.
Louise volgt de raad van Charlotte op en ze neemt contact op met Sven. Hun gesprek wordt onderbroken door alarmerend nieuws: de loft is overhoop gehaald. Bij Sofie is net hetzelfde gebeurd. Wie stalkt wie, is een vraag waar de politie noch Thomas wijs uit geraken. Jana en Nico verdenken er mekaar van hun mond voorbij gepraat te hebben over hun zwoele nacht. Charlotte zit in de problemen, want radio Bavo dreigt uit de ether te worden gehaald.
Louise wil goed voorbereid gaan samenwonen en ze verplicht Jana en Anouk om samen met haar een kookcursus te volgen. Patrick zit krap bij kas sinds hij een motor heeft en zijn huishuur is opgeslagen. Hij ziet twee oplossingen: geld lenen bij Kaat of een bijbaantje nemen. Louise en Sofie krijgen slaande ruzie in de inkomhal van Hercules. Thomas beseft dat er iets moet veranderen en onderneemt actie. Vic zoekt een manier om radio Bavo van de ondergang te redden.
Louise, Anouk en Jana volgen een kookcursus bij Piet Huysentruyt, maar maken het te bont. Ook Sofie gaat over de schreef. Ver over de schreef. Charlotte stuurt de laatste song van radio Bavo de ether in, ook al is ze er van overtuigd dat Vic de radio zal redden. Bruno denkt dat hij een nieuw spoor heeft om Louise uit te schakelen en hij wil Anouk erbij betrekken. Maar zij is in paniek omdat een bedrijfsrevisor de boekhouding komt doorlichten.
Louise vindt Sofie en Femke op het moment dat Sofie een wanhoopsdaad wil plegen. Vic heeft zijn plan om radio Bavo over te nemen nog niet opgegeven. Louise voelt zich ongemakkelijk wanneer ze in de loft het bezoek krijgt van Sven. Anouk is bijzonder nerveus nu een revisor de boekhouding komt nakijken. Patrick en Nico houden een kelnerrace. Inzet: de job in de Skybar. Charlotte ontdekt dat poetsvrouw Isabel komt spioneren in opdracht van Bruno.
Bruno heeft een nieuw wapen in handen om Louise te verslaan en hij probeert haar te chanteren. Patrick heeft dringend geld nodig en hij slooft zich uit om terug bij Kaat in de gunst te komen. Het is echter de vraag of zijn smeekbedes gevolg zullen krijgen. Financial manager Anouk krijgt van Natalie vierentwintig uur om de verdachte geldtransfers te verklaren.
Thomas ziet dat Louise een goeie stiefmoeder voor Femke zal zijn, maar toch is hij in de war door de foto's van haar en Sven. Anouk vindt geen uitleg voor de geldtransfers en ze ziet ontslag als enige oplossing. Jana beschuldigt Nico alweer van diefstal. Charlotte zit in de miserie en ze rekent op het medeleven van Louise. Patrick heeft terug hoop dat het goed komt tussen hem en Kaat.
Louise heeft een ongemakkelijke ontmoeting met Gina. Het toeval wil dat Bruno hier getuige van is en zijn nieuwsgierigheid is gewekt. Hij moet en zal meer te weten komen over deze vrouw, die Louise wel heel goed schijnt te kennen. Charlotte verveelt zich nu ze zonder werk zit. Vic raadt haar aan om een hobby te zoeken. En wat doet Patrick met een flesje laxeermiddel op de redactie?
Bruno speelt met succes zijn charmes uit en dat heeft ook grote gevolgen voor Louise. Bovendien moet ze alle verwikkelingen geheim houden voor Thomas en dat is niet meteen bevorderlijk voor hun relatie. Charlotte zit nog altijd zonder werk en ze begint van armoede te schilderen. Patrick trapt in zijn eigen val tijdens zijn poging om Kaats hart terug te winnen. Maar zij lijkt nu helemaal in de ban van Theo. Ze worden zelfs samen gesignaleerd in de skybar.
Louise probeert Gina duidelijk te maken dat Bruno niet te vertrouwen is. Maar de blondine is helemaal in de ban van haar nieuwe vlam en ze trekt met hem naar de sauna. Tijdens dat onderonsje onthult Gina haar band met de hoofdredactrice. Bruno hoopt op een wederdienst van Theo omdat hij ervoor gezorgd heeft dat radio Bavo geen nieuwe licentie krijgt.
