Wittekerke

Wittekerke

Een lach, een traan, ruzies en romantiek ... in het rustige kuststadje 'Wittekerke', waar mensen elkaar nog kennen, staat het leven niet stil.

64 afleveringen

Aflevering 1

De advocaat van Ina dreigt een kortgeding tegen Camilla in te spannen. In het café weet Ina Sneyers te overtuigen om de kredietkaart van Camilla te weigeren. Ina werkt zich nog verder in de belangstelling, wanneer ze aankondigt dat ze een kind verwacht van Alex. Haar vriendschap met Steyn wordt zwaar op de proef gesteld. Nikki en Koen maken zich klaar om met hun moeder naar Spanje te vertrekken. Joke probeert het stilzwijgen van Joe te doorbreken.

Aflevering 2

De beheerraad van de Thijssen Media Groep laat bezwarend beslag leggen op alle bezittingen van Camilla. Steyn blijft haar enige steun. Hij raakt in conflict met Joe en wijst hem op zijn verantwoordelijkheid. Joe spreekt zijn eerste woorden.

Aflevering 3

Belle praat haar mond voorbij in verband met Max' verrassing voor Nikki. Sneyers heeft uitgerekend dat hij een vierde huurder nodig heeft om uit de kosten te geraken. Frank lijkt geïnteresseerd om een kamer te huren.

Aflevering 4

Joke en Sneyers weigeren Ina te bedienen omdat zij op een heel arrogante toon een fles bestelt. Joke kijkt toe hoe Joe zijn rugzak pakt. Nikki vraagt zich af of Max wel de man van haar leven is. Magda wil dat haar nichtje en Max over hun gevoelens praten. Nellie en Wim maken zich zorgen als een zwangere Birgit wild staat te dansen tijdens het feestje bij Sneyers.

Aflevering 5

De lucht is nog altijd niet opgeklaard tussen Nikki en Max. Zij kan het niet laten om hem te kwetsen. Wanneer Birgit vertelt dat ze opnieuw bij haar vader wil intrekken, stelt Ina voor om samen te blijven wonen. Ze belooft Birgit dat ze mee voor Amber zal zorgen. Camilla verneemt van Georges het nieuws over de ontsnapping van Dimitri.

Aflevering 6

Nikki wil weten hoe het zit tussen Sneyers en Belle. Max geeft aan Nikki een onsmakelijk geschenk. Wim maakt zich zorgen over het feit dat Amber geen vader heeft. Bovendien wordt hij geconfronteerd met een jaloerse Frank. Bruno heeft een huurder gevonden, maar het is zeer de vraag of de man te vertrouwen is.

Aflevering 7

Dimitri en Bruno schieten goed met elkaar op. Ze gaan samen stappen en proberen elk een meisje te versieren. Sneyers overtuigt Max en Frank om mee te gaan naar een natte T-shirt wedstrijd in Brugge. Max gelooft dat hij zo Nikki jaloers kan maken. Magda meldt de mannen dat op dezelfde dag een Mister Wittekerke-verkiezing doorgaat. Sneyers vertrouwt het zaakje niet.

Aflevering 8

Nikki probeert Max te overtuigen om deel te nemen aan de Mister Wittekerke-verkiezing. Hij ziet dit helemaal niet zitten en ontgoochelt Nikki. Ina ziet af van een rechtszaak en trekt de aanklacht in. Denise en Karin komen een hapje eten bij Bruno en Dimitri. Denise vindt gastheer Dimitri te opdringerig en wijst hem af. Hij neemt zijn verlies niet goed op.

Aflevering 9

Sneyers voelt zich bedrogen. Hij verdenkt er Marie-Jeanne van de Mister Wittekerke-verkiezing te hebben vervalst. Birgit gaat een nieuwe uitdaging aan en besluit babykleertjes te ontwerpen. Max gelooft in de dromen van Camilla, maar hij stuit op tegenstand van Bervoets. Nikki komt oog in oog te staan met Dimitri.

