McMillions

McMillions

Een gedetaileerd naslagwerk over een beruchte Mcdonald's oplichtingszaak uit de jaren negentig met getuigenissen van mensen die erbij betrokken waren.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Aflevering 1

Een anonieme tip aan FBI agent Doug Mathews spreekt van een oplichting rond het zeer geliefde McDonald's Monopoly spel en zijn mysterieuze meesterbrein, een man die de bijnaam "Oom Jerry" draagt.

2. Aflevering 2

In de hoop "Oom Jerry" te ontmaskeren, onderzoekt de FBI twee prominente figuren waarvan ze denken dat ze iets met de zwendel te maken hebben. Agent Mathews en McDonald's medewerkster Amy Murray brengen een bezoek aan een eerdere winnaar.

3. Aflevering 3

Frank Colombo onthult hoe "Oom Jerry" de winnende kaartjes aan zijn broer zou verkopen voor een premie. De undercover FBI video crew interviewt een winnares die probeert de herkomst van haar miljoen-dollar ticket te verdoezelen.

4. Aflevering 4

Gennaro "Jerry" Colombo belandt in de ICU, waardoor Jerome "Jerry" Jacobson op zoek gaat naar nieuwe rekruten. Dwight Baker en anderen sluiten zich aan bij de operatie. De FBI verzamelt bewijsmateriaal.

5. Aflevering 5

De FBI richt hun aandacht op Dwight Baker en onderschept een telefoontje met "Ome Jerry" dat hen leidt naar bewijs van een spelstukruil. De FBI maakt overuren om een gecoördineerde landelijke dag van aanklachten te lanceren.

6. Aflevering 6

Als het proces nadert, nemen veel verdachten een deal, maar George en anderen besluiten te vechten om hun onschuld te bewijzen. Wanneer Jerome "Jerry" Jacobson in de getuigenbank plaatsneemt, worden de overige details van zijn plan onthuld.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.