Louise bereidt Gina voor op mogelijke vragen over Louis én ze bedenkt een plannetje om Bruno voor heel Vlaanderen belachelijk te maken. Patrick blijft vechten voor Kaat, maar zijn pogingen blijven op niets uitdraaien. Op de redactie van Don gaat ondertussen het gerucht dat Kaat van plan is te investeren in het nieuwe magazine van Natalie.
Thomas heeft er niets beter op gevonden dan Gina uit te nodigen voor een etentje. Voor Louise is dit een grote uitdaging, want ze moet verhinderen dat haar 'moeke' de verkeerde dingen zegt. De zendlicentie van radio Bavo is nu toch in orde gekomen, wat betekent dat Charlotte terug werkt heeft én dat Bruno directeur is. Voor hem is dit een handig wapen om Anouk opnieuw in zijn bed te praten.
Louise beseft dat ze een fout heeft gemaakt wanneer Gina afbelt voor het etentje. Ze probeert de cover nog tegen te houden, maar het is al te laat. Haar dag verbetert er niet op wanneer ze in de skybar Thomas in het gezelschap van een knap model ziet. Theo en Kaat opnieuw naar een feestje. Patrick is jaloers en wil weten hoe het tussen die twee zit. Vic wil genieten nu hij niet meer hoeft te werken, maar hij kent slechts één manier om met vrije tijd om te gaan.
Thomas probeert zich te redden uit de gretige armen van het fotomodel, maar de gesloten deur van zijn atelier wekt ondertussen argwaan bij Louise. Bruno is terug boven water en hij maakt Anouk grote beloftes. Louise stelt ondertussen zijn positie binnen Hercules openlijk in vraag. Charlotte krijgt in de radiostudio het bezoek van Gina, die nood heeft aan een goeie babbel.
De beschuldigingen van model Maaike aan het adres van Thomas groeien uit tot een schandaal én inspireren Bruno om een Don over losse handjes te maken. Thomas vraagt aan Louise om dat te verhinderen. Maar die heeft geen tijd voor hem. Haar aandacht gaat volledig naar Gina. Patrick ondergaat een metamorfose in de hoop zo de liefde van Kaat terug te winnen. Net nu Anouk Bruno een nieuwe kans heeft gegeven, ontdekt ze dat er beslag wordt gelegd op zijn loon.
Terwijl Charlotte worstelt met de capriolen van huisman Vic, aarzelt Louise of ze Gina zal vragen bij hen in te trekken. Anouk is razend wanneer ze te weten komt dat Bruno al drie maanden geleden aan de deur werd gezet door zijn echtgenote.
Natalie heeft Thomas op non-actief gezet en tijdelijk een nieuwe artdirector in dienst genomen. Louise vindt dit erg ver gaan en ze schakelt een oude bekende in om het probleem Maaike op te lossen. Vic is er eindelijk achter gekomen dat hij niet in de wieg is gelegd om huisman te zijn. Patrick kan het niet meer aanzien dat Kaat en Theo zoveel met elkaar optrekken en hij gaat ver om haar te tonen dat hij de enige is die haar gelukkig kan maken. Natalie laat zich ondertussen nog steeds verwennen op kosten van het bedrijf, tot grote ergernis van de redacteurs.
Vic is nukkig omdat Charlotte niet met hem naar het platteland wil verhuizen. En zij vindt dat het leeftijdsverschil in hun relatie begint door te wegen. Kaat is in de wolken omdat ze benoemd is tot hoofdredactrice van Diva, maar er is geen concept voor het nieuwe blad. Louise licht Thomas eindelijk in over de ziekte van Gina én ze gaat in op de uitnodiging van Sven. Anouk is vastbesloten om Bruno te laten bloeden voor zijn bedrog en ze stelt Louise een bondgenootschap voor. .
Thomas stormt woedend de skybar binnen en confronteert Louise met het verhaal dat Gina hem heeft verteld. Het toeval wil dat Bruno een deel van het gesprek opvangt. Natalie stuurt Nico om een zwangerschapstest en Femke brengt met maandstonden een voor Thomas onverwacht onderwerp ter sprake.
