My Unique B&B

My Unique B&B

Timmerman Simon Parfett en zijn team helpen gezinnen, stellen en gepensioneerden een extra zakcentje te verdienen door ongebruikte ruimte in of bij hun woning in een unieke B&B te veranderen.

Afleveringen

9 afleveringen

7. Becky & David's Yurt

Het semigepensioneerde echtpaar Becky en David krijgt hulp van Simon en het team bij het ombouwen van hun grauwe oude yurt tot een kleurrijke, gezellige B&B.

8. Mel & Tom's Attic Rooms

Simon Parfett en zijn team toveren een zolder in het oudste huis van het dorp Wrington in North Somerset om tot een B&B.

9. Asiyla's Boat

Simon en zijn team reizen naar het landelijke Oxfordshire, waar ze Asiyla en haar familie helpen om een oude zeilboot te transformeren in een unieke glampingaccomodatie.

10. Tammy & Colin's Horsebox

Simon Parfett en zijn team ontmoeten Tammy en Colin in de Cotswolds. Het koppel wil meer tijd samen doorbrengen als familie en een extra inkomen creëren. Ze besloten een paardentrailer aan te schaffen om te verhuren aan festivalgangers. Helaas gingen die plannen niet van een leien dakje.

11. Anthony & Bianca's Shed to Shepherd's Hut

Simon Parfett en zijn team reizen naar Wiltshire en ontmoeten er Anthony en Bianca. Zij hebben grootse plannen om de schuur in hun tuin om te vormen tot een B&B.

12. Lucy & Rob's Airstream

Simon Parfett en zijn team reizen naar Devon om Lucy en Rob uit de nood te helpen. Zij werken aan een B&B die uitkijkt op de Teign Valley.

13. Clare's Pop Up Tent

Simon Parfett reist naar de Blackdown Hills op de grens van Somerset en Devon, waar hij en zijn team een trailer uit de jaren 60 omvormen tot een B&B in festivalthema.

14. Jon & Michelle's Horse Cart

Simon Parfett en het team reizen naar het Forest of Dean, waar ze Jon en Michelle helpen hun oude paardenkar om te vormen tot een gezellig verblijf.

15. Kerie & Dave's Pigsty Hut

Simon Parfett en het team reizen naar Hampshire. Ze ontmoeten er Kerie en Dave, die een verlaten herdershut en varkensstal willen transformeren in een unieke B&B.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.