Lovecraft Country

Lovecraft Country

Een jonge zwarte man reist tijdens de jaren 50 door de V.S. op zoek naar zijn vader. Hij wordt geconfronteerd met racisme, mysteries en monsterlijke verschijningen.

Afleveringen

10 afleveringen

Atticus Freeman maakt samen met zijn vriendin Letitia en zijn oom George een road trip door het Jim Crow Amerika van de jaren 1950, op zoek naar zijn vermiste vader.
Op onverklaarbare wijze hersteld van hun angstaanjagende nacht, genieten Leti en George van hun nieuwe omgeving, terwijl Atticus achterdochtig wordt van hun Ardham Lodge gastheren: Christina Braithwhite en haar ongrijpbare vader Samuel.
In de hoop om haar relatie met haar zus te herstellen, verandert Leti een gammele Victoriaanse villa in Chicago's North Side in een pension. Dit wakkert het racisme in de buurt aan en maakt slapende geesten die in het huis vastzitten wakker.
Nadat Christina op mysterieuze wijze voor haar deur opduikt, confronteert Leti Atticus met zijn plan om stiekem terug te keren naar Florida. Later gaan Leti, Tic, en Montrose naar Boston.
Na het sluiten van een duivelskoopje met William, stapt Ruby in de betoverde schoenen van een blanke vrouw, maar haar transformatie versterkt alleen maar haar wrok tegen de raciale scheidslijn.
Een gewonde Atticus leert de verpleegster Ji-ah kennen tijdens de oorlog in Korea. Ze zouden elkaar al hebben ontmoet, maar daar herinnert hij zich niets van.
Hippolyta's onophoudelijke zoektocht naar antwoorden neemt haar mee op een multidimensionale reis van zelf-ontdekking. Atticus gaat naar St. Louis om een oude familievriend te raadplegen.
Diana bevindt zich in kapitein Lancaster's vizier. Wanneer een bezoeker uit zijn verleden arriveert, ondernemen Atticus en Leti stappen om hun toekomst te beschermen.
Met Hippolyta aan het roer, reizen Leti, Tic, en Montrose naar het Tulsa uit 1921, in een poging om Dee te redden.
Nadat ze de oorsprong van The Book of Names ontdekten, trekken Atticus en co. terug naar Ardham om de ultieme betovering uit te spreken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.