Bruno is er zeker van dat hij Louis op het Zuid heeft gezien, maar Anouk kan hij niet overtuigen. Zij gelooft trouwens niets meer van hem en is vastbesloten hem te vernederen tijdens zijn rondleiding voor adverteerders bij Radio Bavo. Het eerste nummer van Diva belooft een moeilijke bevalling te worden, want Kaat en Natalie willen een verschillend concept. Een reclamespot zal er wel zijn, want daar zet Vic met veel enthousiasme zijn schouders onder. Thomas zit in een lastig parket wanneer Femke duidelijk maakt dat ze alleen met Louise over haar puberteit wil praten.
Louise heeft een goed gesprek met Femke, maar Thomas blijft afstandelijk tegen haar doen. Natalie weet dat er een haar in de boter zit en ze slooft zich uit om Thomas terug in haar netten te strikken. Patrick neemt Kaat mee naar haar droomvilla, maar hij wordt aangevallen door de hond van het domein. Zijn pijn smelt als sneeuw voor de zon wanneer hij de ontgoocheling op het gezicht van Theo ziet wanneer die zich realiseert dat hij naast de villa heeft gegrepen. Vic is in de zevende hemel met zijn radiospot voor Diva en hij gaat zelfs van een eigen radioprogramma dromen.
Thomas is in alle staten omdat hij zich niets van de voorbije nacht herinnert. Bruno blijft ervan overtuigd dat hij Louis heeft gezien. Terwijl hij de bewakingsbeelden van het plein bekijkt, stuurt hij Nico de straat op met een foto van Louis. Gina komt poetsen bij Louise en Charlotte, maar ze wil ook helpen met het probleem van Vic.
Louise ervaart dat een overdosis aan moederliefde verstikkend kan werken en Gina moet het ontgelden. Thomas is zodanig in de war door de gebeurtenissen van de voorbije dagen dat hij de hulp van zijn goede vriend en psycholoog Michel weer inroept. Natalie is zo in de weer met het eerste nummer van Diva, dat ze blind is voor de problemen van Don.
Net nu Thomas geheimen heeft voor Louise, belooft ze hem dat ze niets meer voor hem achter zal houden. De verkoopcijfers van de eerste Diva zijn een fiasco. Patrick kan niet aanzien hoe Kaat daaronder lijdt en hij onderneemt actie. Harold roept ondertussen een crisisvergadering bijeen omdat de adverteerders van Don naar de concurrentie vluchten.
Thomas worstelt met zijn geweten en hij gedraagt zich almaar afstandelijker tegenover Louise. Zij komt echter te weten dat hij iets voor haar verbergt en probeert te achterhalen wat. Het probleem van Vic is van de baan en hij laat Charlotte meegenieten. Op de redactie zoekt Vic samen met Louise en Bruno naar een manier om de adverteerders terug naar Don te lokken. Met Diva gaat het nog slechter. Patrick is echter vastberaden om het tij te keren en hij gaat zeer ver om de oplage te redden.
In een poging om de adverteerders terug te winnen, gaat Louise met tegenzin akkoord om de volgende Don weer in de oude stijl te maken. Ze krijgt het wel bijzonder moeilijk wanneer Bruno's seksistische voorstellen in de smaak vallen. Maar het ergste is dat ze weet dat Thomas een geheim voor haar heeft. Patrick beseft dat zijn nobel plan om Kaat te steunen kwalijke gevolgen heeft. Jana ergert zich aan het feit dat Nico geen tijd meer voor haar heeft. Hij heeft dan ook een geheime missie.
Charlotte is in alle staten wanneer Thomas onthult dat hij Louis heeft gezien, maar dat is niets vergeleken met de reactie van Louise. Nico probeert via de dochter van de concurrentie te achterhalen waarom de adverteerders overlopen naar Men's World. De manier waarop hij dat doet, geeft Jana alle redenen om jaloers te zijn. Wanneer Kaat nieuw kapitaal wil injecteren in Diva probeert Patrick daar met alle middelen een stokje voor te steken.
