An Unexpected Killer

An Unexpected Killer

Een reeks waarin het onderzoek naar moordzaken onder de loep wordt genomen aan de hand van interviews met mogelijke verdachten, reconstructies en een diepgaand onderzoek van de plaats delict.

Afleveringen

8 afleveringen

Politie die een moord onderzoeken, onthullen duistere familiegeheimen, die hen naar een schokkende verdachte leiden.

2. Dying To See You

Wanneer een populaire student vermoord wordt aangetroffen, vermoedt de politie dat zijn vrienden en minnaars erbij betrokken kunnen zijn.

3. A Twisted Connection

Rechercheurs jagen op een ongrijpbare moordenaar die niemand zag aankomen.

4. When Hate Kills

De politie van een klein stadje in Louisiana onderzoekt de mysterieuze en brutale moord op een geliefde buurman zonder bekende vijanden.

5. Killer in Plain Sight

Wanneer een vertrouwensvolle, jonge studente op wrede wijze wordt vermoord en haar appartement in brand wordt gestoken, ontrafelt de politie een web van relaties om een moordenaar te vinden.

6. New Mexico Massacre

Een geliefd echtpaar en hun zoontje met speciale behoeften worden op wrede wijze vermoord op het platteland van New Mexico. De rechercheurs komen zo op het spoor van lang begraven geheimen in het hechte stadje.

7. Deadly Intentions

Wanneer een toegewijde moeder in haar eigen huis wordt vermoord, volgen rechercheurs het bewijs door een verward web van relaties om een moordenaar te ontmaskeren die niemand had kunnen voorspellen.

8. Jimmy McClain

De politie in Tennessee ontcijfert een verwarrende reeks bewijzen om een moordenaar te onthullen die schokkend dicht bij huis is.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.