The Real Murders of Atlanta

The Real Murders of Atlanta

Een docureeks die de beruchtste en meest schokkende moordzaken uit Atlanta belicht via getuigenissen van journalisten, getuigen en onderzoekers.

Afleveringen

10 afleveringen

Een grote techmagnaat wordt dood teruggevonden. Inspecteurs vermoeden dat een voormalige geliefde iets met de moord te maken heeft.
Een rapper uit Atlanta wordt op klaarlichte dag vermoord. Had zijn muziek iets met zijn dood te maken?
De akelige moord op twee werknemers van Lockheed schokt de familie van de slachtoffers en zet inspecteurs voor een raadsel.
Een belangrijke rechter uit Atlanta wordt bij haar thuis vermoord. De politie onderzoekt of de dader een wraakzuchtige crimineel is.
Detectives zetten alles op alles om de moordenaar van een 16-jarig meisje te vinden.
De levering van een bos bloemen loopt verkeerd af wanneer de vrouw die ze in ontvangst wil nemen dood wordt aangetroffen.
Een student wordt op gruwelijke wijze gemarteld en vermoord. Mogelijk heeft hebzucht tot zijn lot geleid.
Een lid van een van Atlanta's belangrijkste religieuze families wordt vermoord. De detectives staan voor een moeilijke puzzel.
De dromen van een acteur worden in de kiem gesmoord wanneer hij wordt vermoord. Onderzoekers maken gebruik van een nieuwe technologie om de dader te vinden.
Een rijke playboy wordt dood aangetroffen. Tijdens het onderzoek stuiten de detectives op een complexe driehoeksverhouding.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.