Patrick confronteert Kaat met de stapels Diva die hij opgekocht heeft en in de container gegooid. Ze wil haar bankcheque terug, maar Theo en Natalie overhalen haar om toch te investeren in het tweede nummer van Diva. Jana weet met zekerheid dat Nico haar bedriegt en ze geeft hem enkele rake klappen. Anouk is vastberaden om Bruno tot de waanzin te drijven, als revanche voor de vele vernederingen. Louise voelt zich meer vrouw dan ooit, wat maakt dat het veel beter gaat tussen haar en Thomas.
Louise en Thomas lopen op wolkjes en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Tussen Charlotte en Vic vlot het heel wat minder omdat zij gestopt is met de pil. Anouk is vastbesloten om Bruno helemaal gek te maken, en ze rekent hiervoor op de hulp van Kaat en Louise. Nico weet hoe het komt dat de adverteerders massaal overstappen naar Men's World. Patrick ziet in de Skybar een oude vriend terug.
Louise zet alles in op het nieuwe themanummer over transgenders om Hercules te redden. Patrick is begeesterd door Aalst Carnaval en hij inspireert Louise. Anouk vertelt aan Bruno dat ze Louis aan de lijn heeft gehad. Thomas heeft duidelijk de weg naar het hart van Louise gevonden en dat ontgaat zelfs Natalie niet. Nico doet Jana een bekentenis en ook Vic heeft iets op te biechten aan Charlotte. Kaat ontdekt wat er gebeurd is met het geld dat ze in Diva geïnvesteerd heeft.
Louise is dolgelukkig met Thomas en ze wil haar geluk door niemand verstoord zien. Zeker niet door een oude bekende. Tussen Patrick en Kaat zijn de plooien gladgestreken. Meer nog, ze zijn terug dolverliefd. Tijdens een romantisch uitje stelt hij de grote vraag. Met Charlotte en Vic gaat het minder goed. Charlotte wil echt kinderen, desnoods via kunstmatige inseminatie. Harold is er niet over te spreken dat Vic achter zijn rug de gehele inhoud van Don heeft gewijzigd.
Natalie is gedeeltelijk in haar opzet geslaagd, want Louise en Thomas hebben vlammende ruzie. Maar dat betekent niet dat Thomas weer iets met Natalie wil beginnen. Een dolgelukkige Kaat toont Jana haar verlovingsring. Vic heeft het duidelijk moeilijk met Charlottes kinderwens, maar hij gaat toch mee naar een specialist. Anouk is vastbesloten om Bruno vandaag de afgang van zijn leven te bezorgen.
Vic beslist dan toch om het nummer van Louise te laten drukken. Dit neemt niet weg dat hij met een bang hart de eerste verkoopcijfers afwacht. Ondertussen probeert Charlotte er alles aan te doen om Vics zaadcellen terug in beweging te krijgen. Tussen Louise en Thomas is de harmonie ver zoek. Zij wil alleen nog over Don met hem praten en laat zelfs haar spullen ophalen in zijn huis. Kaat wil dat Patrick er deftig uitziet voor het etentje met haar ouders. Ondertussen ontdekt Theo een verborgen kant van Harold.
Patrick is bloednerveus voor het etentje met de conservatieve ouders van Kaat en hij maakt er een boeltje van. Nico verzamelt in de woning van Thomas de spullen van Louise, die niet kan leven met zijn bedrog en terug naar haar loft verhuisd is. Thomas komt er ondertussen achter dat Natalie hem gedrogeerd heeft tijdens de bewuste nacht. Voor Bruno telt ondertussen nog maar één ding: Louis vinden.
De spanning stijgt in de gebouwen van Hercules, want vandaag komen de verkoopcijfers van de nieuwe Don binnen en valt het verdict voor Vic en Louise. Van Theo hoeven zij geen steun te verwachten. Anouk krijgt echter weet van diens griezelig plannetje, maar ze heeft geen bewijzen. Louise is totaal in shock en niet door het boeket dat Thomas op de motorkap van haar auto heeft achtergelaten.
