Moordzaken: Eeuwige twijfel

Moordzaken: Eeuwige twijfel

Afleveringen

4 afleveringen

Op 18 november 2006 maakt Els Van Doren een dodelijke parachutesprong. Zowel haar hoofd- als reservevalscherm weigeren dienst. Ze stort te pletter in een tuin in Opglabbeek. Het wordt vrij snel duidelijk dat de parachute van Van Doren is gesaboteerd. De federale politie van Tongeren opent een moordonderzoek. Daarbij loopt een bepaald lid van de parachuteclub al gauw in de kijker.
24 september 2010, het assisenhof van Tongeren maakt zich op voor hét proces van het jaar: de parachutemoord. De 26-jarige Els Clottemans staat terecht voor de moord op Els Van Doren. De persbelangstelling is enorm, de twijfel groot. Heeft Clottemans de parachute van haar naamgenote gesaboteerd?

3. De oordopjesmoord

In de nacht van 1 op 2 juni 1998 wordt de steenrijke Nederlandse zakenman Ran Biemans op gruwelijke wijze vermoord in de slaapkamer van zijn appartement in Meerle. Zijn vrouw, Els Leemans, ligt op het moment van de feiten naast hem te slapen maar zou niets van de moord hebben gemerkt. Wat volgt is een jarenlang onderzoek bol van intriges, affaires en linken met het Nederlandse misdaadmilieu.

4. Karel Van Noppen

20 februari 1995. Veearts Karel Van Noppen wordt op enkele meters van zijn huis doodgeschoten. Toegesnelde buren treffen zijn auto met draaiende motor aan en denken aanvankelijk dat hij ontvoerd werd. Even later vinden ze zijn lichaam in een gracht wat verderop. Het Turnhoutse parket kijkt meteen in de richting van het hormonenmilieu.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.