Aflevering 10

De politie doorzoekt de woning van Bruno en vindt Nikki’s portefeuille. Ondertussen gaat Max samen met Bruno op zoek naar de vermiste Nikki. Georges is woedend. Ook Camilla wil niet langer bij de pakken blijven zitten. Ze leent Steyn het geld voor een wapen.

Aflevering 11

Belle is op zoek naar werk en ze wil dat Magda een goed woordje voor haar doet bij Nellie. Er is interesse voor de kleertjes die Birgit ontworpen heeft. Wie weet kan ze een echte collectie maken. Camilla vermoedt dat de moord op Denise door Dimitri geen toeval kan zijn. De gelijkenissen tussen haar en Denise zijn te opvallend. In zijn radioprogramma daagt Sneyers Dimitri uit.

Aflevering 12

Camilla en Steyn doen een akelige ontdekking in zijn huis. Ina maakt zich zorgen over het zakelijke aspect van Birgits modebedrijf. Sneyers viseert nu ook Max in zijn radioprogramma. Camilla en Steyn slaan op de vlucht voor Dimitri en nemen hun intrek bij Nellie.

Aflevering 13

Georges wil dat Magda naar haar zus in Spanje vertrekt. Heel Wittekerke is in de greep van de gijzelingsactie van Dimitri. Renaat wordt te lastig voor Bervoets en hij bedenkt een oplossing waarbij hij Dimitri in een slecht daglicht plaatst. Frank en Steyn proberen de gijzelaars te bevrijden, maar Dimitri legt hun leven in de weegschaal.

Aflevering 14

Wim en Nellie bekomen van hun hachelijke avontuur met Dimitri. Wim wil niet dat zij alleen naar huis gaat en stelt voor om te blijven logeren. Dimitri opent de jacht op Bervoets. Magda blijft zich zorgen maken, maar vertrekt toch naar Spanje. Camilla en Steyn duiken onder in een motel, in de hoop veilig te zijn voor Dimitri.

Aflevering 15

Een vermomde Dimitri laat een spoor van terreur na in Wittekerke. Hij valt een tankstation binnen en gijzelt de pompbediende. Belle maakt zich ongerust omdat Sneyers het niet kan laten om in zijn radioprogramma Dimitri uit te dagen. In zijn gevecht met Dimitri gaat Sneyers ook anderen in de weg lopen. Ondertussen hoopt Birgit op een grote doorbraak in de modewereld en heeft Camilla een verschrikkelijke droom.

Aflevering 16

Wanneer Bart terugkeert naar Wittekerke, zal hij niet kunnen worden opgevangen door zijn pleegouders. Zij doen een beroep op Nellie. Bij het motel komt de affaire Dimitri tot een ijzingwekkend hoogtepunt. Georges heeft het gevoel dat hij heeft gefaald en Max probeert hem op te beuren. Birgit ziet misschien haar droom werkelijkheid worden. Klaartje leest haar vader de les.

Aflevering 17

Camilla en meester Sirjacobs, het nieuwe lid van de beheerraad van Kust-TV, schieten heel goed met elkaar op. Marie-Jeanne zit in zak en as. Ze heeft een bijzonder onaangenaam bericht ontvangen van de belastingen. Belle vertelt haar verschrikkelijke geheim aan Nellie. Georges is verbitterd wanneer hij wordt geschorst door het comité P.

Aflevering 18

Het verjaardagsfeestje dat Sneyers voor Belle organiseert, wordt een echte flop. Georges is dan wel geschorst, hij bijt zich toch vast in het onderzoek. Dat is zeer tegen de zin van Max. Frank wil een beslissende wending aan zijn leven geven. Joke heeft zo haar twijfels. Ina overweegt om Wittekerke te verlaten. Camilla wil dat Dimitri verdwijnt en vraagt hulp aan Steyn.