Thomas reageert hoopvol op het nieuws van Louise. Nico slaagt er in de echte verkoopcijfers van de laatste Don terug te vinden en Kaat redt Patrick net op tijd uit de gretige klauwen van Harold. Theo krijgt de volle lading en Vic en Louise worden in ere hersteld. Jana's hoop op een nieuw begin met Nico is van korte duur. Vic gaat op bezoek bij zijn ex-vrouw Claudia, die sinds gisteren terug in het land is. De vader van Kaat wil een gesprek onder vier ogen met Patrick.
Bruno wil koste wat het kost Louis spotten en hij tovert zijn kantoor om tot een opsporingscentrum. Louise is dan weer op zoek naar Jeroen, die haar kan helpen zichzelf terug te vinden. Kaat is er niet over te spreken dat Patrick haar vader een kerkelijk huwelijk heeft beloofd. Er is immers geen weg terug. De relatie van Vic en Charlotte lijkt te zijn uitgebloeid, maar toch wil ze absoluut een kind van hem. Jana wil Nico jaloers maken door aan te pappen met Elvis.
Charlotte en Vic hebben nog altijd geen open kaart gespeeld over hun gevoelens. Louise ervaart de zwangerschap van Natalie als een bedreiging voor haar relatie met Thomas. Hij merkt dat Louise afstand neemt en doet er alles aan om haar vertrouwen terug te winnen. Bruno zet in zijn zenuwcentrum alles op alles om Louise haar geheim te ontdekken. Patrick maakt een slechte beurt bij de vader van Kaat en Thomas stelt Vic zwaar teleur.
Louise weet met een list het adres van Jeroen te achterhalen. Charlotte en Vic zijn het met mekaar eens dat ze beter elk hun eigen weg gaan. Elvis entertaint Jana met de stemvervormer en dat is niet naar de zin van Louise. Ze spelt de radiotechnieker de les en Bruno is hier getuige van. Hij vindt het allemaal heel verdacht en gaat op onderzoek uit. Tussen Thomas en Louise gaat het nog altijd niet super en hij vraagt raad aan Charlotte. Patrick worstelt ondertussen nog steeds met zijn catechismus.
Louise schrikt wanneer ze telefoon krijgt van Jeroen. Maar ze krijgt het ronduit warm wanneer ze zich realiseert dat ze eigenlijk Bruno aan de lijn heeft, die de stemvervormer in handen heeft. Gelukkig heeft Thomas de perfecte afleiding: tangolessen. Nico verknoeit het bij Elke én bij Jana. Ondertussen zoekt Patrick een gemakkelijkere manier om gedoopt te worden. De vraag is of Kaat daar wel zo gelukkig mee is.
Bruno heeft met de stemvervormer een belangrijk wapen in handen om Louise buiten spel te zetten. Op relationeel vlak gaat het nog steeds moeilijk tussen Thomas en Louise. Hij begrijpt dat het tijd is voor serieuze actie en hij schakelt de hulp in van Patrick. Vic slooft zich uit om Claudia jaloers te maken en Charlotte heeft besloten om een BOM te worden.
Kaat is razend omdat Patrick hun intieme leven uit de doeken heeft gedaan bij de collega's. Vic vraagt aan Kaat om de Spaanse sms'en van Claudia te vertalen en krijgt er bijna een beroerte van. Thomas zet de grote middelen in om het hart van Louise opnieuw te veroveren. Hij kan hiervoor op de hulp van Patrick rekenen. Charlotte en Louise zoeken samen een geschikte spermadonor. En Bruno gaat op zijn bek tijdens zijn 'moment de gloire'.
Thomas heeft aan alles gedacht voor zijn huwelijksaanzoek: een lichtpad van kaarsjes, een strijkorkestje, champagne en kreeft. Charlotte gebruikt haar radioprogramma om op zoek te gaan naar een geschikte spermadonor. Bruno probeert in de Skybar Vic te overtuigen dat Louis en Louise een complot tegen hem voeren. Vic vreest echter vooral voor Bruno's mentale gezondheid. Patrick bekent aan Kaat dat hij nog altijd schulden heeft en hypothekeert zo hun nakende huwelijk.
