My Unique B&B

My Unique B&B

Timmerman Simon Parfett en zijn team helpen gezinnen, stellen en gepensioneerden een extra zakcentje te verdienen door ongebruikte ruimte in of bij hun woning in een unieke B&B te veranderen.

Afleveringen

15 afleveringen

Het team reist naar het pittoreske Wye Valley om George en Al te helpen hun versleten familiecamper te transformeren.
Simon Parfett en het team helpen kersverse ouders Cheryl en Bill in Herefordshire met het omvormen van hun chalet.
Simon Parfett en het team helpen Tom en Jen uit Wiltshire om hun familiecaravan om te bouwen tot een unieke huuraccomodatie.
Simon Parfett en zijn team zijn in Bradford-on-Avon om alleenstaande moeder Fiona te helpen haar 110 jaar oude 'narrowboat' om te toveren in een bloeiende en drukbezochte B&B. Geconfronteerd met een bijna leeg casco, lijkt het een hele klus te worden. Zoe schildert en renoveert het interieur, terwijl Simon en Ian de ruimte maximaliseren met uitklapbare bedden.
Simon Parfett en zijn team gaan naar Somerset en ontmoeten Vicki en Bryan, die ervan dromen om minder tijd op het werk en meer tijd met hun jonge gezin door te brengen. Ze willen een hoek van hun veld omtoveren tot een unieke B&B. Ze hebben een geodome uit het ruimtetijdperk, maar hebben geen idee hoe ze die moeten omtoveren tot een gastvrije ruimte. Simon en zijn team zitten boordevol ideeën.
Simon Parfett en zijn team reizen naar de Black Mountains in het zuidoosten van Wales, waar ze Laura en Alex helpen met het afwerken van een tiny house op wielen.
Het semigepensioneerde echtpaar Becky en David krijgt hulp van Simon en het team bij het ombouwen van hun grauwe oude yurt tot een kleurrijke, gezellige B&B.
Simon Parfett en zijn team toveren een zolder in het oudste huis van het dorp Wrington in North Somerset om tot een B&B.
Simon en zijn team reizen naar het landelijke Oxfordshire, waar ze Asiyla en haar familie helpen om een oude zeilboot te transformeren in een unieke glampingaccomodatie.
Simon Parfett en zijn team ontmoeten Tammy en Colin in de Cotswolds. Het koppel wil meer tijd samen doorbrengen als familie en een extra inkomen creëren. Ze besloten een paardentrailer aan te schaffen om te verhuren aan festivalgangers. Helaas gingen die plannen niet van een leien dakje.
Simon Parfett en zijn team reizen naar Wiltshire en ontmoeten er Anthony en Bianca. Zij hebben grootse plannen om de schuur in hun tuin om te vormen tot een B&B.
Simon Parfett en zijn team reizen naar Devon om Lucy en Rob uit de nood te helpen. Zij werken aan een B&B die uitkijkt op de Teign Valley.
Simon Parfett reist naar de Blackdown Hills op de grens van Somerset en Devon, waar hij en zijn team een trailer uit de jaren 60 omvormen tot een B&B in festivalthema.
Simon Parfett en het team reizen naar het Forest of Dean, waar ze Jon en Michelle helpen hun oude paardenkar om te vormen tot een gezellig verblijf.
Simon Parfett en het team reizen naar Hampshire. Ze ontmoeten er Kerie en Dave, die een verlaten herdershut en varkensstal willen transformeren in een unieke B&B.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.