Aflevering 19

Camilla en Ina hebben een open gesprek over Alex, over vriendschap en eenzaamheid. Frank wil weg uit het café en gaat op zoek naar een huis. In opdracht van Camilla gaat Steyn naar het ziekenhuis. Hij slaagt erin om tot in de kamer van Dimitri door te dringen. Frank krijgt lik op stuk van Sam, zijn therapeute. Wim en Nellie gaan Bart in de luchthaven ophalen.

Aflevering 20

Frank heeft grote plannen. De thuiskomst van Bart verloopt niet vlekkeloos. Wim en Nellie krijgen een meningsverschil. Karin voelt zich geroepen om hen te helpen. Belle en Steyn luchten hun hart bij Sneyers. Greta zoekt wanhopig naar een oplossing voor haar financiële problemen.

Aflevering 21

In de hoop dat hij haar hoort, praat Camilla tegen Dimitri over zijn diepste frustraties. De vader van Denise heeft minder zachtzinnige plannen met de moordenaar van zijn dochter. Hij wordt opgepakt en stort zijn hart uit bij Max. Na de vondst van de wapens in de garagebox lijdt het voor Georges geen twijfel dat Renaat de schakel was tussen Dimitri en Bervoets.

Aflevering 22

Georges praat met E.H. Verhamme over het verleden van Dimitri. Hij hoort van een uit de hand gelopen grap bij de scouts, waar hij het slachtoffer van was. Nellie brengt Bart voor een paar dagen naar een instituut. Ze wordt door twijfels verteerd, maar vertrekt toch met Wim voor een korte vakantie aan het Como-meer.

Aflevering 23

Bervoets sluit een akkoord met Camilla. Max neemt een participatie in het café en helpt Marie-Jeanne uit de financiële nood. Hij stelt wel een aantal eisen. Sneyers organiseert zijn tweede televisie-uitzending in het café. Samantha wint het vertrouwen van Bart.

Aflevering 24

Een visioen van zijn dode moeder doet Bart afzien van zijn zelfmoordpoging. Toch blijft hij ontroostbaar, want iedereen in zijn omgeving gaat dood. Zelfs Samantha kan hem niet helpen. Dimitri wordt overgebracht naar een gevangenisziekenhuis. Hij wil dat Max aan Bruno vraagt om als zijn advocaat op te treden. Steyn geeft Sneyers zijn motor cadeau en neemt afscheid van Klaartje.

Aflevering 25

Max maakt zich zorgen over Georges : zijn drankprobleem loopt uit de hand. Georges zelf tilt er niet zo zwaar aan. Hij is zo in de weer met zijn onderzoek, dat hij zelfs niet hoort dat Magda haar terugkeer aankondigt. Bart verneemt dat Mister Vercammen, zijn Amerikaanse weldoener, gestorven is en raakt in paniek.

Aflevering 26

Nellie zal trachten aan het medicijn te komen dat in Amerika met succes op Bart werd toegepast. Karin kan het niet verwerken dat Bruno de verdediging van Dimitri op zich neemt. Klusjesman Bertrand raadt Frank aan een tijd naar het zuiden te trekken en de inrichting van zijn huis aan hem over te laten.

Aflevering 27

Magda vergeeft het zichzelf niet dat ze Georges alleen heeft gelaten. Belle keert als een zielig hoopje ellende uit Nederland terug. Marcel is voor enkele dagen in Wittekerke, om het graf van zijn echtgenote en zoon te bezoeken. Op het kerkhof heeft hij een onverwachte ontmoeting. Joke stelt Marie-Jeanne voor om er samen een dagje tussenuit te knijpen. Olivier voelt Camilla aan de tand over de rol die Bervoets gespeeld heeft in de affaire Dimitri. Bart heeft herinneringen aan zijn vader.