Patrick bekent aan Anouk dat hij diep in de shit zit en hij vraagt een voorschot op zijn loon. Anouk stoort zich aan de lege drankflessen op de redactie en ze geeft Jana de opdracht uit te vissen wie de schuldige is. Natalie zit in zak en as omdat Thomas geen relatie meer met haar wil, ondanks de zwangerschap. Claudia oppert bij haar dochter voorzichtig een oplossing. Louise voelt meer dan ooit de hete adem van Bruno in haar nek.
Natalie ziet het niet zitten om haar kind alleen op te voeden en ze dreigt met abortus als Thomas niet voor haar kiest. Vic vindt het niet kunnen dat er bij Don meer sterke drank dan papier wordt besteld en hij neemt maatregelen. Patrick bedenkt een gewaagd plan om uit de schulden te geraken. Charlotte en Louise hebben ruzie. De ene is niet te spreken over het verschenen overlijdensbericht in de krant en de andere is niet te spreken over de uitgekozen spermadonor.
Anouk blijft doen alsof ze een onvoorwaardelijke bondgenoot van Bruno is en ze hoort Louise uit over Jeroen. Natalie stelt Thomas voor een ultimatum en dat terwijl Vic nog maar net een pleidooi heeft gehouden om voor haar ongeboren kind te kiezen. Kaat zoekt wanhopig steun om Patrick zijn dance-night uit het hoofd te praten. Jana start met veel enthousiasme haar campagne tegen alcohol op het werk. Ze wordt er zelfs voor in de bloemetjes gezet of is er een andere verklaring voor de roos? Charlotte verklaart Louise de oorlog.
Louises zoektocht naar Jeroen verloopt moeilijker dan ze had gehoopt. Patrick werkt tijdens de kantooruren én op kosten van Don aan de voorbereiding van zijn dance-night. Natalie drijft de druk op bij Thomas. De art director krijgt ook Claudia op zijn dak. Jana gaat almaar verder met haar anti-alcoholbeleid op de redactie. Elvis stelt Jana voor om na het werk iets te gaan drinken. Vic is onzeker over zijn uiterlijk sinds hij Claudia op straat met een vreemde kerel heeft gezien.
Thomas weet zich geen raad met het ultimatum van Natalie. Louise denkt dat Natalie blufpoker speelt en geeft hem raad. Bruno wordt door Vic op het matje geroepen voor zijn alcoholprobleem. De dance-night van Patrick lijkt niet echt een succes te zullen worden, maar hij blijft er in geloven. Vic wordt geconfronteerd met de jonge vriend van Claudia. Het avondje uit van Jana en Elvis begint in mineur, maar eindigt in het kantoor van Vic.
De wereld van Louise is ingestort na haar gesprek met Thomas. Maar na een nachtje slapen heeft ze haar vechtlust teruggevonden. Natalie wil een bondgenootschap aangaan met Bruno in haar strijd tegen Louise. Bruno hapt maar al te graag toe, maar schrikt toch wanneer hij hoort hoe ver Natalie wil gaan.
De aanhouder wint, wordt vaak gezegd maar Thomas blijft wel de telefoontjes en sms'jes van Louise negeren. Gelukkig komt er onverwacht goed nieuws van een ander front. Vic raakt de pedalen kwijt wanneer hij in de skybar de veel jongere minnaar van Claudia betrapt met Anouk. Elvis vermoedt dat Charlotte verliefd is. Vanavond gaat de dance night van Patrick door en het blijft tot de laatste minuut koffiedik kijken of er volk zal op afkomen. Bruno heeft zijn eerste sessie bij de AA.
Het dance event van Patrick is een groot succes. Toch voelt Louise zich eenzamer dan ooit in de massa en heeft Jana een moeilijk gesprek met Elvis. Vic en Claudia beleven een passionele nacht, maar bij het ontbijt wacht hem een koude douche. Ook bij Hercules krijgt hij slecht nieuws, want Thomas wil niet meer op de redactie werken. Anouk waarschuwt Louise voor de wraakzuchtige plannen van Natalie en Bruno.
Grote opschudding bij Hercules. Louise krijgt een golfbal tegen het hoofd en valt neer. Wanneer ze naar het ziekenhuis wordt overgebracht, is ze nog altijd buiten bewustzijn. Het ongeluk laat niemand onberoerd. Sommigen vragen zich zelfs af of het wel een ongeluk was. De hele situatie ontgaat Charlotte volledig, maar ze heeft dan ook Jeroen op bezoek. En hij is zeer charmant gezelschap.
