The Nevers

The Nevers

Het epische verhaal van enkele Victoriaanse vrouwen met speciale krachten, meedogenloze vijanden en een missie die de wereld kan veranderen.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Pilot

Londen, 1899: drie jaar nadat een heleboel mensen speciale krachten verwierven, proberen Amalia en Penance hun soortgenoten te beschermen. Ondertussen onderzoekt politie-inspecteur Frank Mundi enkele moorden.

2. Exposure

Na het opera-optreden van Maladie probeert Mundi haar op te sporen. Ook Amalia start een onderzoek. Lavinia Bidlow organiseert een evenement ter bevrdering van de reputatie van The Touched.

3. Ignition

Penance bouwt een machine om de zangstem van Mary te versterken. Amalia gaat in zee met een onverwachte bondgenoot.

4. Undertaking

Mundi gaat op zoek naar gerechtigheid. Amalia en haar bondgenoten maken een lijst van vijanden. Harriet en Primrose proberen een boodschap te ontcijferen.

5. Hanged

De stad kijkt uit naar een geplande executie. Penance worstelt met haar moreel kompas en twijfelt of ze Amalia nog wel kan volgen.

6. True

Seizoensfinale. Het verhaal van Amalia wordt onthuld. Een langverwachte reunie zorgt ervoor dat de wezen hun missie kunnen uitvoeren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.