Aflevering 28

Sneyers heeft in het café een begrafenismaal georganiseerd en dat zonder Marie-Jeanne in te lichten. Dimitri gaat in hongerstaking als Bruno er niet voor kan zorgen dat hij een betere behandeling krijgt. Magda zal Georges helpen om zijn drankprobleem te overwinnen, maar haar liefde voor hem is weg.
Magda brengt Georges naar een ontwenningscentrum. Belle begint weer te schilderen. Een relatie met Karin duwt ze van zich af. Camilla overweegt om Vlaanderen te verlaten. Bervoets intimideert Bruno. Dimitri verklaart dat hij niet verantwoordelijk is voor de dood van Renaat.
Wanneer de singles-avond in het café een flop wordt, krijgt Marie-Jeanne genoeg van evenementen. Ze wil ook het contract met Max herzien. De flat van Bruno is overhoop gehaald, zijn papieren zijn verbrand en zijn revolver is gestolen. Is het toeval dat Bervoets net die nacht op stap was?
Wim vraagt Belle om eventje op Bart te passen. De jongeman heeft zin om te gaan zwemmen. Frank zoekt tevergeefs troost en begrip bij Sam. Hij blijft ook Nellie achtervolgen, maar het duurt niet lang tot ze weer ruzie maken. Bruno wordt nu ook in het café lastig gevallen omdat hij Dimitri verdedigt. Nellie klaagt over hoofdpijn en valt in zwijm in haar consultatiekamer.
Nellie is zwanger. Zij en Wim zouden het liefst twintig jaar jonger zijn. Nellie maakt zich vooral zorgen over Klaartje's reactie. Bart verbrandt de herinnering aan een verleden, dat niets voor hem betekent. Hij vindt dat ook Belle dat moet doen. Sneyers probeert Belle zo ver te krijgen dat ze meespeelt in het amateurtoneel. Dimitri scherpt zijn vijl en biecht zijn verhaal op aan eerwaarde heer Verhamme. Bervoets installeert afluisterapparatuur in de flat van Bruno.
Joke en Marie-Jeanne geloven niet dat Frank een lift gekregen heeft van Marcel. Terwijl Bervoets te weten komt wanneer Dimitri overgebracht wordt, wordt er bij hem een huiszoeking verricht. Uitgezonderd rommel en blijken van rechtse sympathie‘n wordt er niets bezwarends gevonden. Max twijfelt over zijn verdere carrire. Nellie wil alleen zijn om na denken over haar toekomst. Bertrand legt Frank uit dat hij niet in zijn huis kan. Momenteel wordt de woning gedesinfecteerd. Bart krijgt het bezoek van een notaris.
Frank kan zich niet ontspannen. Sam raadt hem aan om aan amateurtoneel te doen. Koen komt op bezoek in Wittekerke, maar vindt Georges en Magda niet thuis. Wim vraagt aan Joke wat zij zou doen als zij onverwacht zwanger werd. Joke is helemaal ontredderd en doet haar verhaal. Dimitri dikteert aan E.H. Verhamme een brief voor Camilla. Bart wil meteen een motor kopen zodra hij zijn geld in handen heeft. Nellie besluit om de baby te houden.
Het duurt nog even voordat Nellie weet of haar baby gezond is. Bart pokert met Belle en Sneyers. Daarna nodigt hij hen uit in een duur restaurant. De promotie van Max is in kannen en kruiken. Hij neemt voorlopig de plaats in van Georges. Camilla gelooft niet in het berouw van Dimitri en weigert naar hem toe te gaan. Frank gaat met Klaartje en Koen een nieuwe auto kopen. Marie-Jeanne verwacht een nieuwe kandidaat van het contactagentschap.
Dimitri gebruikt de belastende papieren, die hij nog in zijn bezit heeft, om Camilla tot een bezoek te verleiden. Zij is echter niet te vermurwen, hoe hard pastoor Verhamme, Bruno en Bervoets ook aandringen. Ze vraagt Nellie om haar meer kalmerende middelen voor te schrijven. Nellie wil niet dat iemand weet dat ze in verwachting is. Wim daarentgen wil het van de daken schreeuwen. Beiden halen de zieke Bart op bij Sneyers en Belle. Frank vindt bij Max geen gewillig oor voor zijn problemen. Max heeft zijn eigen zorgen en stort zich op het werk.