Louise mag het ziekenhuis verlaten en ze gaat meteen werken. Charlotte heeft hier een interessante verklaring voor. Bruno is nog steeds naarstig op zoek naar bewijsmateriaal voor zijn theorieën. Vic ergert zich mateloos aan Bruno's gedrag en hij neemt drastische maatregelen. Thomas beseft dat de tijd rijp is om Femke te vertellen dat ze een broertje of een zusje krijgt.
Louise vertelt Thomas dat hij niet de vader is van Natalie haar kind. Het is echter de vraag of hij haar gelooft. Patrick zit nog altijd tot over zijn oren in de schulden, maar toch verlooft Kaat zich terug met hem. Een niet onbelangrijk detail uit zijn verleden gooit echter roet in het eten. Bruno smeekt Vic om zijn spullen terug te geven. Charlotte heeft een stiekem afspraakje.
Thomas heeftspijtig nieuws voor Louise. Patrick schakelt Jana in om een goed woordje te doen bij Kaat. Nog voor Kaat echter de kans krijgt hem te vergeven, heeft de journalist het alweer verbrod. Bruno heeft spandoeken laten drukken om Louis op te sporen. Vic vreest dat Bruno last heeft van gekrenkte mannelijke trots en hij denkt erover hem een meer leidinggevende functie te geven in het bedrijf. Claudia probeert ondertussen haar dochter te helpen. En Louise jaagt de nieuwe vlam van Charlotte weg.
Bruno's plan om Louis terug te vinden lijkt de verkeerde vruchten af te werpen. Patrick doet alles om zijn probleem op te lossen, maar Kaat heeft blijkbaar nog meer klachten over hem. De vrouwen op de redactie zijn het mannelijk seksisme beu en slaan de handen in elkaar. Natalie doet een verrassend charmeoffensief naar Louise toe.
De mannen op de redactie slagen er niet in te achterhalen wat de vrouwen bekokstoven. Dat wordt echter duidelijk tijdens de redactievergadering: ze willen Don herdopen tot Ma(don)na, een blad voor mannen én voor vrouwen. Bruno, Patrick en Thomas reageren negatief. Ook Vic is in alle staten en hij neemt een impulsieve beslissing. Theo daarentegen is van mening dat Ma(don)na een kans moet krijgen.
Het eerste MaDonNa-nummer is een succes. De vreugde is echter van korte duur, want zowel de mannen als de vrouwen eisen de zege op. Wanneer Bruno met Louise een competitie aangaat voor het volgende nummer, raakt de voltallige redactie in de strijd betrokken. Privé gaat het tussen Thomas en Louise van kwaad tot erger.
Louise wordt zwaar belaagd op de parking van het BCG. Ze heeft de dader niet gezien, maar heeft een sterk vermoeden. Ze kan de politie echter niet overtuigen. Thomas weet niet goed wat hij moet doen met de raad van Michel, zijn vriend die als psychiater werkt. Kaat krijgt een vervelend telefoontje van haar vader.
Louise is in alle staten na de aanklacht van Theo. Ze is echter niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Thomas heeft een verhelderend gesprek met zijn vriend Michel. Nico onderneemt een ultieme poging om Jana van zijn liefde te overtuigen. Ook tussen Kaat en Patrick lijkt nogmaals een verzoening in de maak.
Louise heeft bijzondere ontmoeting in de straten van Gent. Ondertussen gaat Thomas op zoek naar Jeroen. Theo en Natalie broeden samen moordplannen uit en willen Bruno voor hun kar spannen. Bruno denkt dat hij "touche" heeft en hoopt op een date met Natalie.
Charlotte is niet happy wanneer ze hoort dat Jeroen door Thomas is opgespoord. Kaat en Patrick hebben vanavond het etentje met haar ouders. Dit zorgt voor spanningen tussen het koppel, zeker wanneer Vic het nodig vindt om Patrick bij te staan met vaderlijke raad. Charlotte doet Louise een bekentenis en Natalie heeft een afspraakje met Bruno.
Patrick is ervan overtuigd dat hij er goed aan heeft gedaan om voor zichzelf op te komen tegenover de ouders van Kaat, maar zij denkt daar anders over. Vic en Louise zien de provocatie van Theo als zijn laatste stuiptrekkingen voor hij definitief buitenspel wordt gezet. Anouk heeft een verrassing in petto voor Bruno.
Theo maakt tegen alle verwachtingen in zijn rentree als directeur van Highfive. Vic, Louise en de redacteurs zijn daar niet over te spreken. Bruno wordt door Anouk opgejaagd in zijn zoektocht naar Louis. Charlotte confronteert Louise met de leugen over haar geheim afspraakje met Jeroen. Patrick krijgt het benauwd wanneer de vader van Kaat hem onder vier ogen wil spreken. Nico vindt eindelijk de mp3-speler van Jana terug.
Charlotte maakt zich zorgen over wat er aan de gang is tussen Jeroen en Louise, maar Thomas lijkt er nogal gerust in. Tot Iris een verontrustend verslag geeft van wat ze heeft gezien in het park. Theo zorgt weer voor problemen op kantoor, en deze keer op wel erg drastische wijze. De moed zakt Vic in de schoenen wanneer hij beseft dat Hercules een zinkend schip is. Jana gelooft niet dat Theo haar mp3-speler in haar bezit heeft.
Patrick en Kaat lopen op wolkjes, hoewel de voorbereidingen van hun huwelijksfeest hier en daar voor een regenbui zorgen. Nico slaagt erin de mp3-speler van Jana te bemachtigen en doet ondertussen een belangrijke ontdekking. Anouk vreest dat ze binnenkort allemaal op straat zullen staan als Theo de geldkraan blijft dichtdraaien. Natalie denkt nog maar één ding: de perfecte moord op Louise plannen.
De grond zakt onder de voeten van Thomas weg wanneer Babs hem vertelt dat Louise weer Louis kan worden. Moet hij dit aan Louise vertellen en het risico nemen om alles te verliezen? Of moet hij de informatie voor zichzelf houden? Theo wil Don opdoeken, maar de redactieleden zijn vastberaden om voor het voortbestaan van het blad te vechten. Ondertussen komt Bruno steeds dichter bij de waarheid over Louis en Louise.
Thomas twijfelt nog altijd of hij Louise over de eclips moet vertellen en hij gaat te rade bij Charlotte. Anouk vindt geen enkele investeerder die geïnteresseerd is in de kapitaalsverhoging van Hercules. Vooral voor Vic en Louise is dit slecht nieuws. Bruno is ervan overtuigd dat hij het geheim achter Louise en de transformatie kent. Kaat en Patrick kibbelen over huwelijkslijsten en
Thomas vertelt Louise dat er een weg terug is en dat ze haar oude lichaam kan terugkrijgen. De beslissing is aan haar om al dan niet opnieuw te transformeren in Louis. De verkoopcijfers van het laatste nummer overtreffen alle verwachtingen, maar de problemen zijn hiermee niet van de baan. Patrick maakt met veel enthousiasme werk van de samenstelling van zijn huwelijkslijst.
Bruno's verhaal over de transformatie mag dan een merkwaardige ontknoping kennen, feit is dat Louise er voluit wil voor gaan. Deze beslissing heeft alles te maken met haar laatste gesprek met Thomas. De vraag is echter of Jeroen zijn oude leven terug wil. Hercules kan misschien nog gered worden als het personeel akkoord gaat met de betaling van hun achterstallig loon in aandelen. Natalie krijgt van Theo een bijzonder geschenk en Charlotte wisselt een hartig woordje met Jeroen en met Thomas.
De dag van de eclips. Louise en Jeroen gaan vastbesloten voor de transformatie. Bruno ontsnapt ondertussen uit de gevangenis en vindt onderdak bij een wraakzuchtige Natalie.
Natalie krijgt Femke in haar macht en stelt Thomas voor een verschrikkelijke keuze. Op de redactie is de goeie sfeer ver zoek.
Vic grijpt naar de grote middelen om de collega's weer dichter bij elkaar te brengen. Ondertussen nadert het grote moment van Louise en Jeroen. Ze nemen afscheid van hun geliefde en zien elkaar bovenop het Gravensteen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.