Max krijgt een vrouw als ondergeschikte en hij wordt er nerveus van. Bart rijdt met Klaartje en Koen naar een plek die hem aan vroeger herinnert en treurt er om zijn moeder. Camilla wil toch naar Dimitri om de belastende papieren in handen te krijgen. Sneyers vindt acteurs maar moeilijke mensen en hij besluit met het regisseren te stoppen. Frank betreedt voor het eerst zijn nieuw ingerichte woning. Het zou een weerspiegeling van zijn diepste ik moeten zijn. Hij heeft er moeite mee en vraagt Sam om een kijkje te komen nemen. Magda en Georges komen thuis van de ontwenningskuur.
Klaartjes uitspraak over ongewenste zwangerschappen brengt Nellie nog meer in verwarring. Ze gaat met haar angsten en onzekerheden naar Sam. Bervoets vreest voor zijn leven. Camilla biedt hem aan een paar dagen naar Praag te gaan om een partij juwelen op te halen. Max vindt Bart slapend in de armen van Belle. Marie-Jeanne gaat joggen om energie kwijt te raken. Frank vraagt Sneyers om zijn housewarming party te organiseren. Dimitri belooft medewerking aan het onderzoek, misschien zelfs bekentenissen, als Camilla hem komt opzoeken.
Camilla mag de bezwarende documenten afhalen. Bij haar terugkeer moet ze Dimitri helpen een waardige dood te sterven. Bart en Belle zijn op elkaar aangewezen. Geen van beiden heeft ouders die hen steunen. Na de eerste dansles besluit Nellie om de baby te houden. Wim krijgt het aanbod om als landbouwingenieur voor een paar maanden in Afrika te gaan werken. Hij ziet dat wel zitten op voorwaarde dat Nellie met hem meegaat. Georges houdt Magda voor dat vertrouwen de basis is van alles. Frank twijfelt of hij Nellie en Wim op zijn party zal uitnodigen.
Nellie ziet het niet echt zitten om alles achter te laten en Wim naar Afrika te volgen. Camilla gaat op bezoek bij Dimitri voor de beslissende confrontatie. Tussen Magda en Georges wil het maar niet vlotten, ondanks hun wederzijdse inspanningen. Koen probeert Klaartje te verleiden om mee te gaan naar Ibiza. Bart is vastbesloten om Belle het beeld uit de galerij te schenken.
Wim verklapt aan Klaartje dat haar mama zwanger is. Het tienermeisje is in alle staten. Koen blijft bij Klaartje aandringen om met hem mee te gaan naar Ibiza. Belle verneemt dat Bart het beeldje gestolen heeft. Hij zal het samen met Sneyers terugbrengen. Ondertussen patrouilleert de politie in de buurt. Bervoets schiet in actie als hij verneemt wat er in de gevangenis gebeurd is.
Koen en Klaartje bereiden hun vlucht naar Ibiza voor. Max vertelt Caro over zijn vroegere liefde voor Nikki. Belle bekent aan Sneyers dat zij door haar vader werd misbruikt. Ze legt officieel klacht neer bij de politie. Georges probeert Magda uit te horen over haar avontuur in Ibiza. Bervoets bewapent zich voor de grote afrekening binnen het milieu.
Bervoets komt oog in oog met Luwaert, de Baron en diens handlanger. Er volgt een bloedige schietpartij. Terwijl Frank volop van zijn instuif geniet, wachten Koen en Klaartje op hun vliegtuig naar Ibiza. Nellie gaat op zoek naar haar dochter. Wim weet niet meer hoe hij met de situatie moet omgaan. Tussen Magda en Georges gaat het almaar slechter.
Wim vertrekt dan toch naar Senegal. Het afscheid met Nellie is pijnlijk, maar ze proberen zich allebei sterk te houden. Caro verbaast zich elke dag meer over de toestanden in Wittekerke, terwijl Max zich almaar meer tot haar aangetrokken voelt. Georges blijft verbeten rond het politiebureau hangen. Als er nieuwe lijken gevonden worden, legt hij als eerste het verband.
Magda vangt het telefoongesprek op tussen Camilla en Bervoets, en vertelt dit meteen aan Georges. Hij wil De Smet inschakelen om Bervoets te ontmaskeren. Na een emotioneel afscheid van Wim, wordt Nellie geconfronteerd met een openhartige Frank. Joke gaat op zoek naar haar kind en wordt hierbij aangemoedigd door Marie-Jeanne. Omdat hij niet bij Belle mag blijven, rijdt Bart er met de motor van Steyn vandoor. Marcel maakt zich ongerust over de relatie tussen Georges en Magda. Ze vertelt hem haar geheim.
Klaartje vertelt Nellie dat ze bij Frank wil wonen. Op weg naar huis ontmoet ze een sombere Bart. Bervoets valt Camilla voortdurend lastig over de diamantensmokkel. Magda verplicht haar om rustig te blijven. Olivier, Max en Georges werken samen om Bervoets te ontmaskeren. Caro blijft gefrustreerd achter en ze krijgt onverwacht bezoek. Een Nederlander komt in het kuststadje aan. Marie-Jeanne is onder de indruk van zijn verschijning.
Max en Olivier proberen Desmet uit de klauwen van Bervoets te bevrijden. Georges bemoeit er zich ook mee. Ondertussen probeert Caro een jonge vrouw ervan te overtuigen dat ze haar agressieve man moet verlaten. Bart wil meer weten over zijn verleden. Klaartje kroont Frank tot "beste papa". Camilla gaat noodgedwongen alleen op pad met de diamanten.
De Nederlander blijkt Belles vader te zijn. Hij wil het goedmaken met zijn dochter, maar Sneyers vertrouwt hem niet. Carol dreigt ermee een overplaatsing te vragen. Ze is het er niet mee eens dat Georges voorrang krijgt op haar. Bart vindt de gewonde Camilla en denkt dat zij zijn moeder is. Klaartje wil weg uit het internaat en samen met Bart bij Frank gaan wonen.
Terwijl Magda een lastige Camilla probeert te verplegen, blijft Georges met een flink aantal vragen over het ongeval zitten. Caro heeft kritiek op Max omdat hij blijft toegeven aan de bemoeizucht van zijn vroegere chef. Bart is ervan overtuigd dat Camilla zijn moeder is en hij wil absoluut bij haar zijn. Thijs valt Belle voortdurend lastig. Het gaat echt van kwaad naar erger.
Belle is aangerand door haar vader. Sneyers slaat in het café de man neer. Ondertussen onderzoeken Max en Caro de zaak en ze nemen Thijs in voorhechtenis. Marie-Jeanne blijft halsstarrig in de onschuld van Belles vader geloven. Joke neemt haar dat kwalijk. Bart moet van Camilla aan de deur blijven staan. Georges kan zich maar niet verzoenen met zijn pensioen. Ondertussen blijft Magda over Ricardo dromen.
Magda en Nellie klappen uit de biecht over de belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Max wordt van hogerhand verplicht om Sneyers te ondervragen, nadat Thijs klacht tegen hem heeft neergelegd. Belles moeder komt in Wittekerke aan. Bart geraakt eindelijk bij Camilla : als ze zijn moeder niet is, wie is ze dan wel ? Georges is in een zeer romantische bui.
Magda vertelt Nellie over Georges' romantische bui. De arts geeft toe dat zij Georges enkele tips heeft gegeven. Bart gaat met Frank naar het graf van zijn moeder. Camilla is genezen en informeert bij Sam hoe Bart het beste kan behandeld worden. Joke ontdekt dat Thijs een veel grotere leugenaar is dan ooit vermoed. Belle stort haar hart uit bij haar moeder. De vrouw geeft toe dat ze vroeger nooit is durven ingaan tegen haar man.
Bart vindt de bewusteloze Belle en draagt haar in zijn armen naar de zee. Belles moeder gaat in het café op zoek naar Thijs. Marie-Jeanne gelooft haar ogen niet. Sneyers vindt Belle en Bart op de golfbreker. Hij alarmeert meteen de hulpdiensten, Caro en Max. Carlos, de vader van Jokes dochtertje, reageert op de advertentie. Georges onderzoekt de zaak van de exhibitionist. In het ziekenhuis wacht men vol ongeduld op nieuws over Belle.
Goed nieuws : Belle zal het halen. Max licht haar ouders in over de zelfmoordpoging. Marie-Jeanne vraagt de agent om Thijs vandaag nog buiten te zetten. Georges onderzoekt nog altijd de zaak van de exhibitionist en achtervolgt een verdachte. Ondertussen slaat de echte elders toe. Nellie mist Wim meer dan ze ooit had kunnen vermoeden. Max stort zijn hart uit bij Caro. Sneyers verklaart Belle zijn liefde.
Joke ziet Marcel terug. Ze spreken meteen af om samen iets te gaan eten. Jimmy organiseert met de hulp van zijn bloedmooie assistente Maggie een partijtje poker op zijn kamer. Bart ziet de jongedame meteen zitten. Vanavond gaat het toneelstuk van Sneyers in première. Iedereen in Wittekerke is uitgenodigd voor de voorstelling. Dan blijkt dat Frank geen stem heeft.
De zaal zit afgeladen vol voor de première van Sneyers’ toneelstuk. Zelfs de schepen van cultuur maakt zijn opwachting. De aanwezigen worden niet teleurgesteld. De grote afwezige is Nellie. Zij is net voor de start van de voorstelling misselijk geworden en naar het ziekenhuis overgebracht. Jimmy geeft zijn assistente Maggie de opdracht om Bart in te palmen. Georges gaat door het dak als hij verneemt dat Camilla op een cruise is vertrokken.
Nellie mag vandaag het ziekenhuis verlaten. Fysiek is ze hersteld, maar het zal nog een tijdje duren voordat ze er mentaal bovenop is. Ze weet dat ze Wim van het slechte nieuws op de hoogte moet brengen, maar ze blijft het telefoongesprek uitstellen. Georges verveelt zich sinds hij met vervroegd pensioen is gesteld. Zijn voornaamste bezigheid is tegenwoordig Caro en Max in het oog houden. En zij bakken er volgens hem niets van.Joke ziet met lede ogen hoe Jimmy de naïeve Bart steeds vaker op sleeptouw neemt.
Frank en Klaartje weten ondertussen dat het vliegtuig met Nellie aan boord gecrasht is. Meer nieuws is er niet en het blijft voor de arts en zijn dochter dan ook bang afwachten. Gelukkig worden ze goed opgevangen door Magda, Georges en Sam. De psychologe ontfermt zich ook nog altijd over Sonja, de jonge vrouw die geregeld door haar jaloerse echtgenoot bont en blauw wordt geslagen. Zij blijkt zelf haar kleine kantjes te hebben en stelt Sams geduld zwaar op de proef. Joke is over haar toeren als ze verneemt dat een vrouw op de advertentie heeft gereageerd. Ook Caro is in alle staten en dat door de schuld van haar zus Eliane. De agente kan niet vermoeden dat haar een nog grotere verrassing te wachten staat. Jimmy vindt dat Maggie steken laat vallen en herinnert haar aan de deal: zij windt Bart rond haar vinger en ondertussen licht hij Bart op.
Frank weet dat Sam een tehuis voor probleemjongeren wil oprichten. Hij wil graag zijn schouders onder het project steken en maakt meteen werk van de locatie. Ook Sneyers wil meewerken, desnoods als vrijwilliger. Georges bijt zich vast in de zaak van de autodiefstallen. Geen enkele piste wordt onbewandeld gelaten en hij maakt volop gebruik van zijn vroegere contacten. Magda kan het allemaal niet zoveel schelen. Zij is totaal van de kaart door het telefoontje van haar zus. Max en Caro moeten een hond uit de kelder van een leegstaand pand bevrijden. Hij neemt de leiding over de reddingsactie en dat breekt hem zuur op. Maggie heeft een verrassing in petto voor Bart. Joke heeft een geheim afspraakje.
Marie-Jeanne ligt met zichzelf in de knoop. Ze heeft het gevoel niets meer de baas te kunnen, niet in haar privéleven en niet in zaken. Ook Frank is nog altijd op zoek naar zijn diepste ik. Bertrand helpt hem prioriteiten te stellen. Bart is helemaal in de ban van Maggie, die hem in de Cabane Bambou een onvergetelijke avond heeft gegeven. Georges onderzoekt nog steeds de zaak van de gestolen wagens. Dankzij de tip van een schroothandelaar lijkt er eindelijk schot in het onderzoek te komen. Camilla is terug van de cruise, waar ze een oude vriendin tegen het lijf is gelopen.
Joke heeft slecht nieuws gekregen van het adoptiebureau. De kans dat ze haar kind ooit zal terugzien, wordt nu angstaanjagend klein. Marcel geeft echter de moed niet op en bewandelt een andere piste. Bij haar terugkeer in Wittekerke besluit Camilla meteen werk te maken van het opvangtehuis voor probleemjongeren en ze contacteert Sam. Bart weet dat Maggie een call girl is, maar dat maakt voor hem niets uit. Hij is stapelverliefd op haar en wil een vaste relatie. Georges volgt het spoor van de autodiefstallen naar de Cabane Bambou. Magda praat met Marcel over haar relatieproblemen. Tussen Caro en Max ontluikt een mooie romance.
Het is geen geheim dat Magda zich al een hele tijd slecht voelt in de kabbelende relatie met Georges. Na veel denkwerk weet ze wat ze echt belangrijk vindt in haar leven en ze dwingt Georges tot een ernstig gesprek. Bart kent nu het dramatische levensverhaal van Maggie, maar dat doet niets af aan zijn gevoelens. Hij is meer dan ooit vastbesloten om haar uit de greep van Jimmy te verlossen. Die heeft ook nog altijd een grote invloed op Marie-Jeanne. Joke vindt het verschrikkelijk om te zien hoe de cafébazin tegenwoordig maar wat aanmoddert en licht Marcel hierover in. Sneyers moet de motor van Steyn verkopen.
Caro is klaar voor de volgende stap in haar relatie met Max. Ze wil hem een in alle opzichten onvergetelijke avond bezorgen en ze stuurt Sneyers naar de bioscoop. Bart doktert een plan uit om Maggie uit de greep van Jimmy te redden. Marie-Jeanne is van de kaart als Marcel in het café opduikt. Ook Georges wil met haar praten. Hij heeft een sterk vermoeden dat Jimmy alles te maken heeft met de autodiefstallen en vraagt de cafébazin voorzichtig te zijn. Voor ze het weet, kan ze betrokken worden bij diens criminele activiteiten. Frank heeft het er moeilijk mee dat Klaartje de zomervakantie in Senegal wil doorbrengen. Sam krijgt Camilla op consultatie.
De waarschuwingen van Joke, Marcel en Georges hebben Marie-Jeanne aan het denken gezet. Is Jimmy dan toch niet te vertrouwen? Is hij opnieuw betrokken in louche zaken? Ze hoopt de antwoorden in zijn kamer te vinden. Georges is verrast als hij zijn opwachting maakt in het gemeentehuis, maar thuis wacht hem een nog veel grotere surprise. Maggie snapt niet dat Bart zo naïef kan zijn. Beseft hij dan echt niet dat Jimmy hem nu ook in zijn macht heeft?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.